תקציר הפרקים האחרונים
קודם כל ריג' חוזר הביתה ואז כשהוא מתחיל לשבח את טיילור היא פתאום ניזכרת שהיא היתכוונה לספר לו על זה שהיתנשקה עם הקטור ועל זה ששכבה עם ג'יימס. (וסטפני עוד הזהירה אותה לא לעשות זאת!) אז בהתחלה היא מספרת לריג' שהיתנשקה עם הקטור. הוא ממש בשוק ושואל אותה אם היא שכבה איתו. היא אומרת "לא! מה פתאום!" אז היא מסבירה לו שהיא היתה חלשה ופגיעה כי הוא לא חזר הביתה. ריג' אומר שהוא לא יכול שלא לסלוח על זה שהיא רק היתנשקה איתו. אז טיילור משום מה מחליטה להמשיך ולספר גם על מה שקרה בינה לבין ג'יימס לפני שנים. אני כבר לא הכי זוכרת, אני רק זוכרת שריג' התעצבן ושאל:"אבל למה עד היום לא סיפרת?" וטיילור אומרת:"שלחתי מכתב אבל אמא שלך משום מה החביאה אותו." ריג' בשוק שגם סטפני ידעה ולא סיפרה לו ושואל:"אבל למה היא בחרה להגן עלייך ולא עליי?" ואח"כ הוא שואל:"האם נמשכת לג'יימס?" ואז טיילור מסבירה לו למה היא עשתה את זה. וריג' אומר:"כשראיתי אותכם שם זה ממש לא ניראה לי כמו שאת מספרת שזה היה איזשהו קורבן שנאלצת להקריב בשביל חבר, איזשהו מעשה אצילי, זה ניראה מגעיל!" בסופו של דבר כשריג' אומר שהוא סולח לה וטיילור אומרת לו תודה ומחבקת אותו מרוב רווחה ריג' שואל אותה:"באמת חשבת שאעזוב אותך בגלל המעשה הזה?" והיא אומרת שכן. אז הוא מתחיל לאמר דברים מוזרים, שעל המעשה הזה הוא מוכן לסלוח, אבל מה עם כל השנים שעברו מאז, שבמהלכם היא תמיד נחשבה ל"טובה" ול"מוסרית"? ומה בקשר ליחס שלך לברוק כל השנים האלה? הוא שואל את טיילור והיא מביטה בו במבט מאוד נפגע. בפרק של היום היא אומרת שברוק לא קשור לכך וריג' אומר שהיא דווקא כן. שכל פעם כשסטפני קראה לברוק slut טיילור עמדה מנגד. טיילור אמרה:"אבל אני אף פעם לא קראתי לה ככה!"(ואני באמת לא זוכרת שהיא אי פעם קראה לה ככה אבל לא ראיתי מספיק פרקים כדי לדעת). ואז ריג' אומר:"אבל גם לא הגנת עליה כשאמא קראה לה ככה!"(וכאן הוא באמת הגזים-טיילור ממה היתה צריכה להגן על ברוק, נו באמת!) וטיילור ענתה במפגיע:"זה בגלל שאתה תמיד מהרת כל-כך כדי להגן עליה במיקרים כאלה!" וריג' הוסיף:"אבל לא עשיתי את זה מספיק!" אז טיילור ניסתה לאמר לריג' שזה לא קשור לברוק, שאחרי שהוא יודע הכול הוא צריך לנסות לסלוח לה כדי שהם יחזרו להיות כמו פעם. ריג' אמר שלעולם עוד לא יראה בה את מי שהיתה פעם ושהדבר שהוא הכי אהב ביחסים ביניהם היה האמון שרכש לה וכעת הוא נשבר. וגם הוא אמר שכשבחר בה בפעם האחרונה זה היה כי ראה בה מלאך וכעת הוא מלאך-מי שהיופי הפנימי שווה לחיצוני אבל כעת הוא מביט בה והוא לא יודעת את מי הוא רואה. טיילור בכתה וריג' התחיל להיתלבש ולצאת מהחדר. טיילור ניסתה לעצור אותו אבל הוא אמר שהוא לא יכול להישאר ויצא כשהוא משאיר את טיילור בוכה כמעט כורעת על הריצפה מרוב צער(מאוד ריחמתי עליה) ועוד צועקת לעבר ריג' היוצא:"אני מצטערת! אני כל-כך מצטערת!" וזה היה כל-כך משפיל שלא האמנתי איך אני מסוגלת לראות את זה. לדעתי זה היה ממש מוגזם.