הפרק היום

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
הפרק היום

הפרק היום היה נורא חמוד במיוחד כל הקטעים עם שון ובל. הקטע עם ניקו וויקטור היה נחמד. אריק משעמם. גרטה ואוסטין מטומטם מאוד.ממש נמאס מהפרצופים שלו.

i love gina

New member
אווייששששש..... תעשו לי טובה!!!

הקטעים עם אריק היו עלובייייייייייים!!!!!!!! קודם כל, הוא פורץ למקום בלי בעייה, תוך שניה מוצא מפתחות, ומצליח לברוח מתחת לעיניים של השוטר: "מה קורה פה, גנב? כדאי שאני אבדוק את העניין עם איזה דונאט שוקולד טוב... " אחר כך מגיע למחסנים הכביכול ענקיים, ותוך פחות מחצי דקה מוצא ב-ד-י-ו-ק את מה שחיפש.. מגיע הביתה, ובאמת... הקלטת הזאת... אתם רוצים להגיד לי שהצלם שם פשוט דפוק? רואה את השעשוע שבילדה בוכייה שמזריקים לה סמים, והוא לא חושב על להפסיק לצלם? גיב מי א ברייק... קטעי קלואי נחמדים... ויקטור וניקול גם השאר משעמם.. אוסטין, קפוץ מהגג...

soapsfan

New member
עוד פרק משעמם

קלואי וננסי:רגע קלואי צורחת על ננסי,בסצינה הבאה הם יובות להם בסלון שותות תה וקלואי לא מדברת עם ננסי?מה שתגידו. פיליפ ממש סנוב!!קטעי שון ובל היו די משעממים כל הקטע עם אריק היה ממש מפגר והשיחה של ויקטור וניקול לא חידשה דבר,סתם דוחפים אותם לסצינות יחד,והשיחה של אוסטין וגרטה גם כן[פתאום אוסטין מתחיל לחשוד בסמי וואט אבר] עוד פרק משעמם של ימ"ח נכנס לסטטיסטיקה

CAMILABENJA

New member
בורינג!

אפילו הטינז לא עושים לי את זה יותר... חוץ מחיוכים של שון
חח סתם.. סתם עוד פרק שאף אחד לא היה מרגיש בחסרונו..

נטלייי

New member
לדעתי

דווקא היה פרק נחמד. אני מתחילה לרחם על ניקול, איזה אבא מסוגל לעשות דבר כזה לבת שלו???? ועוד בשביל כסף????
הקטע שאריק מצא את הקלטת באמת היה הזוי, אבל הזוי וימי חיינו חברים מאוד טובים
ויחסית לדברים אחרים בימי חיינו, הקטע הזה עוד היה נורמאלי

למעלה