הפרק היום: Die Hand Die Verletz

E V Tooms

New member
הפרק היום: Die Hand Die Verletz

מאלדר וסקאלי חוקרים רצח, שהתרחש בעיירה הידועה בסיפוריה אודות סוגדי השטן שבתוכה. חיפושם מוביל אותם למסקנה כי יתכן ולא מדובר בשמועות וסיפורים בלבד, וכי דבר אינו מה שהוא נראה. *אני יודע שהתקציר לא משהו.. אני אשתפר עם הזמן.* פרק לא רע, למרות שאני אישית לא אוהב אותו מאוד. עיקר נקודות האור שלו הן בהערה של מאלדר אודות הצפרדעים ובכל דקה בה גב' פאדוק נמצאת על המסך.

Ice Age

New member
פרק מעולה!

שכבר הרבה זמן לא ראיתי. צריך להתעדכן.

1Shir

New member
מסכנים, איך הם היו רטובים ומבולבלים

בסוף הפרק.. אבל אני לא אוהבת את הפרק, חוץ מהצפרדעים והכיוון ההפוך של המים שלך מאיר, מה יפה בפרק הזה? את מי מעניינים כל מאבקי הכוחות בין כל האנשים הנוראים האלה בעיירה המזעזעת הזאת? סורי, מהפחות אהובים עלי.

Ice Age

New member
אני אהבתי גם

את הטוויסט בעלילה. עכשיו, תשאלו אותי איזה טוויסט? וואלה, לא זוכר. אבל אני יודע שאהבתי אותו. זה מה שכיף בגיל שלי, אפשר לראות שוב פרקים וזה כמו לראות בפעם הראשונה.

1Shir

New member
לגבי הטוויסט

מאיר, זה לא ספויילר, אבל זאת דעה על הפרק, אז אולי אל תקרא את זה, אבל.. מה בדיוק הטוויסט כאן?! זה היה ברור די מההתחלה מי הפושע.. אז אולי היה טוויסט אחר שמחוסר עניין לא הפנמתי?! שום דבר בעלילה שהיתה לא נחווה אצלי כמפתיע..

Ice Age

New member
שניה

לא היתה את הילדה שסיפרה על אבא שלה כל מיני דברים שגרמו לנו לחשוב שהוא האיש הרע?

1Shir

New member
לפחות אותי

זה לא הפתיע שהסיפורים לא היו מדוייקים. וגם זה לא שהאבא התברר בסוף כאיש מי יודע מה טוב. הוא פשוט נעצר כי הוא הגיע לקו האדום שלו. חוץ מזה, אתה יודע מה, בעצם אני לא בטוחה שהסיפורים שלה עליו לא היו נכונים. למה שאני אסמוך על מה שהוא אמר למאלדר? אולי גם הוא היטה את האמת לצד שלו?

למעלה