הפרק היום היה...

הפרק היום היה...

ובכן הקטע של הסוף היה מזעזע! מה קטע שלו ? למה כריסטופר התחיל להתקיף ככה את לורליי??? מישהו מוכן להסביר ?????

Hadar Mariano

New member
אין הרבה להבין.

כריסטופר אוהב את לורליי. הוא גם אהב את לורליי. הוא רצה שתינשא לו כשרורי, אה, נוצרה. הוא רצה שהם יהיו ביחד. הוא ניסה. עכשיו, היא באה ואומרת לו שבדרך כל שהיא, היא תמיד חיכתה לו. וזה הורס אותו שהוא פיספס ושלורליי גרמה לו לפספס. משהו כזה

לאנה

New member
לפי דעתי ממש לא!

אני חושבת שלורליי תמיד תאהב את כריסטופר, וכריסטופר תמיד יאהב אותה, בדרך כל שהיא, אבל כמו שלורליי אמרה לאמילי, הם פשוט לא נועדו להיות ביחד, ועכשיו, כשכריס סופסוף מארגן את החיים שלו, לורליי מפילה את זה עליו. אל תבינו אותי לא נכון, אני לגמרי בצד של לורליי, אבל ככה הוא מרגיש. בקיצר, הוא לא היה צריך להתעצבן, אבל אני חושבת שהוא התעצבן כי הוא פשוט הבין את זה לא נכון, לא בגלל שלורליי הרסה להם את הסיכוי להיות ביחד או משהו כזה.

מוגי 13

New member
היי. חייבת להגיב

שמי אורית. ואני קוראת את הפורום מדי יום, ויושבת בשקט. אבל מה שלורליי עשתה בסוף הפרק. טיפשי ואפילו טיפשי מאוד. מה הקטע! בסדר הבנו שהיא הפנימה לאורך כל הפרק, אבל להוציא את זה ככה. אני בחיים לא הייתי עושה את זה. ואני מתפלא שהיא עשתה את זה!! למה היא ציפתה?? להבנה?! COME ON כריס´ היה צריך להגיב כך. ובצדק!! הייתי חייבת להגיב, אורית מעריצה שרואה את הסדרה מההתחלה. סדרה גדולה. יום טוב.

mgirl

New member
...

לא יודעת למה הוא התקיף אותה, אבל בדרך כלל אני מסיימת פרק עם חיוך ענקי על הפרצוף. עכשיו זה די תקע אותי...
הם ישלימו עוד 2-3 פרקים, ראיתי את הפרק הזה. זה יהיה הפרק שרורי תיפגע במכונית עם ג´ס, כריס מגיע, שרי לא. הם משלימים אבל הוא עדיין עם שרי. ואז ג´ס חוזר הביתה
וווואאאאאאאאהההההה!!

למעלה