הפרק היום...

Digi Lista

New member
הפרק היום...

אני לא בבית עכשיו(לכן ההודעה של הנהלת הפרדס לא משורשרת לאיזה אוף תורן...) אבל אני אנצל את ההזדמנות שאני אצל חברה עם פוקס קידס ואכתוב כמה דקות מילים על הפרק... ראיתם את שם הפרק?זאת רק אני שהיה שם ממש ממש ממש ממש ממש דומה בעונה השלישית?"עכשיו אתה רואה ועכשיו כבר לא" או משהו כזה,היום זה היה ברבים,למה למחזר שמות?לא מספיק רוב העונה הזאת היא מיחזור אחד גדול(וזה לא רע,אני ממש אוהבת את העונה הזאת). הקטע עם הדיג'ימון שמתחיל בס'(אני לא זוכרת כרגע)שמזכיר את וויזארדמון המשיך להזכיר אותו עם ההקרבה ועם "ויזארדמון איזה חבר,גם כשהוא בשמיים הוא בא להגן עליי..." בעונה השנייה אמרה את המשפט הזה גאטומון בפרק היום נאמר בערך אותו הדבר על הדיג'ימון הזה... הבנתי למה התכוונת דנה כשכתבת אתמול או שלשום על העבודה לבד ועל עבודת הצוות,נראה לי לפחות שקלטתי מה ניסית להגיד. שמתם לב שמאתמול בוקומון מקריין?אחלה קול אבל את טליה אני יכולה לחקות ואת זה לא(שאלה יהיו הצרות שלי...) אם כבר יובל סגל נזכרתי שרציתי לשאול אם הוא משחק בהצגה משהו עם אהבה(לא זוכרת את השם המלא) בשם,לצידו משחקת גם סיוון ששון מערוץ הילדים? אוקיי אני אחזור יותר מאוחר(חברה שלי סבלנית בערך כמו אורי |ראש משקפת|...
)

Light woman

New member
סורסרמון הוא המגה של וויזרדמון

לפחות לדעתי, כי הוא בול כמוהו רק לבן וחזק יותר, ושינו לו היום את הקול, לא אהבתי! >< אבל בפרק הזה קואיצ'י אמר חמש מילים, אז נמחול להם, וגם גילינו מתקפה חדשה "אגרוף אתנה" נשמע כמו "אגרוף אנטנה"... לדעתי דיג'ימון שיש לו מתקפת "אגרוף אתנה" צריך להיות בת P:

lori4

New member
אולי לא שמעת....

אבל "אגרוף אתנה" הופיע כמעט בכול הפרקים עם האבירים המלכותיים, אבל צריך להגביר את הווליום רוב הזמן כדי לשמוע אותה אומרת את זה
.

Snake Bandage

New member
סורסרמון הוא דיג'ימון אלוף.

גם וויזרדמון הוא דיג'ימון אלוף. הם דיג'ימונים שונים שנראים דומה.

היה היום פרק ממש נחמד D:

היה נחמד לראות שוב את סורסרמון ואת גוטסומון. קוג'י היה שולט!!!ואים כמו קואיצ'י DDD: זו רק אני,או שבקטע שראו את הפנים של טאקויה,קוג'י דיבר?.. בעע..כנראה שהייתי ממש עייפה,העירו אותי היום ב8 ;_; זה לא הוגן :[

\:

זה נורא ;_; ואחרי שקמתי,אז בן-דוד שלי הקטן(כזה מאמי!!!!^________^)בא,והייתי צריכה לשמור עליו,זה היה כייף DD: וזה גם די העיר אותי P=

CoolBoy14

New member
גם אני שמתי לב!!

ואני כמעט בטוח שאני הייתי אמור לדבר שם בואו נאשים את יובל!

OFIRB9

New member
רק רגע קולבוי...

אתה מוכן להסביר לי את מי אתה מדובב??? כי אין לי מושג... שתף אותי

CoolBoy14

New member
טוב דבר ראשון את יכולה לקרוא לי

אורי.. ואני מדובב את טאקויה וכל המיליארד התפתחויות שלו

Goggle Girl

New member
איך באמת עשיתם את זה?

כאילו זה היה העבודה עליך, או שגבומון סתם שיחק לו עם האפקטים הקוליים ויצא משהו מזניב?

CoolBoy14

New member
חיכיתי שמישהו ישאל את זה...../images/Emo3.gif

אני הייתי צריך להישמע קצת שונה כשאני מתפתח אבל בכל מקרה גבי השתמש באפקטים....במיוחד באלדמון שממש לא היו מזהים שזה אני

Goggle Girl

New member
../images/Emo3.gif אז שאלתי. יאי לי

רק תסלח לי אם אני לא מראה יותר סימני הערכה, פשוט: 1) אין לי פוקס קידס
מעולם לא שמעתי את קולך הענוג (?) 2) המדובבת של טאקויה ביפנית זאת אותה מדובבת של נארוטו שלי *_* (לא, לא התעייפתי וגם לא אתעייף מלהגיד את זה!
) אז אני משוחדת. אבל רק קצת.

Goggle Girl

New member
..........

אה, לא, סתם אני מבלבלת את השכל על זה מתי שבא לי, סתם עשיתי השוואה בין נארוטו למבנה הכולל של נערי המשקפת, סתם אני מפרסמת תמונות של זה, אבל לראות? מי, אני? מה פתאום!

למעלה