בעיקרון בגלל שהנשיא הוא המפקד
העליון *קומנדיג אין צ'יף* של הצבא יש סעיף *88* בUSMCJ או משו כזה...בחוק הצבאי בקיצר שאסור להם לבקר אותו. עכשיו בגלל שהארם בצבא אז אסור לו לעשות את זה ולכן המאמר הזה שהוא "כתב" סיבך אותו עד מעל הראש כי הוא הפר את אחד מקודי ההתנהגות בצבא. זה כמו שיש את הרגוליישנס שבעקבותיהם הארם ומאק, גם אם הם ירצו לא יכולים להתחיל משו רציני ביניהם כשהם באותה COC...לכן הארייט "עובדת" במשרד התובע הכללי *זה שהיא מוצבת בג'אג זה אדמירל פריבילג* עכשיו לפרק- ה-א-ר-ם כ-ל כ-ך ח-מ-ו-ד!!!
*אני וSW סיכמנו שהיא לוקחת את סרגיי ואני את הארם חחח...אנדי את ווב ובקי את פאלמר...חחחחח* הרג אותי עם זה שהוא עדיין חובט עם המקל הארוך במשו..חחחחחח והיו כמה רגעים...ראיתם את המבט של מאק כשבובי התקשרה? חחח ויש עוד פעם טיסינג כאלה...ווואייייי הם שוב חברים...חבל שלא להרבה זמן...גרר בובומברבנג *חחח מישיודע שפת ה-ב' תוריד ב'ים מיותרים חח* בכולופן...אהבתי
הוא סופסוף חזר להיות דרגה מעל מאק *הא הא הא #pointing my finger on Mac# הא הא* וואיי אני מחכה עכשיו ל514...ידעתם שזה הפרק של ג'אגעם הכי הרבה רייטינג מאז ומעולם?! חח *mishap* בכולופן...גררר ידעתי שפאלמר אחראי על זה...ידעתי ידעתי...טוב הוא גם אחראי על זה...חחח בינהשאר...חחח הסקנב אבל מעצבן אותי חחח הוא שונא את הארם...איך אפשר?! טוף...אני יכולה לקשקש עוד שעות חח