הפרק היום: 3

Gilliana

New member
הפרק היום: 3

למרות העדרה של סקאלי, מאלדר מגייס את כוחותיו להמשיך בעבודתו בתיקי ה-X שנפתחו זה לא מכבר ויוצא לחקור רצח בלוס אנג'לס שבוצע כנראה בידי ערפדים. כמה נוגע ללב לראות אותו עונד את הצלב של סקאלי! תגידו, רק אני חושבת כך או שהצלב הזה מסמל את הקשר ביניהם מאז ומתמיד?

1Shir

New member
לגבי הצלב

אני תמיד ראיתי אותו כמסמן את הקשר שלהם לאמונה, יותר מאשר את הקשר שלהם זה לזה. כבר דיברנו על זה פעם, וראינו שכל אחד מפרש דברים אחרת.. :)

1Shir

New member
פינת הציטוטים

.THE SON: When a snake eats a fly, it’s not murder. It just is .MULDER: Frogs eat flies ?THE SON: Don’t you want to live forever .MULDER: Well, not if drawstring pants come back into style .MULDER: If he wants to talk, cover the windows and call me ?DETECTIVE: What if he turns into a bat and flies out through the bars .DETECTIVE: Why don’t you go back to your hotel and get some sleep .MULDER: I didn’t check into a hotel room. I don’t sleep anymore ?KRISTEN: You trying to ward me off .MULDER: That’s from someone I lost .KRISTEN: Well, I hope you find her .MULDER TO KRISTEN: It’s not who you are. It doesn’t make you happy

תקווה4

New member
זה היה אחלה פרק רק חבל שלא הבנתי

איזה חצי ממנו מישהו יכול בקשה להסביר לי?? האישה הזאת אז היא לא הייתה 1 מהם? אבל זאת לא היא שפיתתה את הבחורים וושאחכ 3 ביחד רצחו אותה? ולמה הוא לא פחד ממנה שהיא תהרוג אותו?

Gilliana

New member
כן, אבל...

היא לא היתה ערפדית לגמרי מכיוון שהיא "לא לקחה חיים" והיא היתה שונה - היא נפלה קרבן לנסיבות קשות בעל כרחה. מאלדר הבין את זה ואם נחשוב על כך יותר לעומק - אולי גם בנסיבות הנוכחיות לא היה כ"כ אכפת לו גם אילו היא היתה הורגת אותו.

אני מזמן הפסקתי להבין את הפרק הזה

הכל בגלל שדיוויד רצה להכניס את חברה שלו. ולהתנשק איתה. גם כן הוא. סתם הורס למאלדר את החיים.

Gilliana

New member
אוף איתו באמת...

ומילא אם זה היה הדבר הכי גרוע - אח"כ האידיוט גם היה מוכרח לנפנף בטבעת הנישואין שלו ב-Travelers...
פשוט מכה הדיוויד הזה!!!

1Shir

New member
../images/Emo45.gif היא לא היתה אחת מ- 3 הרוצחים

והיא נגררה לסיטואציה הזו מתוך כאב. ואכן מאלדר פרק כל עול הפרק, סיכן את עצמו ושכב עם שותפה לפשע, גם כן מתוך אותו כאב.

1Shir

New member
פרק עצוב.

בתחילת הפרק מאלדר חוזר למשרד ה-X פיילס, שעטוף כולו בניילונים מאז סוף העונה שעברה. הוא פותח את הניילונים ומעביר את לוח השנה (של פלייבוי..) מחודש מאי לנובמבר. הוא מכניס לארון את התיק "דיינה סקאלי", מוציא מתוכו את הצלב ועונד אותו. כשמאלדר אומר בהחלטיות "אני עובד לבד", השוטר אומר לו במעין פליאה:"סוכן FBI בלי שותף?!" מאלדר לא מגיב על זה.. במהלך הפרק מנסה מאלדר להגן על קריסטן, גם היא מצילה אותו, אך בסוף הפרק הכבאי מבשר למאלדר שהוא מצטער, היא מתה (התאבדה על מנת שגם הרוצחים הערפדים ימותו). מאלדר ממשש את הצלב שעל צווארו ומתבונן בו- הוא נחל תבוסה נוספת.

סתם שאלה

החוקר מקרי מוות ההוא, זה שבדק את ג'ון אחרי שנשרף זה לא אותו אחד מהפרק עם הג'וקים? זה הנכה שבסוף במבי הולכת איתו? או שסתם התבלבלתי?

למעלה