הפרק היום...

talrv

New member
הפרק היום...

היה פרק חמוד היום.. סוף העולם והכל, וספייק היה מצחיק עם כל האני לא יוצלח/אני מתאבד/אני יכול להילחם/בוא נלך להילחם בערפדים המרושעים.. סך הכל, עכשיו שאני רואה את העונה הרביעית מההתחלה עד עכשיו היא אחלה עונה.. תמיד חשבתי שהיא העונה הכי פחות טובה, ופתאום אני די אוהבת את הפרקים, ובסך הכל נורא נהנית ממנה... מוזר... והנאום סיום של ספייק.. נהדר!!

t@li

New member
הפריעו לי בפרק.. ../images/Emo10.gif

ולא ראיתי בערך עשר דקות מההתחלה.. ובאתי בקטע שהם דיברו על סוף העולם, מה שהיה משעשע..
זה היה מין באפי וריילי מדברים.. בלה בלה.. כולנו עומדים למות
הממ.. לא משנה.
בכל מקרה, בגלל ההפרעה לא נהניתי ממש מהפרק.. אבל הנאום של ספייק היה גדול... ספייק פשוט דמות גדולה. הוא מין ביץ´-שחייב-להיות-נחמד-אחרת-לא-יאכילו-אותו.. שילוב משעשע..
בכל מקרה, מעכשיו אני לא נותנת שיפריעו לי.. זה אשכרה הרס לי את הפרק..
טוב, מחר אני אראה אותו בשלמותו ואצחק על העולם! >טליה, נסחפת כרגיל<

~*~gaL

New member
What´s this? -...

Just sitting about watching the telly when there´s evil afoot? Not very Industrious of you. I say we get out there and kick a little demon ass! Can´t go without your Buffy, is that it? Too chicken? Let´s find her, then. She is the chosen one after all. Come on! Vampires, grrrrrrr - nasty! Let´s annihilate em! For justice! And... and for the safety of puppies... and Christmas, right? Let´s fight that evil! Let´s kill something! Oh, come on!...
gotta love my Spike! וגם בעיני העונה היא דיי טובה.. אני לא יודעת למה כולם אומרים שהיא לא משהו.. ספייק מוסיף המון, והעלילות בסדר גמור.

bigbadjoe

New member
../images/Emo93.gif פספסתי

איזה פרק היה ביום ראשון ? ומה היה בו ?

למעלה