הפרק היום

הפרק היום

קודם כל - תרזה ישנה בבגדים שלה? אין תקציב לפיג'מה? תרזה בכלל דפוקה - בגיל כזה צעיר, ילדים לא מתחילים אפילו להבין מה זו אהבה אמיתית - אין סיכוי שבגיל הזה היא אהבה אותו באמת. ויטני היתה חמודה היום. טיסי כמו תמיד היה אלים ומעצבן. וסימון - החולצה הורודה היתה לה דווקא די יפה. רק שכמו תמיד היא לא הצליחה להתאים אותה לשאר הבגדים שלה. וקיי המסכנה - ליד סימון עם החולצה ההיא היא נראתה עוד יותר שטוחית
וסימון מטומטמת - היא לא חשבה שאמא שלה תקלוט מה היא מנסה לעשות? מה שמזכיר לי שאתמול - הן דאגו כל כך לצ'אד, הביאו את המסכן לבית של סימון מדמם ועוד מעט גוסס - ואז מה הן עושות? מושיבות אותו במסדרון ומדברות חצי שעה על המעשים הסוטים שסימון תבצע בו. צ'אד יושב בחוץ, כמעט מת, והן מסדרות תאורה רומנטית! מפגרות.

לסימון אין סיכוי

בתחרות עם וויטני, היא מפסידה ובגדול לאחותה היפה, החטובה והמוכשרת יותר. חוץ מזה, אית'ן מתחיל לעלות לי על העצבים, חשבתי שהמצב ישתנה אחרי שתרזה התוודתה על אהבתה, אבל הוא ממשיך בשלו עם הפזמון הידוע והמנג'ס "אני אוהב את גוון, לא את תרזה", I cant take this anymore. לא הבנתי למה לו ללכת לתרזה באמצע הלילה רק בשביל להבהיר לה שהוא אוהב אותה כידידה? וגוון, למה לה ללכת לתרזה באמצע הלילה רק כדי לדבר על תסרוקות???

כן..מה זה היה??

מה היה כל כך דחוף לגוון שהיא הייתה חייבת באמצע הלילה להראות לתרזה תסרוקות...כאילו מה מחר זה ייעלם??? זה היה מצחיק... גם צ'אד-ויטני-סימון-וקיי... היה מצחיק.... אייבי הייתה יפה... והקטע שאיתן בא בדילוגים לצאת החוצה ובדיוק גוון תפסה אותו השכיב אותי על הרצפה מרוב צחוק...!! מה היו הדילוגים האלה??.

לא במיוחד

אני לרגע חשבתי (כמה שאני תמימה...) שכשתרזה שאלה את איתן "באת להגיד לי שאתה אוהב אותי" והוא אמר לה "כן זה מה שבאתי להגיד" הוא באמת התכוון אבל לאאאאא...ברור הוא אוהב את תרזה רק כידידה....
אבל ממש לא קרה כלום... -גוון גילתה את איתן בשטח הבית של ה-ל"פ -צ'אד נשאר אצל הראסלס -סם השאיר מכתב לאייבי באבן שהם היו משאירים מכתבי אהבה -אייבי ראתה את זה והתרגשה -אך אבוי גם רבקה ראתה את זה והיא רוצה לגלות למי הוא כתב -שרידן והאנק עדיין במזח -לואיס הגיע לקוטג' של שרידן וראה שהיא לא בבית -אז הוא יצא לחפש אותה... וזהו בערך.

kokolida212

New member
וואו

לא ידעתי שלתשוקות יש פורום אני מתה על הסדרה :) רציתי להוסיף כמה שאני סונשאת שתרזה מדברת עם איתן יש לה פרצוף כזה.. כזה מסכן ומעצבן איך שהיא מעוות את כל הפנים שלה כזה.. היא כלכך דרמתית! אבל כלככך יפה........ :) הפרק של היום היה מציק..

moran14h

New member
קודם כל ברוכה הבאה

דבר שני.. פה אנחנו לא חובבי צ'ריטי ומיגל.. במילים אחרות..אנחנו שונאים אותם..טוב ..לפחות חלקינו..:\ בכל אופן..תהני כאן. הנה
על חשבון ה-

python 4

New member
ברוכה הבאה קוקולידה!

את צריכה לפתוח שרשור חדש עם הודעת "שלום אני חדשה" על מנת שתקבלי את השוקו שמגיע לך על חשבון הבית של רעות.

python 4

New member
נו באמת.

גוון הרי היתה צריכה תירוץ כדי להגיע לבית של תרי בגלל שאית'ן היה שם. אז התסרוקת זה הדבר הראשון כנראה שעלה לתסריטאים לראש. הרי אתם לא מכירים את החוק ההנדסי של הרמוני? במקום שבו נפגשים שני קצוות של המשולש, יגיע גם הקצה השלישי (ולפעמים עם בן זוגו)?

I n n u e n d o

New member
חח

סימון סתם מפגרת אבל צ'אד יגיד לה שהוא אוהב אותה עוד איזה 2-3 פרקים ובעצם זה היה מכוון לוויטני

למעלה