הפרק היום: War of the Coprophages

E V Tooms

New member
הפרק היום: War of the Coprophages

מאלדר בטעות נקלע לחקירה של מיתות משונות, כאשר בכל מוות הגוויה נמצאה מכוסה לחלוטין במקקים. הוא מנסה להיעזר בסקאלי כדי להסביר את המקרים והימצאות המקקים, אך במהרה הוא מבין שיתכן ומקורם של המקקים אינו בכדור הארץ... כרגע סיימתי לקרוא את הטרנסקריפט - פרק משעשע בצורה פנומנלית, החל משיחתם של מאלדר וסקאלי בתחילת הפרק, דרך סיפורו של מאלדר על שנאתו לחרקים, ועד לסצינת הסיום עצמה. Hilarious! I want more!

1Shir

New member
אתה צודק זה פרק עם מוטיב קומי חזק

אבל יש בו גם קטעים מותחים ומפחידים, כל הקטע הזה עם החרקים... השיחות טלפון אכן הורסות מצחוק :) והסוף לדעתי מעניין ובעל אמירה הרבה יותר מאשר מצחיק. אהבתי מאוד את הקטע שהמחשב לא נותן למאלדר לכתוב "טכנולוגיה", בשביל קטעים כאלה בדיוק קיימת טלויזיה לדעתי :) חולה על המשמעויות הקטנות הסמליות האלה :) אחלה פרק!!

Gilliana

New member
ואני מתנדנדת בין...

לאהוב את הפרק ללשנוא אותו בגלל הג'וקים בגודל צלחת (כל הזכויות שמורות לטומס על הביטוי הזה). מה שכן - מהפרק הזה יצאו משפטים גדולים ו- smart is sexy הוא אחד מהם

אין משפט המתעלה על זה:

Mulder: "You know, I never thought I'd say this to you, Scully. But you smell bad." גדווווווווווווווווווווווול...

Olaf

New member
הפרק פשוט מלא ברמיזות קומיות

אפילו הדוקור על הכיסא גלגלים, שמדבר דרך המחשב. הכל טוב בפרק הזה! וגם הנושא, מזכיר לי אינספור horror b-movies משנות החמישים P:.

Gilliana

New member
הדוקטור...

... הוא מן הסתם קריקטורה של סטיבן הוקינג, ומה שאני הכי אהבתי בפרק הזה היה ההומאז' לד"ר זאוס וזירה מ-"כוכב הקופים"

למעלה