הפרק היום

Sweet SuGaR

New member
הפרק היום

חחחח בראמבי קרע אותי "ערכת עשה זאת בעצמך"
חחחחחח ואיזה מבט היא תקעה בו!!!! הארמי חמודי... חח הוא לא יהיה איש מחשבים... ולא הבנתי מה היה במאמר **אררר גם הפסדנו וגם פיספסתי את ההתחלה** משהו קלינטון??

הרמוני

New member
"מישהו" הכפיש את קלינטון,

באופן כללי מותר לעשות את זה בגלל חופש הביטוי אבל לקצינים בצי אסור ובגלל זה כולם ירדו על הארמי המסכן....

shipper heart

New member
בעיקרון בגלל שהנשיא הוא המפקד

העליון *קומנדיג אין צ'יף* של הצבא יש סעיף *88* בUSMCJ או משו כזה...בחוק הצבאי בקיצר שאסור להם לבקר אותו. עכשיו בגלל שהארם בצבא אז אסור לו לעשות את זה ולכן המאמר הזה שהוא "כתב" סיבך אותו עד מעל הראש כי הוא הפר את אחד מקודי ההתנהגות בצבא. זה כמו שיש את הרגוליישנס שבעקבותיהם הארם ומאק, גם אם הם ירצו לא יכולים להתחיל משו רציני ביניהם כשהם באותה COC...לכן הארייט "עובדת" במשרד התובע הכללי *זה שהיא מוצבת בג'אג זה אדמירל פריבילג* עכשיו לפרק- ה-א-ר-ם כ-ל כ-ך ח-מ-ו-ד!!!
*אני וSW סיכמנו שהיא לוקחת את סרגיי ואני את הארם חחח...אנדי את ווב ובקי את פאלמר...חחחחח* הרג אותי עם זה שהוא עדיין חובט עם המקל הארוך במשו..חחחחחח והיו כמה רגעים...ראיתם את המבט של מאק כשבובי התקשרה? חחח ויש עוד פעם טיסינג כאלה...ווואייייי הם שוב חברים...חבל שלא להרבה זמן...גרר בובומברבנג *חחח מישיודע שפת ה-ב' תוריד ב'ים מיותרים חח* בכולופן...אהבתי
הוא סופסוף חזר להיות דרגה מעל מאק *הא הא הא #pointing my finger on Mac# הא הא* וואיי אני מחכה עכשיו ל514...ידעתם שזה הפרק של ג'אגעם הכי הרבה רייטינג מאז ומעולם?! חח *mishap* בכולופן...גררר ידעתי שפאלמר אחראי על זה...ידעתי ידעתי...טוב הוא גם אחראי על זה...חחח בינהשאר...חחח הסקנב אבל מעצבן אותי חחח הוא שונא את הארם...איך אפשר?! טוף...אני יכולה לקשקש עוד שעות חח

harmless

New member
...

הם לא באותה דרגה עכשיו? אם היא היתה דרגה מעליו והוא הועלה בדרגה אז הם באותה דרגה. החיוך של הארם בסוף יכול להמיס קרחון!!!!

Nushi G

New member
הוא לא דרגה מעליה, הם אותה דרגה!

מה יש ב-514 שהיה לו כזה רייטינג??

shipper heart

New member
הם אותה דרגה אבל הוא הסופירייר

אופיסר...יעני בגלל שהוא נמצא שם יותר זמן ויש לו יותר ותק *או משו כזה* הוא בעיקרון יפקח בחקירות...אם אני לא טועה...כי תראו גם כשהוא היה lt.cmd ומאק הייתה major זה אותה דרגה והוא היה הסופירייר.... אנ'לא ראיתי את mishap אז אנ'לא יכולה להגיד לך...

harmless

New member
בפרק של היום

הארם הואשם בזה שהוא רשם את הדעות השליליות שלו על הנשיא. ובתור קצין בצבא האמריקאי אסור לעשות דבר כזה. בכל אופן היה פרק חמוד. אהבתי את הפרצוף של הארם כשהיא שמה את ה"ערכה" במקרר ליד הלזניה... והחיוך שלו בסוף- הבנאדם יכול להמיס קרחון!!! ביקור אחד באנטרקטיקה- והעולם יוצף

למעלה