הפרק היום

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
הפרק היום

אני פשוט אהבתי את הקטעים של בל ושון . איזה מתוקים הם וחמודים שהם רוצים לעזור למימי. נו שיהיו כבר ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החלקים האחרים לא עניינו אותי ממש לא אריק וניקול ולא ויקטור הזבל לוקאס וקייט. הקטעים עם סמי היו מיותרים מי רוצה לראות איך היא אורזת? המכות בין פיליפ לג'ייסון היו כאלה מזוייפים. אני כבר מחכה למחר לראות את שון ובל

הפרק היה נחמד

אהבתי במיוחד את המכות של פיליפ וג'ייסון רק חבל שג'ן וקלואי לא הלכו מכות אני מתה שקלואי תראה לג'ן מזה. אמן ניקול תמות כבר תצא מהחיים איזה מעצבנת. קטעי לוקאס-קייט-ויקטור היו משעממים בטירוף

rockchick5

New member
פיירק פסיידר...

אממ.. כן מי שאמר שהמכות של ג'יסון ופיליפ צדק.. גרוע.. אבל יפה..
חחחח.. ויקטור וקייט.. משעמם.. וזהו.. לאדעת היה פסיידר...

CAMILABENJA

New member
לא הפסדת כלום :)

פשוט כלום! אפילו אין לי על מה לכתוב... היה את רקס וניקול.. ואריק.. קייט ולוקאס ושות' שזה סתם גועל נפש.. ואפילו הטינז לא היו משו.. וכמובן שלא היה בופ :p

וגם לא יהיה בופ כל השבוע...בגלרית..

כללי תוכלו למצוא תקצירים של כל החודש ב-2 חלקים
לכל מי שרוצה להתעדכן ולקרוא.... אני רק יכולה לומר שלא הולך להיות שום דבר משמעותי החודש... כך שתרגישו חופשי להפסיד...

נטלייי

New member
היה פרק נחמד

סוף סוף אריק אמר לניקול שהוא יודע על קלטת הפורנו. ואולי שיחליט סוף סוף אם הוא כועס עליה או רוצה לעזור לה

shanyz

New member
היה פרק חמודי...../images/Emo9.gif

אהבתי את פיליפ פעם ראשונה בחיים שלי
איזה חמודי..
הוא גם היה די חתיך בזמן המכות
חחחח ושון ובל היו ממש חמודים.. ואני לא אוהבת את ננסי וקרייג מגעילים בזמןה אחרון הם דווקא היו נורא נחמדים, ופתאום הם חוזרים להיות רעשים.. לא אוהבת..
ממממ אריק מעצבן אותי לגמרי... ניקול דווקא פסדר, איכשהו אני מרחמת עליה.. אפשר אפילו להגיד... ממ.. מחבבת אותה?! חחחחחחחחחח
לא יודעת מה עובר עלי!
(טוב אני קצת מצוננת וחולה עכשיו, אני לא שולטת במה שאני אומרת

i love gina

New member
את מדברת על חודש יולי?

אוי ויי... דווקא בזמן שכן אני יכול לראות משעמם?!?!?! אוףףףףף..... והפרק היום היה חביב, אך לא מרתק מדי... מה היה? ניקול סוףסוף הביאה לו את המיליון האחרון... מעניין איך זה יתגלגל... סמי אכן הייתה זמן אוויר מיותר.. למי אכפת באמת שהיא אורזת? ויקטור קייט ולוקאס לעומת זאת, דווקא כן היה נחמד, שלישיית הרוקמים והזוממים... אריק וניקול- פת'טיק... נקסט הטינז, נחמד-לא יותר מזה... אני במקום מימי לא הייתי פותח תפה ככה על ננסי... ומצחיק איך שכל העניין גלש אחד לשני... קרייג/אליס/לוקהרט הכוונה... יול סי וואט איי מין...

החתימה החדשה שלך......./images/Emo63.gif../images/Emo99.gif

הם שורות הפיזמון של שיר מדהים בביצוע של כל גדולי הזמר האמריקאי כולל האחים ג'קסון.... כשכתבתי בפורום של וואלה מישהי ביקשה ממני משפט יפה לכתוב על הקיר ונתתי לה את זה.... גם אצלי הפזמון הזה כתוב על הקיר...(עוד מתקופת מייקל ג'קסון האגדי..
)

soapsfan

New member
הפרק היה ממש משעמם!!

הקטעים של ג'ייסון/פיליפ/ג'אן/קלואי היו די משעממים,קטעי קרנסי היו בסדר אבל ההערה של ננסי בנוגע לקליפת הבננה היתה קצת חסרת טעם,כל הקטעים עם מימי היו די משעממים,אריק וניקול גם היה משעמם-יום הוא כועס עליה,אח"כ הוא רץ לעזור לה,וקטעי ויקטור/סמי/קייט/לוקאס לא ממש חידשו שום דבר

shanyz

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

שיר מ-ד-ה-י-ם
אני מתה על השירים הישנים... והרבה זמרים שם אני אוהבת שירים שלהם ופתאום שמעתי אתה שיר הזה בגלגלצ
וישר רצתי להוריד את זה. אני שומעת אותו כל היום! רק את השיר הזה אני שומעת כל הזמן

תורידי גם את הקליפ...הוא מדהים../images/Emo70.gif

ותיראי אותו..מופיעים שם יותר מ-80 אומנים...

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifפיליפ השקסי שלי../images/Emo99.gif

כמעט התנשקו!!! ננסי ה-ה-הזאתי!!!
היה משעמם יחסית..

למעלה