הפרק היום (שישי)

יניב1

New member
הפרק היום (שישי)

התקציר... ניק המבוהל מוביל את ברוק לבית החולים, לאחר שהיא נופלת על סיפון הספינה. הרופא מודיע כי עליה לעבור בדיקת אולטרסאונד, כדי לוודא שהתינוק בסדר. ניק מתקשר לאמו ולמסימו כדי להודיע להם מה קרה. כאשר הם מגיעים לבית החולים, הם נרגשים לראות את ניק וברוק מתבוננים בשקיקה במוניטור האולטרסאונד. ברוק מבקשת ממסימו שיתקשר אל רידג' ויספר לו על המצב. תומס מספר לקייטלין כמה הוא מתגעגע אל ברוק, ואומר כי הוא מייחל שתעבור חזרה להתגורר בביתם. קייטלין מהרהרת בסוד שהיא יודעת על בדיקת האבהות, ורומזת לו באושר כי ייתכן שיש דרך להחזיר את ברוק שוב למשפחתו. רידג' מגיע עם סטפני ופיבי, ותומס מציג אותם בפני קייטלין. אז מה היה לנו בעצם? שום דבר מיוחד. תאמינו לי שלא ראיתי יומיים ולא הרגשתי שהפסדתי משהו, נראה לי שגם אם שבועיים או חודש לא אראה - זה יישאר אותו הדבר. הכל אותו הדבר. רק שלא יצא לי לראות עדיין את אבא של קייטלין, אבל אני בטוח שהוא עוד יגיע. אהבתי את הקטע שניק אמר שזה התינוק הראשון שלו וכל ההתלהבות וזה בזמן שברוק הפגינה ניסיון ורוגע. והאמת שחיצונית לפחות הם מתאימים ביחד. שניהם בגוון הבלונד...
חוץ מזה, ג'קי ממשיכה לעצבן; מאסימו הופך לפודל שלה וגם זה מעצבן; תומאס ממשיך להשתפר והיה נחמד לראות את התאומות למרות שאני מתגעגע לשחקניות הקודמות ששיחקו אותן (נו, איך קראו להן). ואם נחזור שנייה לג'קי, אז באיזה זכות היא מנסה לשכנע את ברוק לא לקרוא לרידג'? ומה, ברוק טיפשה? היא לא רואה מה ג'קי מנסה לעשות? באמת, כבר אפשר כבר לחזור על זה? שיהרגו אותה כבר או משהו. איך חבל שלא ראיתי את ברוק עם סטפני, אוף. הייתם מאמינים שאתגעגע להוד רוממותה? פשוט טירוף.

לינה18

New member
האמת, גם אני לא האמנתי

אבל כמו שכבר כתבתי כאן לפני כמה זמן,גם אני מתגעגעת לסטפני הישנה ולריבים שלה עם ברוק. הג'קי הזאת הפכה להיות כל-כך בלתי נסבלת! ואהבתי מאוד את היציאה הראשונה של ריג' עם תומס והתאומות(למרות שהשחקניות האלה ממש בלתי ניסבלות, שיחליפו אותן כבר!)

למעלה