הפרק היום

יניב1

New member
הפרק היום

פשוט בלתי ייאמן כמה מהר מתגברים על המוות. רק לפני כמה פרקים סאלי ישבה בוכה ומרירה על אובדנה של מייסי: עכשיו היא צוהלת בבר, רוקדת, שרה - כאילו היא בטופ העולם. כולו גילית שלברוק יש תינוק והיא לא יודעת מאיזה מרונה - אז מה? הבת שלך מתה, כל כך מהר שכחת את זה? רידג' טיפש או מה? כמה זמן לוקח לו להבין שברוק שכבה עם אח שלו. זה לא שהיא נזירה תמימה שאף פעם לא בגדה בו, בבת שלה, באבא שלו, נכון? אז מה הוא כל כך מופתע ומה לקח לו כל כך הרבה זמן להבין מה שהיא מנסה להגיד לו עם כל הרמזים שניתנו לו בשבוע האחרון. ממש נהייה טיפש הרידג' הזה! וברידג'ט - מה כבר אפשר לומר עליה. שתעוף כבר. נקווה שהשחקנית החדשה שתגלם אותה תגיע במהרה ושבהתאם גם דמותה של הברידג'שיט קצת תשתנה... הלוואי.

בנוגע לשני החלקים האחרונים-הסכמה

הבאתי אלפי עם לא מיליוני התלוננויות על שתי הנושאים האלה, ג'ניפר פינג'ין מעצבנת, שיעיפו אותה כבר!!!!!!! גם כל הסיפור הזה מעצבן אותי, לוקח לברוק עשרים שנה לספר לרידג' משהו, היא אומרת כל הזמן דברים שלא קשורים, או קשורים בעקיפין, וזה מעצבן. בקשר לסאלי, דווקא טוב לראות אותה לפעמים משוחררת ורוקדת בבאר כשהיא שיכורה לגמרי, זה עושה לי טוב על הלב...

אז ככה...

אני פורש מהסידרה הזאת אבל לא מהפורום! כבר לא ראיתי כמה ימים והאמת זה ממש לא חסר לי... הפרקים בתקופה האחרונה נהיו מעצבנים ומאוסים והם חוזרים כל פעם על אותו הדבר ונמאס לי אני מעדיף לא לראות ולא להתעצבן אבל להתעדכן במה שקורה בסידרה או בבלוג זה בכיף אני אעשה אבל אם הסידרה לא תשתפר אין מצב שאני אחזור לצפות בה... מבחינתי זה חצי שעה ביזבוז זמן ועצבים!

Katherine

New member
חכם מצידך

אני ניסיתי כמה פעמים אבל אני לא מצליחה להיגמל! בכל אופן, באמת תבוא לבקר פה, למרות שאתה לא צופה. ובקשר לפרק של אתמול, סאלי נראתה זוועה! מה זה היה הריקוד הזה? בת כמה היא חושבת שהיא? ברידג'ט באמת הרגיזה היום, חוץ מזה מה היא בכלל מתערבת לניק בחיים? זאת ממש חוצפה! ורידג' תמיד היה מטומטם אבל לדעתי הוא שבר שיאים, כבר שבועיים היא מנסה לספר לו מה כ"כ קשה להבין??

לינה18

New member
דווקא אהבתי את בריג'ית בפרק של

אתמול, למרות שבדרך כלל אני ממש לא סובלת אותה. וגם אהבתי את ניק באותו הפרק. משום מה אני הכי מחבבת אותו כשהוא כזה עצבני.

SupeRonit

New member
חשבתי שזאת רק אני

תראו איזה מצחיקה אני: לא ראיתי כבר כמה פרקים,בשבוע שעבר (בגלל נסיבות שמנעו ממני-אבל גם מרצון) אבל יש בי צורך עז לרוץ לפורום לשאול אותכם מה היה ... האין זו התמכרות
אי אפשר עם-אי אפשר בלי

לינה18

New member
בקשר לתגובה של ריג'...

לפי דעתי יחסית לדמות באופרת סבון זה מפתיע שהוא הבין בלי שברוק היתה צריכה ממש לבטא את המילים. אבל בסה"כ נורא אהבתי את התגובה שלו.

:)

כמובן שאני אמשיך לבקר כאן בפורום ואני אתעדכן בטימטום שהולך שם אבל אין לי שום כוונה לראות את זה... הסידרה נהרסה לגמרי! הנה עכשיו השעה ארבע זה אמור להתחיל ומחר יש לי מבחן חשוב הלוואי שאני אצליח... בזמנים ההם הייתי עושה הפסקה ורואה היפים... עכשיו אני אעשה הפסקה ואראה ימ"ח לפחות העלילה שם יותר מעניינת אפילו שקצת מורחים יותר מדי.. רונית שיהיה לך בהצלחה בהיגמלות מהיפים והאמיצים ותאמיני לי הכי בריא זה להיכנס לפורום ולהתעדכן בסידרה אבל לא לראות אותה!

SupeRonit

New member
קבוצת תמיכה

"שלום קוראים לי רונית ואני מכורה ליפים והאמיצים.נגמלתי ליומיים אך הידרדתי לסדרה בשלישית (הצלחתי להיגמל פעם למספר שבועות,שגם בהם ראיתי פרק פה,פרק שם)-אנא עיזרו לי"

SupeRonit

New member
עולים לי הרבה (יזע ורגשות אשם)

אני אסביר: בגלל מה שציינת,אני מרשה לעצמי לחפף: להפסיד שתי דקות מהתתחלה שתי דקות מהפרסומות אבל זה לא נגמר בזה כי אחרי החיפוף מגיעים רגשות האשמה אז כמו מכורה אמיתית אני רצה לפורום ושואלת "מה היה" ? ? ?

SupeRonit

New member
אחרי הפרסומות כמובן

הפרסומות עצמן לא מעניינות אותי וזה:"מההתחלה" (עם ה' הידיעה)

למעלה