הפרק היומי חמישי

יניב1

New member
הפרק היומי חמישי

פרק לא רע, היו כמה סצנות חזקות, בפרט בין קייטלין לאמבר ואחרי זה בין אמבר לריק. ריק הזה ממש נהייה מגעיל, היורש של רידג' או משהו. איך הוא מעיז להגיד לאמבר שהוא הפסיד שנים בגללה? ומה איתה? היא יכולה היתה למצוא גבר רציני ומזמן להקים משפחה במקום להתבזבז עם הילד המפונק הזה. סתום! שלא נדבר על רידג' האידיוט. ברוק ממש עיוורת שהיא ככה נותנת לו להתייחס לבן שלה. ומה זה המקום הזה שאמבר גרה בו עכשיו? ממש מסכנה, אני מרחם עליה, והגיע הזמן שבראט ייתן לה באמת סיפור רציני וכמו שכבר נאמר כאן יהפוך אותה לברוק הבאה, יש לה מספיק כריזמה וכישורים להיות כמוה ולהוביל את הסידרה הלאה אל העתיד. והאמת, אני דווקא בעד שתהיה עם תומאס עכשיו, דווקא כדי לנקום בריק וקייטלין וכל הפורסטרים המגעילים!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך.. באמת שייתנו לאמבר איזשהי עלילה משמעותית וחזקה, הם סתם מבזבזים את הכישרון שלה על כלום, צריך להתחיל לעשות איתה משו. וברוק אשכרה עיוורת, לא איכפת לה שריג' ככה סתם מאשים את הבן שלה?? כאילו, מזה קשור לריק?? לריק מותר לצאת עם מי שבא לו, הוא ילד גדול, ובמיוחד ריג' הוא לא זה שיחליט לריק עם מי לצאת ומי. ובאמת הוא התייחס מגעיל לאמבר!!!../images/Emo46.gif איזה כלב!!../images/Emo46.gif אמבר כזאתי מתוקה, איך יכולים לעשות לה דבר כזה../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif ונקודה אחרונה וחשובה../images/Emo3.gif: ברוק נראיתה מדהיםםםם../images/Emo99.gif היה לה שיער חלק../images/Emo99.gif אבל מה שהיא לבשה../images/Emo31.gif אבל עדיין היא נראיתה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

תתש

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifריק הוא כזה מניאק

איך הוא אומר שהוא הפסיד שנים בגלל אמבר. אם אמבר לא הייתה תורמת לו כליה הוא היה מת(הלוואי)

Shiri from the block

Active member
הא.. ויש לי עוד כמה הערות.. איך קייטלין מעזה לדבר אל אמבר כך?????????? כאילו מה היא????? משחקת אותה יותר טובה ממנה!!! לפחות אמבר לעומת קייטלין לא שיחקה בשני גברים ביחד!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ועוד משו, מזה כולם שואלים לגבי קייטלין-ריק, או אמבר-תומאס, אם הם שכבו?? איזה חוצפה!! כל אחד בא ואומר: רגע, הם לא עשו.... יעני מה איכפת לכם מה כל אחד עושה בחדר המיטות שלו??../images/Emo2.gif סתם דפוקים כולם../images/Emo3.gif

rachelMcfadden

New member
אני עדיין לא ראיתי את הפרק

ונראה לי שאני הולכת מה זה לשנוא אותו
ריק הזה ממש מעצבן אותי! בטח אני מה זה אקלל אותו שאני אראה את הפרק ושהוא יגיד לאמבר שהיא ביזבזה שנתיים מהחיים שלו
איך הוא מעיז בכלל??? שיגיד תודה לאמבר מליון פעם על סזה שהיא בכלל התייחסה אליו אדיוט!!! שיפטרו אותו כבררררר קייטלין בכלל בטח תגרום לי להתעצבן! אוף זה מזכיר לי את הסצינות בין אמבר לקימברלי או אמבר ואריקה וממש שנאתי אותן לא אוהבת פרקים כאלה

לינה18

New member
צודקת, שירן

בקשר לזה שכולם שואלים אם קייטלין-ריק, אמבר-תומס שכבו, זה באמת לא יפה, אבל אותי זה כבר מזמן לא מפתיע. כאילו, בסידרה הזאת, הפרטיות אף פעם לא היתה קיימת. בד"כ כששואלים על זה ישירות בסידרה, אז הנשאל תמיד עונה:"זה לא עניינך, אבל..." ואז הם בכל זאת עונים. נו מה, סתומים.

איזה פרק מעצבןןןן../images/Emo46.gif

הריק הזה.......יואו עוד שניה היתי דופקת לו תשלט של הטלויזיה בראש! מסכנה אמבר...היא ציפתה שמשהו יקרה.
אבל היא לא צריכה תמפגר הזה! היא תמצא לה מישהו טוב יותר מימנו.סתם ילד מטומטםםםםםםם! והקיטלין הזו...בכוונה מנסה להתגרות באמבר,איך היא מעיזה לענות לטלפון????איזו חווווצפניייייתתת! והרידג' הזה...אם הוא באמת דואג לבן שלו אז שיעזוב אותו בשששקקקטטט ולא יתערב!!

morgold

New member
שונאת את רידג' ויותר את ריק הטמבל

הזה! זה מרתיח איך שהוא דיבר למלאך כמו אמבר...הוא עוד אמר שהקשר שלה עם תומס לא טוב והוא בכלל בקשר עם קייטלין שהיא במקרה בגיל של תומס...איזה מפגר!

לינה18

New member
לא אהבתי את הפרק

ואין לי ממש הסבר למה. אולי בגלל שאני לא יכולה להיזדהות(לפחות בינתיים) עם כל הסיפור הזה של אמבר ותומס. אני זוכרת כשקראתי על זה באינטרנט, הייתי בטוחה שאהיה בצד שלהם, אבל כרגע אני ממש לא. למרות שאני אוהבת את אמבר. פשוט לא אוהבת בינתיים את הסיפור שלה עם תומס. לא אהבתי את העימות בין אמבר לקייטלין, כי הקייטלין הזאת פשוט לא מתאימה לתפקיד של קימברלי, היא כזאת לא מעניינת. והאהבה הפתאומית של ריק אליה כל-כך לא משכנעת. מה זה היה ה"אני אוהב אותך" החלש והלא משכנע הזה שהוא אמר לה, ועוד אחרי שהיא אשכרה ממש דרשה את זה ממנו? אין שום סיכוי שהוא ממש מאוהב בה! אם תישאלו אותי, הוא עדיין אוהב את אמבר, וכל הדברים המגעילים שהוא אמר לה היו בכלל מקינאה בתומס. ואמבר באמת מיסכנה-מה זה המקום הזוועתי הזה שבו היא מיתגוררת? וריק עוד מעז להביע את דעתו על מקום המגורים שלה?! לא כולם עשירים כמוך!
היה יכול להביע קצת היזדהות במקום. וריג' ממש סתום שהוא שולח את ריק לאמבר, ככה היא רק יותר תרצה את תומס. חוץ מזה שבאמת אין לו שום זכות לקבוע עם מי ריק יצא ועם מי לא. מה זה עניינו בכלל?

למעלה