הפרק הטוב ביותר

משוגעת14

New member
הפרק הטוב ביותר

אז ככה, אם הייתם יכולים להראות לאדם מסוים פרק אחד בלבד של בנות גילמור- ולנסות להראות לו את כל הדברים הטובים שבתכנית, איזה פרק היתתם בוחרים? איזה פרק, לדעתכם, הוא הפרק הטוב ביותר של בנות גילמור? מישו ביקש ממני להראות לו פרק אחד, ואני מתלבטת מאוד איזה פרק להראות לו, אז אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם. עדיפות לפרקים ש: 1. אין בהם הרבה נשיקות/ דיבורים על סקס/ רומנטיקה וכו'... 2. שנונים ומצחיקים (לא ממש מצמצם אפשרויות...) 3. יש בהם קטעים טובים של הדמויות המוזרות של גילמור (אמילי וריצ'ארד/ טיילור/ קירק/ פריס/ פאטי ובאבט וכו'...) 4. עדיף פרקים מעונות 1-5, אבל לא חובה. אם אפשר, תכתבו למה הפרק הזה הוא המועדף עליכם (זה לא רק כדי להראות לאותו אדם, אלא סתם- לראות מה הפרקים האהובים...) תודה מראש!

יסמין@

New member
וכדאי לדעתי להוסיף נקודה נוספת

פרק שבו יש איזה אירוע או פסטיבל או חגיגה או משהו שקשור לסטארס הולו, ואם אפשר: שבפרק גם תהיה פגישת המועצה וידונו באיזה נושא ביזארי ואז יוכלו לראות את התגובות של התושבים השונים.

יסמין@

New member
אני אוהבת

כל כך הרבה פרקים - בעצם לא יכולה לזכור פרק שלא אהבתי - שאני לא יכולה לומר פרק 1 או 2. אולי פשוט תראי לו את הפרק הראשון של העונה ה-1 ואם הוא מעוניין - הוא ימשיך לראות לפי הסדר.

הפרק שאני הכי אוהבת

הוא הפרק השביעי בעונה החמישית ("You jump, I jump, Jack"). זה לא אחד הצבעוניים משהו, אבל יש לו את הקטע של super-secret-society שלגמרי הולך. פרק צבעוני יותר הוא 2X18 - Back in the Saddle Again לא רומנטי מידי, המון דמויות מוזרות (זה הפרק עם אמא של מישל) וזה משהו שלא מספיילר לגמרי את הסדרה בשביל מישהו שלא ראה כי זו סה"כ עונה שנייה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני מאוד אוהבת את פרק 12 ו14 בעונה הראשונה..אבל זה בגלל שהם לור ולוק כאלה.
ואממ..אני אוהבת מאוד בעונה השנייה את 2-13: A tisket, A tasket ואת 2-10: The Bracebridge Dinner ששניהם כוללים אירועים גילמוריים למדי..ואת לור ולוק.
ואפילו קצת עניין בתחום הדין-רורי-ג'ס.
קיצר, חגיגה.^^ מקווה שעזרתי.

Girl From Mars

New member
בעיקרון, אין לי פרק מועדף.

אני זוכרת שבעונה השניה נורא אהבתי פרק אחד, משהו עם ארוחת ערב כזאת של אצילים וזה, אני רק ממש לא זוכרת איך קוראים לפרק.o_O אוו אני אוהבת את Nick & Nora/Sid & Nancy, בפרק הזה ג'ס מגיע. אבל אני לא בטוחה עד כמה יש שם אירועים של העיירה... (הא! לפרק הראשון שאמרתי קוראים The Bracebridge Dinner.
) Happy Birthday, Baby זה גם פרק חמוד, זה הפרק שבו יש יומולדת ללורליי ורורי מנסה להכין לה את הפיצה הגדולה בעולם. Ballrooms and Biscotti אני אוהבת את הפרק הזה.
אממ כן.
The Lorelais' First Day at Yale גם אותו אני אוהבת, למרות שלא הייתי מראה אותו למישהו בפעם הראשונה. וחוץ מהאחרון, נראה לי שאלה פרקים שכדאי להראות למישהו בפעם הראשונה, כדי שהוא גם יבין משהו.

