הפרק היומיי!!

טולה 1995

New member
הפרק היומיי!!

תגובות לפה
-וואי רני כל כך מסכן!! תמרה הזאת כ-ל-ב-ה-! -ציון ואלינור כאלו מגעילים!! חלי מותק
-חח אהבתי תקטע עם הדוסים והקלטת! וואי זה היה קורעעע
-נינט מדהימה
-פרק מדהים!!

Meytar 888

New member
הלו הלו! עד תמרה../images/Emo99.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

חחחח רני היה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
למישו יש ת'תמונות מהפרק? רני היה חמודי בתור דוס!
אלינור הזאת
כל כך שונאת אותה!!!!!!!! רק בגלל הכסף..איכס! יהונתן הצחיק אותי ממש
שירי והראל מתוקים ביחד,יותר מידי מתוקים
זהוו מחכה למחרררר

על הפרק

שירי והראל מקסימים יחד. אלינור כלבה. תמרה מבולבלת וחבל עליה ועל רני, אבל האמת, קצת נמאס מכל הקטע שלהם. חלי דפוקה בשכל, מצחיקה, אבל בהחלט רחמנות עליה. הקטע של הדוסים היה קצת קיצוני אבל גדווול!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifפרק יפה..

רק מה זה היה הקטע המגעיל הזה של אתה חייב להגיד לו שהומו זה לא בא'.. הם רומזים למשהו?!
חח סתםם.. הפרק היה נחמד+ אבל נראה לי שעכשיו תמרה ורני יהיו פיטים.. וזהו.. אה ואושרי כהן ממש חמודדדדדדדדדדדד
זהוו..

לא ראיתי../images/Emo10.gif

אבל אחותי סיפרה לי
תמרה הזאת כ"כ כלבה
אני שונאת אותה
שרני יפרד ממנה כבר
עוד מעט נגמר

שביטוש1

New member
פרק יפה+ ../images/Emo58.gif

הפרק היה ממש יפהה... הקטע של הדוסים היה מצחיק בטירוףףףףףףף... [למי שיש ראש1, יש שם את התמונות מהקטע של הדוסים] רני כל כך מושלם
הוא פשוט יפהההה.. כל כך מסכן.. תמרה כל כך עיצבנה אותי היום, שהיא נישקה את הראל.. מזל שהוא מהר העיף אותה ממנו!!!! הראל ושירי זוג יפה.. שמש ויונתן כל כך מצחיקים אותי עם החוג דרמה שלהם חחח.. צלם פפרצי ובריטני ספירס השחורה.. חחחחחחח בקשר ל-
כתוב שרני יחטוף סטירה מצלצלת.. מעניין למה.. הרי תמרה זאת שאמורה לחטוף סטירה, על החוצפה שלה לנשק את הראל.. בטח רני יעליב אותה, לא?

Meytar 888

New member
מממ יכול להיות../images/Emo58.gif

שאומרים "סטירה מצלצלת" זה לא בהכרח פיזית,יכול להיות שהוא מגלה משו/אומרים לו משו שיכול להרוס,לשנות. לא יודעת איך להסביר את זה כל כך. נחכה ונראה

Meytar 888

New member
עוד נצל''ש../images/Emo3.gif היום אמור להיות אחרי

הפרק (אחרי הכתוביות) מתיחה לאחד מהשחקנים. (לפי מה שהבנתי זה לרן
). אני כמעט בטוחה שזה היום אז תחכו עד לסוף הפרק ונראה אם צדקתי
חחח

Adi ע ד י

New member
תגובות..

אהבתי את הקטע שכל הבנים המוכים באו לשבת זה היה מצחיק אלינור הזאת ממש מגעילה הצחיק אותי מה שעשו לאושרי במתיחה.. מעניין אותי מה יקרה עכשיו בקשר לשמש יונתן וחלי...

טימטם29

New member
שאלה..

יש למישהי את הפרק הזה או קטעים ממנו..ובבקשה תשלחו לי את זה כי אני לא אראה את הפרק הזה מחר ול ראיתי אותו גם..אז בבקשה למי שיש או את הפרק או קטעים ממנו אז תודה..

למעלה