הפרק היום

לינה18

New member
הפרק היום

תישמעו קטע-אני רואה חצי מהפרק בטלוויזיה בסלון ומקליטה בוידיאו שם ואז סבתא שלי מעיפה אותי לחדר השני כי היא רוצה לראות טלווזיה בסלון. אני מקליטה את חצי הפרק שאחרי הפירסומות בוידיאו בחדר השני ובסוף מגלה שהחצי הראשון לא הוקלט! (כי הערוץ של הוידיאו בסלון לא היה מכוון). בקיצור, מעצבן, כי רציתי לראות עוד פעם. בגלל זה אני לא הכי זוכרת את החצי הראשון של הפרק(כי ראיתי אותו רק פעם אחת). בכל אופן, משפט אחד של ריג' היה מאוד משמעותי לגבי, כשהוא אמר לטיילור:"RJ needs now what Thomas needed in his age" רק מה, אם הוא באמת היה חושב על זה ככה, הוא היה נשאר עם ברוק מלכתחילה! אז שלא ימכור לי את השטויות האלה. לדעתי, טיילור היתה צריכה להגיד לו, שאם זה נכון שהוא רצה לחזור לברוק ואר-ג'יי כל הזמן הזה, למה הוא אומר לה את זה דווקא עכשיו, אחרי שהיא סיפרה לו על ג'יימס? לדעתי הוא כל-כך מעוצבן עליה שהוא פשוט רוצה לנקום. 2 המישפטים הכי אידיוטיים של ריג' ever בקטעי הפרידה מטיילור וברוק הם: "I will always love you" ו"I hate what it's doing to you"
וכעת אני אעשה השוואה קטנה, כי לגבי הפרק הזה הזכיר פרק אחר, בעבר הרחוק יחסית, כשריג' נפרד מברוק בגלל תומס. באיזושהי סצנה אחרי עשרים אלף נסיונות מצידה של ברוק לשכנעו הוא אמר לה: את באמת מצפה ממני לתת לבן שלי לגדול בלעדיי? זה היה בעיקרון כל הנימוק שלו במשך כל הפרקים בהם ניסה להסביר לה שהוא החליט לחזור לטיילור. על זה ברוק אמרה: אבל אתה תתחרט אם תחזור אליה בגלל הבן שלך! אתה חושב שתומס לא ירגיש את זה? על זה ריג' אמר: היית צודקת אם זה היה רק בגלל תומס, אבל אני הרי אוהב את טיילור. ועכשיו לקטע הנוכחי: ריג' לטיילור:"אנחנו והילדים שלנו כבר לא לבדינו טיילור. יש גם את ברוק ואת אר-ג'יי. ואר-ג'יי צריך את מה שתומס היה צריך בגיל שלו. את אבא שלו איתו.(איזה אידיוט, עכשיו הוא נזכר בכך?) ובמקום ריג' טיילור היתה זאת שהוסיפה:"אבל זה לא רק אר-ג'יי, אתה צריך את ברוק!" כמובן אחרי כל השטויות שריג' אמר לה מקודם. ואמנם לא ראיתי את כל הפרקים במהלכם הם חזרו להיות ביחד, אבל אני אומרת שאם הוא באמת היה כל-כך רוצה לגדל את אר-ג'יי, הוא היה עוזב את טיילור ממזמן. כך שלא ימכור לה ולנו את השטויות האלה! הוא כועס עליה בגלל ג'יימס והקטור, זה מה שאני חושבת. פתאום ברוק ניראת האופציה היותר טובה. מה אני אגיד ריג',תהיה מופתע לגלות שהפעם ברוק לא רוצה לחזור אליך!

Indiman1

New member
חח.. איזה מצחיקה את ../images/Emo6.gif

כל הקטע עם הוידאו שלך ממש שיעשע אותי
איך שכחת חצי מהפרק שהרגע ראית ? ולגבי כל מה שאמרת על רידג' - זה באמת נכון.. נראה כאילו כל עניין גילוי הסוד של טיילור היווה בשבילו רק תירוץ עלוב כדי להיפרד מטיילור. אבל מה שכן, היום הוא בהחלט הסביר את הנימוק הנכון לפרידה שלו מטיילור - וכמו שגם אני אמרתי פה בפורום בעבר - זה כבר לא זה ! הנישואים והזוגיות שלהם הם כבר לא מה שהיה פעם ואין את האהבה הזו שהייתה בינהם לפני שהיא "מתה" בשנית. מה לעשות, אבל הוא צודק - אחרי הרבה שנים שהוא חשב שהיא מתה ושהוא המשיך בחייו יחד עם ברוק - קצת קשה לחזור אל מי שהייתה אישתו בעבר הרחוק.. עצוב אבל נכון
וכמו שאת אמרת לינה, עם ההסבר הזה הוא מלכתחילה לא היה צריך לחזור אליה. אבל נו זה רידג' - למה אנחנו מצפם ממנו.. סטפני משחקת אותה וישר הוא עושה כפי שהיא מכתיבה.

S c a r l e t t

New member
הוא פשוט טיפש

במהלך הפרק אתמול ניסיתי לחשוב מה יהיה יותר נורא, שברוק תקבל אותו בחזרה או תסרב לו... בכל מקרה אני מקווה שהוא יסבול ועוד יותר אני מקווה שלא יתקרב לטיילור יותר. ממש כואב הלב לראות אותה נשברת ככה, איך היא בכתה והתחננה אליו, מסכנה. ועוד הוא בשיא טיפשותו מנסה למכור לה כל מיני שטויות על אר.ג'י, אם הוא באמת היה חושב עליו הוא היה בוחר בברוק בפעם הראשונה ולא מחכה חצי שנה לאיזו טעות מסכנה שלה כדי לעזוב אותה. וניק וברוק כ"כ נמאסו ביחד עם כל הצהרות האהבה הסמויות שלהם, זה לא מגיע לשום מקום ונמאס לשמוע אותם נותנים לעצמם קרדיט על "ההקרבה" שהם עשו

למעלה