הפרק היומי-חמישי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי-חמישי ריג' מתנהג ממש כמו ילד קטן, הוא צריך שמישו יגיד לו בדיוק מה לעשות, הוא כזה לא החלטי, זה מעצבן! הוא רק שיגע לברוק את השכל היום, ברוק: "אתה רוצה לחזור אלי?" ריג' "אמרתי לך שכן" "נו אז מה הבעיה" ריג' שותק. יאלה, שיעזוב כבר את ברוקי שלי במנוחה../images/Emo11.gif סטפני מעצבנת אותי. דנטה ובריג'יט ממש חמודים../images/Emo9.gif

Amber68

New member
את יכולה אולי לתת לי תקצירון של אירועי היום ?? לא הייתי בבית אז פספסתי את הפרק..

Indiman1

New member
תקציר הפרק בריג'יט שואלת את דנטה מה זו היתה הנשיקה הזו ואז הם סתם מתחילים לפלרטט - והוא מנסה לשכנע אותה שניק לא בשבילה . שניהם מורחים אחד לשני קרם שיזוף ובכלל כל הסצינה הזו נראה לי רק מנסים להראות כמה שיותר את הגוף של דנטה... משהו כן מעניין זה שבריג'יט שאלה את דנטה האם הוא שכב עם טיילור והוא לא ממש ענה ../images/Emo3.gif טיילור מגיעה לבקר את סטפני, היא לא בחדרה ואז טיילור מתחילה לחטט בדוחות הרפואיים כדי לראות האם סטפני עובדת על כולם, אבל אז בדיוק סטפני מגיעה עם דרלה לאחר פיזיותרפיה . דרלה עוזבת, וטטילור וסטפני מדסקסות על ההחלטה של רידג'. ורידג' לא החלטי כמו ששירן אמרה.. בא אל ברוק , אומר שעשה טעות. מגולל בפני ברוק את כל השתלשלות העניינים עד להתקף של סטפני ובסוף כשברוק שואלת אותו "אחת ולתמיד, במי אתה בוחר" הוא שותק ולא אומר כלום... בקצב הזה הוא עוד יהיה למל"ם ../images/Emo4.gif

arielbbb

New member
כל העניין בפרק היה-להראות לנו שאפילו טיילור מבינה כמה הבחירה של ריד'ג לא הייתה בלב שלם,כמה אימו השפיעה עליו-האם היא זייפה! להראות את חששותיה

למעלה