הפרק היום בביפ

Bassman

New member
הפרק היום בביפ

איזה פרק שולט!!!!!!!!!!!!1 איך אוז בסוף אומר כזה: "אני מלא באופן מוזר היום" _(חחח אין לי כח לאנגלית) איזה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט זאנדר גם ענק... O.K. where could they hide the bomb? i can´t belive i had sex today.... ok the bomb! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

talytal

New member
הציטוט הכי גדול בפרק (לדעתי)

"I like the silence". זאנדר בקוליות העצומה ביותר שדמות כלשהי הפגינה בבאפי, מצליח לגרום לפסיכופט בעזרת כמה מילים לנטרל פצצה, ומציל את חיי כל החבורה, בלי שהם ידעו אפילו.

זה היה פרק מהמם!

החלק שהכי אהבתי היה בסוף מתי שקורדיליה מדברת עם זאנדר ואז הוא לא עונה לה

bigbadjoe

New member
חברה, התחלתי שרשור בשביל שלא יצעקו

עלינו אח"כ. למה לא לשרשר ?

Buffy1

New member
פרק מצויין../images/Emo70.gif

אני מאוד אוהבת את הפרקים שמתמקדים בזאנדר (כמו The replacment בעונה החמישית). ניקולס שחקן מעולה ומצחיק

Idomania

New member
הקטע שהכי אהבתי..

שבאפי ווילו ישבו בספריה ואז הן דברו על השדות האלה וגילו שהן אוכלות את האויב שלהן ואז באפי אומרת: "למה שהן לא ישפו אקנומיקה אחת על השנייה וזהו?"(לפחות זה מה שהתרגום אמר כי אני לא ממש הבנתי מה היא אמרב ואין לי כח להכנס לאתר ציטוטים ולבדוק..) קיצר כאלה קטעים היו חסרים בסרט...

bigbadjoe

New member
היא אמרה באנגלית

Why don´t they just pour Gator-Aid on each other ? או משהו כזה, זה מהזיכרון. בכל אופן, גייטור-אייד זה משקה קל, נדמה לי תפוזים, לא מוגז סתם לידע כללי

מוגי13

New member
אני אהבתי את הקטע..

שבאפי באה לאנג´ל ואז מתנגנת מוסיקה "אני לא רוצה לאבד אותך...." ואז זאנדר מופיע: מוסיקה נשחקת..היי באף יש..יש לי... אוקי אני יודע שזה עיתוי לא טוב.. (בפעם ה-10 לפחות בפרק..) "DO YOU NEED HELP" והתשובה האולטימטיבית. "NO" כולם מתנהגים שזה סוף העולם..ולנו לא איכפת.. אחרי הזאנדר עוזב: המוסיקה ממשיכה להתנגן בדיוק איפה שנעצרה.."I LOVE YOU ..." גדול!!! דרך אגב, בערוץ המיצרי NBC היה אתמול באפי שזאנדר סוחט את איימי והיא עושה לו LOVE SPELL . כתוצאה מכך כולם הי חייבים לחפש את THE BUFF-RET. גדול..

The Flash

New member
אחד הפרקים בטובים ביותר בעונה הזאת

THE ZEPPO פרק ענק!!! העונה השלישית בכלל עונה מצויינת שמתם לב שהפרק הוא ממש כמו פרק סיום עונה רק ממבטו של זאנדר? לבאפי ואיינג´ל יש סצנת דיבור רצינית כזאת(שזאנדר מפריע לה באמצע...) החבורה מדברת על זה שזה יהיה קשה נורא ואולי הם לא יחיו מדברים על הסוף העולם(כרגיל) ואחרי זה גם הם אומרים כזה- וואו זה היה הקרב הכי קשה שהיה לנו איי פעם(משהו כזה לא זוכר)

שלום!

אני חדשה בתפוז, וזה כל מה שאני אומר בנושא, כי שונאאאת להיות החדשה. בכל אופן, יש לי שאלה לגבי הפרק של היום. היה במאי שונה? כי היו כל מיני מעברים כאלה שלא קורים בד"כ, כאילו, יש מעבר של סצנות והשחקנים משלימים אחד את השני. נגיד כשאוז (
) אומר לזאנדק (
) שזה לא... ואז מישהו (ג´יילס?) אומר "סוף העולם", או כשזאנדר אומר שבאפי תדע מה לעשות, ואז באפי אומרת לאיינג´ל שהיא לא יודעת מה לעשות... זה לא קורה בדרך-כלל נכון? או שזו רק אני... בכל אופן, פרק ענק. כשזאנדר יצא עם קורדיליה הם היו חמודים אבל... היה חסר משהו, גם לזאנדר הייתה תספורת מגעילה, וגם העקיצות ההדדיות שלהם שהיו... חלשים, אני אוהבת שהם שונאים אחת את השני שוב... ועוד שאלה, מה קרה בפרק של יום חמישי בסטאר, פספסתי, ריילי עזב לנצח? (בבקשה בבקשה בבקשה...) ~ירדן~ (שמש ים וחול גם)

למעלה