הפרק היומייי

flori1

New member
הפרק היומייי

הכל לפההה לצערי אני לא אוכל לראות היום את הפרק אז תספרו לי מה היה טוב? חחח סתם צפייה נעימה לכווולםם

מרגששש...ומעצבן...

מיום ליום פרננדה ממשיכה לעצבן אותיי.... דייי שתרד ממנווו....הוא לא אוהב אותההה!!!

אפ7ת

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

חחח גם אותי היא מעצבנת.. נהייתי ממש שונאת אותה.. היא נדבקת אליו כמו עלוקה יאללה שתקלוט שהוא לא אוהב אותה.. וגם עיצבן אותי המורה פומר- איזה פחדן.. למנה הוא לא מודה שהוא אוהב את פלומה?? חחחח טוב זו רק תוכנית..

../images/Emo13.gif בטח ../images/Emo70.gif

תקציר הפרק 73
אלחנדרו מבקש מפלומה לוותר על אהבתם, מכיוון שהוא בן זוגה של דודה שלה. פרננדה מגיעה לביתו של אלחנדרו, ומתעמתת עם פלומה על אהבתו של אלחנדרו. חברותיה של רוזי מגלות שהיא שיקרה לאמה והלכה עם הקטור. ג'רי וואטסון מציע לגונסלו לחזור לעבוד אצלו כסגנו. ראול מספר לסנדרה שבובי הציע לו וללהקה לעבוד בפאב שלו. העניין מסעיר את סנדרה והיא מציעה לו לסיים את הקשר שלהם. פרננדה מספרת לאלחנדרו על משקיעים מקסיקנים שמעונינים להשקיע בחברה ומזמינה אותו לטוס איתה למקסיקו כדי לסגור את העסקה. אנה מספרת לביאטריס שראתה את הקטור רוכב על האופנוע עם רוזי ומזוודה.

אוףףף פרננדה הזאת מעצבנת../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

וואי כזאת דוחפית!! מה היא מביאה לאלחנדרו תמונה שלה?! (עד כדי כך נואשת?!! ואיך שהיא מתייחסת לפלומה עוד יותר מעצבן אותי!

למעלה