הפרק היום...

Digi Lista

New member
הפרק היום...

אני כותבת את ההודעה הזאת בוורד כי אני לא מצליחה לכתוב נורמלי כאן בתפוז,לפחות בשעה הזאת(זה לפי קריזות שלו...) לצערי אני לא יכולה לראות עכשיו את הפרק כי אחי הקטן שסיים את הקייטנה החליט להשתלט על הכול וזה מעצבן אבל אין יותר מידיי מה לעשות מהסיבה שכול מה שניסיתי יצא שאני אשמה בסוף...הורים... בכול מקרה הפרק היום הוא אחד הפרקים הטובים ושווה לדבר עליו,אני מקווה שבצהריים אני אראה אותו כי אנחנו נוסעים לסבתא שלי במרחק שעתיים נסיעה אז אין לדעת מתי נחזור(אני לא בטוחה שאני אלך בכלל) אבל אל תשכחו לדבר על הפרק ובכלל לדבר

CibiHeart92

New member
מה קרה לקול שלוווו???

ולמישהו יש תמונות של קן צ'אן מהפרק הזה??? גאד כמה שהוא יפה!!!! *0* וזה היה פרק עצוווב! אבל הקול של קן עשה לי בחילה אז זה די הפריע בהתרגשות... מסכן ימאטו!!! ככה להתקע עם ג'ון באמצע שום מקום, אני הייתי משלמת לדוב כדי שיאכל אותה....

Digi Lista

New member
../images/Emo99.gif

פרק מדהים. הקטע שוורמון מת ממש חזק,הוא כול כך מסכן,כול הזמן דואג לקן וקן מתעלל בו! השאלה היא איך קארי ידעה שזה סמל טוב הלב?הסמל לא הופיע בעונה הקודמת...(גם אם אני יודעת את התשובה אני בכול זאת אשאל את השאלה כדי שאולי עוד אנשים יגיבו ויווצר דיון...) ג'ון קורעת אותי כול פעם מחדש,בכלל אנשים כאלה במציאות בדרך כלל גורמים לי לצחוק,לא כי הם מנסים להצחיק אלא בגלל שהאופי שלנו כול כך שונה ואני מנסה להבין ממה נובעת התנהגות כזאת,כלומר היא דיי רכיכתית ונטפלת,עד כמה שאני יודעת זאת הרגשה ממש רעה ומשפילה להידבק למישהו בעיקר אחרי יחס כזה כמו שמאט העניק לה(ליתר דיוק לא העניק לה...)... העניין הוא שאני מבינה את מאט-הייתי נוהגת כמוהו סביר להניח,בצורה יותר מעודנת כי בכול זאת לאנשים יש רגשות(מסתבר...)אבל גם אני הייתי מתחמקת ועדיין צריך לקלוט את הרמז ולא להיות איפה שלא רוצים אותך... העניין עם דיוויס שיורד עליה פשוט ענק,סוף סוף אחים נורמלים ולא מאוהבים אחד בשני כמו טאי וקארי... בכלל דיוויס אדיר בשני הפרקים ששודרו אתמול והיום,העקשנות,הנחישות והרצון לעבוד לבד ושונה ממה שאחרים חושבים גורם לי להעריך אותו יותר(מצד שני אני גם ככה ממש אוהבת אותו),לפני שבוע בערך אנשים כאן ציינו שהם שונאים אותו-אתם עדיין שונאים אותו? לגביי השאלה על התמונות אין לי תמונות מפרקים ואם יש לי הן נדירות אבל גם אני אשמח לתמונות מהפרק הזה ואת צודקת לגביי הקול של קן הוא מגעיל בשלב הזה. בקרוב מאוד מגיע פרק נוסף שאני נורא אוהבת(לדעתי תוך יומיים)....

הקטע עם דיוויס וג'ון נכון!../images/Emo153.gif

סוף סוף אחים שמתנהגים כמו אחים, אני במקום דיוויס גם הייתי שונאת אותה. בכלל זה מעצבן שאחים גדולים/קטנים נדחפים. (יש גם אחים גדולים שנדחפים לאחים הקטנים שלהם). גם אני כלכך התפעלתי אתמול מדיוויס שהוא החליט לא לוותר. קארי ממש עצבנה אותי]-{:"הוא חושב שהוא המציא את הגלגל" כשראיתי את זה ממש עשיתי לה חיקוי כזה בקול רם:"יא יאי איא יא איא יא..." ליד אח שלי. זה עצבן אותי כלכך!!! כאילו אין מצב שיש מישהו יותר טוב ממנה]-{

אוי זה כלכך נכון...../images/Emo153.gif

בחלק שבו וורמון נעלם בהתחלה ונתן את הכוח שלו למגנמון, ואמר לקן שהוא אוהב אותו למרות שהוא היה אכזר אליו, אני באמת בכיתי, עם דמעות והכל... דווקא אהבתי את הקול של קן, וקטע הזה שהוא ככה הלך ונפל על החול אחרי שחליפת הקייזר נעלמה... ואיך שהוא סיפר שאח שלו מת ושהוא היה כלכך אכזר וכל זה..אוי זה כלכך ריגש אותי...

Goggle Girl

New member
הוכחתי את זה בפרק 39 של פרונטיר XD

ואז בדחף טירוף מחקתי את זה ;[ נו טוב. לשחזר את השיא XD<

star_female

New member
אני יודעת שכתבתי תגובה לזה >.>

תפוז טיפש. בכל מקרה, כתבתי שרציתי לראות את הפרק הזה ופספסתי בגלל הזיכרון הדפוק שלי >.> ושזה אחד הפרקים הכי טובים בעונה. ושאין לי תמונות מהפרק אז אני אשים תמונה של קן-צ'אן מימי הקייזר שלו. *-*

cody54

New member
חבל ש...

קו התרכך. היה מגניב אם הוא היה רע :( ומתי בעונה הראשונה היה את "סמל הטוב" אני לא זוכר דבר כזה (גם לא באחד הסרטים). מגנמון מגניב.

star_female

New member
לא היה, הוא שייך לקן-צ'אן...

כמו שלא היו דיג'יגורלים לפני קארי וטיקיי עם סמלי האור והתקווה, לא היה דיג'יגורל עם סמל טוב הלב. סמלים לא עוברים בירושה, הם נשארים אצל הבעלים המקוריים שלהם. הדיג'יביצים לא עשויות מהסמלים המקוריים. לדעתי זה מעולה שקן נהיה טוב, חוץ מזה שאני ממש אוהבת את הדמות שלו ואת היחסים שלו עם אה, דמויות אחרות, זה הוסיף המון לעלילה יותר מסתם אוייב אחד ראשי (זה אחד הדברים שאני אוהבת בדיג'ימון, שתמיד האוייב הוא אחר מזה שנראה בהתחלה, ו(כמעט)לכל אוייב יש סיבות משלו לתקוף).

Goggle Girl

New member
יחסים, יחסים ../images/Emo3.gif

אני לא אהבתי את קן הטוב ;[ קן הטוב נמושה.

למעלה