הפרק היום: Quagmire

אז זהו? ככה זה מעכשיו?

כל דיון יסתיים במשפט "מה שיפה בתיקים זה שכל אחד מפרש בדרכו שלו"? אמנם זה מאוד נכון ויפה אבל זה קצת מוציא את הרצון לדיונים. לא? אני לא חס ושלום אומרת שחייבים להשתכנע או להתחיל פה בויכוחים של 6579890 הודעות אבל בואו נתחיל להביא גם הוכחות וראיות אל תוך הדיונים...

Gilliana

New member
רעיון מעולה

ובד"כ אנחנו גם משתדלים להביא כאלו, לא? יתרה מזאת - אני חושבת ש-99% מהדיונים שלנו מושתתים על ראיות, אבל לא תמיד זה אפשרי. במקרה הזה קצת קשה להביא ראיות למה שהתחולל בראש של סקאלי באותו זמן - אפשר רק לשער. אני אומרת הוא שגם קוויגווג, וגם העובדה שהסירה שלהם טבעה, וזה שהיא היתה רטובה ותקועה באמצע שום מקום במים (בלי לדעת שהיא מרחק צעד מהיבשה) - די, כל זה הביא לה את החלסטרה. אני מאמינה שגם אני במקומה לא הייתי מתנהגת אחרת. אתן לעומת זאת אומרות שאין הצדקה לדברים שהיא אמרה למאלדר ויהי מה ולאף אחת מאיתנו אין יכולת להוכיח כך או אחרת - וברור גם למה. לכן במקרה הזה -ההצעה לא רלוונטית.

אה. כן. לא התכוונתי ספציפית לעכשיו.

ו... בנוגע ל: "העובדה שהסירה שלהם טבעה, וזה שהיא היתה רטובה ותקועה באמצע שום מקום במים (בלי לדעת שהיא מרחק צעד מהיבשה) - די, כל זה הביא לה את החלסטרה. אני מאמינה שגם אני במקומה לא הייתי מתנהגת אחרת". אמנם את בטח כבר יודעת מה אני הולכת להגיד אבל רק בגלל שבא לי ובגלל שאף אחד לא יכול לעצור אותי אני אגיד את זה: את יודעת כמה דברים עולים לי בראש שאפשר לעשות בסיטואציה כזאת??????? במיוחד כשמדובר במאלדר????????????? תוציאו את המחשבות המלוכלכות מהראש שלכם... אני מדברת על שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה!!!

Gilliana

New member
Yeah, right... ../images/Emo8.gif

ממש שיחות נפש עמוקות אל תוך הלילה... במיוחד בקור הזה

למעלה