משוגעת14

New member
תודה על כל ההצעות! אשמח לקבל עוד

בכל מה שאמרתם עד כאן יש משהו... תודה!

Alaithlos

New member
אני מאד אהבהתי את..

פאק, אין זמן. יש בצפר.. אז.. רק אחד בנתיים: 307 -הפרק עם המרתון ריקודים. עזבי שבסופו רורי עם ג'ס, כל הקטעים שמובילים לשם הם קטעי טקסט מדהימים, יש שם ממש דיאלוגים מצויינים לדעתי.

../images/Emo45.gif גם אני רציתי להמליץ עליו...

פרק מעולה- עם אירוע מיוחד של סטארס הולו, רואים בו את המוזרות של קירק, טיילור, מיסיס קים, ועוד והדיאלוגים שם באמת מעולים, ויש גם התרחשויות של דין-רורי-ג'ס... ובנוסף, אני אהבתי גם את: 1X08- הפרק הראשון של השלג
. 1X14- הפרק של "דונה ריד"- הקטע פתיחה (שבו לורליי ורורי מדבבים את הסדרה) הוא אחד המעולים ביותר לדעתי! 2X04- הפרק שהם נוסעות להרוורד (למרות שהפרק הוא בעיקר רורי ולורליי). וגם עוד פרקים, שכבר נכתבו כאן...

מיטלוש8

New member
זה גם הפרק המועדף עליי ../images/Emo13.gif

וגם את הפרק האחרון בעונה השנייה אני מאוד מחבבת

לא זוכרת את מספר הפרק

אבל, בעונה שלישית שיורד שלג ויש תחרות של בניית בובות שלג וג'ס הורס את הבובה המדהימה בשביל רורי . ממש אהבתי את הפרק הזה. אוו יש גם את הפרק מהעונה החמישית שעובדים על השחזור של הקרב בסטרס הולו ולולו זוכה להיות הזונה
אווו יש לי עוד אחד- אממ אני ממש לא זוכרת הרבה ממנו אבל זה הפרק שהייתה אסיפה של אנשים מוזרים ושני אנשים הוזמנו לעשות את אותו קטע ,על העורב .. (נראה לי שזה מהעונה הרביעית או מהחמישית)

משוגעת14

New member
אהה, כן...

הראשון שהזכרת- עונה 2, הפרק של הברייקסברידג' דינר (יש לו הרבה קולות...) השני שהזכרת נקרא WOMAN OF QUESTIONABLE MORALS והשלישי הוא מהעונה השלישית פרק 17 נדמה לי "סיפור על שריפה ועל אדגר אלן פו" רעיונות טובים...

Alaithlos

New member
למדתי יצירה שמבוססת על השיר הזה!|בא

דיה"ב!!!
שמבוססת על השיר הארור הזה. ויש שם עורב, והוא בכלל סגול ומכוער.

ירוקה18

New member
יש לי גם כמה רעינות

אני גרועה בלזכור שמות פרקים אז אני אגיד סיפורים. הפרק שהאיש המוזר מפגין וטיילור מנסה לעצור אותו והאיש לא מובן זה מראה טוב את סטארט הולו אבל הסיפורים האחרים של האוטו של ג'ס והמסיבה של שרי לקראת הלידה קששה להבין אותם בלי הסיפור . ועוד אחד מעונה ראשונה שהוא אחד האהובים עליי זה הפרק שסינמון של באבט ומורי מת . באיזה עוד מקום יעשו אשכבה לחתול? אפילו אמלי ומקס היו המומים. זה בנתיים מה שעולה לי

למעלה