הפרק היומי היה...

popit

New member
הפרק היומי היה...

לא משהו בכלל, מדי פעם משהו מצחיק, נחמד כזה... אם הייתי מדרגת מ1 עד 10 הייתי נותנת לו 3 וחצי 4... היו כמה קטעים מצחיקים.

bubaale

New member
פרק חביב...../images/Emo80.gif

היו קטעים מצחיקים, אבל סך הכל לא היה משהו...
פז היה מתוווק!

Nulit

New member
פז תמיד מתוווק...../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני דווקא ממש ממש אהבתי את הפרק... הוא היה כזה..
תקציר: אריק ודונה מתנהגים כמו גרושים..
הם רבים על החברים שלהם, ובסוף כמובן משלימים
קיטי שמחה שלרד יש חבר חדש, אבל יש לה יותר מידי פנטזיות על ה"חברות" הזאתי.
בוב, תקוע. ופז...
...

החולצה של הייד...

מתה על הבחור! הוא לבש הפרק חולצה של הדיסק "Dark Side Of The Moon" של פינק פלויד! אני והוא היינו מסתדרים כל-כך טוב. לאחרונה שמתי לב שהוא בקושי משתתף, לפחות לא בקטעים חשובים, ובכלל, די זנחו אותו בצד, והשנינות והגרוביות שלו כבר בקושי באות לידי ביטוי. חבל, אני מקווה שזה ישתנה בקרוב.

bubaale

New member
ררר...../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

החולצה הייתה מדהימה! באמת הוא מופיע פחות...אבל זה בטח בגלל שעכשיו מרוכזים יותר ביחסים בין אריק ודונה. אני בטוחה שכשתעבור ההיסטריה יתייחסו אליו יותר!

popit

New member
תאמינו לי שכן...

עונה 5 הוא יותר מופיע, יותר יש לו קטעים... אז אני מבטיחה לכם שבעונה 5 ייגמר כל ה"בוא נתייחס רק לאריק ודונה הם הכי חשובים שיש עכשיו" וישימו לב אליו.

soapsfan

New member
אני שונא את אריק

ואני שונא אותו יחד עם דונה. הם לא הי מתאימים, הפוקוס עליהם ענקי, ומשאיר בצד את יתר הזוגות של התוכנית. בכל מקרה אני חשבתי שהיה פרק ענק וממש צחקתי מהכל. במיוחד מפז.ואני אוהב שתמיד משלבים בפרקים גם עלילות שמשלבות את הצוות המבוגר יותר-רד וקיטי [בוב היה ממש תקוע היום].

popit

New member
דונה תמיד תשאר סתם אחד אבל אריק...

בעונה 5 אריק מזה מצחיק, חבל על הזמן כל הזמן מוציא ירידות עליהם... דונה בסדר אבל לא משהו, לפי דעתי היו זוג חמוד חבל שנפרדו אבל אני למשל מעניינים אותי יותר הדמויות האחרות מהזוגיות שלהם כל הזמן... הקטעים עם רד תמיד מצחיקים...ובוב באמת היה מצחיק היום...אידיוט...

BlueBeIl

New member
היה לי את הציור הזה../images/Emo142.gif

על קיר שחור בחדר הקודם שלי.... ועכשיו אני מתגעגעת אליו

lestatgirl

New member
אני מתחילה לחבב את פז זה רע מאוד

הקיצר איך אהבתי תקטע עם האיחור של ה20 דקות וכל הזה זה פשוט היה שולטטטטטטטט

מתוקה777

New member
פרקק בסססססססדר../images/Emo178.gif

גמאני מתחילה לחבב את פז בהתחלה לא סבלתי אותו (לא יודעת למה אל תאשימו אותי) אבל עכשיו הוא מצחיק ומתוק........ ואני לא סובלת עכשיו את דונה!!!!!!! אויייייי הוא מעצבנת ווווו.........זהו הפרק היה טוב

popit

New member
הנה לכם קצת מידע:

זה לא ממש ספויילר אל תבהלו...זה רק אומר לכם את מצב הדמויות: דונה עונה 5 לא משהו (כרגיל), אריק עונה 5 יש לו יציאות ממש מצחיקות הוא נהיה שווה ממש!!!, פז יש לו קטעים ממש ממש ממש מצחיקים הוא גם מאוד מצחיק בעונה הזאתי (במיוחד שהוא רב עם אנשים), מי נשאר? קלסו דפוק עוד יותר, הוא די מצחיק אבל לא הכי, הייד די מצחיק, גם לא הכי אבל די מגניב, וג'קי חמודה, היא נהיית פחות רדודה בעונה ההיא, היא יותר נורמלית אבל עדיין חמודה, די מצחיקה...

למעלה