הפרק החמישי!

Digi Lista

New member
אופס...

אוקיי מעכשיו בלי רעיונות מהפכניים,את המהפכים נשאיר לאורנה דץ
... הנוכחות הגברית גורמת לי לפתח רעיונות,עצוב מה שקורה כאן...

טיקיי

New member
עצוב מאוד...

אבל עם כל כך הרבה בנים בפורום אחד, תצטרכי להתחיל להתרגל... רעיונות מהפכניים זה בסדר, אבל תשמרי אותם ליום שבוא תהיי ראש ממשלה.

Digi Lista

New member
אני לא שולטת בעצמי...

אני מרגישה חריגה פה בין כול הבנים,זה כזה עצוב...איך ידעת שאני מתכננת להיות ראש ממשלה(מה שנכון)?עכשיו יש לך גם כוחות נסתרים?מה אתה הארי פוטר?
...

טיקיי

New member
בלי קללות...

אני שונא את הארי פוטר... לא יודע, אולי פעם כתבת שאת רוצה להיות, פשוט נראה לי שזה מתאים לך. את כזאת לוחמת על חופש ועל שינויים... וגם את נגד הפליות. הגיוני שתרצי שיהיו יותר בנות בראשות הממשלה ומי מועמדת טובה יותר ממך? זה יכול להיות נחמד ראש ממשלה שאוהבת דיג'ימון :) וטוב שתהיה פוליטיקאית אחת לא משעממת...

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifתודה|../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

נתחיל מ
לא ידעתי שיש לך משהו נגד הארי פוטר,מה לגביי אורי גלר ודיוויד קופרפילד(שני קוסמים מפורסמים אחד ישראלי והשני לא
...) הם בסדר?אם כן אז אני אתקן את השאלה ממקודם ואכתוב אותם
... האמת שכבר מזמן רציתי להיות ראש ממשלה אפילו בעבודת שורשים שלי הבאתי מגילה(+ עוד שני דברים שאני רוצה להיות אחד קשור בכתיבה והשני...שישאר סוד בינתיים...)על למה אני רוצה להיות ראש ממשלה,הבעיה שזה לא יתאים לי כי צריך כול הזמן להיראות בציבור ואני בטח כול כך אתפדח שאני אשלח את הסגנים(זה הכיף בלהיות "הבוס"),מה שכן עכשיו אני אוכל להכניס לקורות החיים שלי גם את "ניהלתי פעם פורום דיג'ימון בתפוז,יש לי עדיין את הקלטות אם אתם מעוניינים לבדוק את אמיתות הדברים" אני בטוחה שזה ירשים המון...
מישהו כאן יבחר בי???
...

Digi Lista

New member
*משתחווה לאורנית*../images/Emo45.gif

השאלה רק מתי זה יקרה,הסדרה תימשך(אופרת סבון...) ואנחנו עוד ניתקע בלי עונת 99 אז אני איצור ערוץ מיוחד,ערוץ אינטרקטיבי שהצופים יוכלו לבחור באיזו עונה לצפות...אני גם אחזיר את דיג'ימון לעוד עונות... יש עוד בקשות שאני לא אשכח מאיפה באתי ואתחיל לתפוס תחת עד שבסוף אהיה פוליטיקאית מושחתת
...

טיקיי

New member
אני לא מכיר את הקוסמים שרשמת...

ואני אבחר בך! את אחת משלושת האנשים שאני חושב שהכי מתאימים לשלוט על המדינה הזאת...

יאקומו

New member
(...אתה לא פה פחות מחצי יום,

וכבר השתגעתי ואיבדתי את הצפון בפורום...
) קודם כל, ליסטה- את תהיי ראש ממשלה נהדר(ת)
את נורא אכפתית (מה שאני הייתי מצפה מראשי הממשלה שהיו ויש כבר...
סתם סתם!). בכלל, טוב שתהיה ראש ממשלה ש(ת/י)בין את הילדים... כאילו, ה"דור הצעיר" (יש כאלו שיעלבו אם אני אקרא לזה "ילדים"). וכ-מ-ו-ב-ן שאני אבחר בך!!!! מגיע לך
ו
רק על זה שיש לך שאיפות כאלו גבוהות! המשחק של אורנית התחיל! יש! אפשר לפתוח לשזה שירשור מיוחד? כדי שלא יהיה בלאגן... אני גם רוצה לנחש ^^!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifלשניכם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ריגשתם אותי כאן לאללה,רציני יובל(מי השניים האחרים שאתה רוצה כשראשי ממשלה?) ויאקומו(מדהים מה שמילים יכולות לגרום
) גרמתם לי להסמיק טוטאל,אפילו עגבנייה פחות אדומה ממני עכשיו(גם פחות מחייכת...),עשיתם לי את הבוקר נשבעת לכם!
|

Digi Lista

New member
אגב...גם אני בעד מה שיאקומו כתבה

לגביי המשחק של אורנית,אני גם ככה מבולבלת לגמרי בגלל המסך(אלה לא בעיות תצוגה,זה משהו שבא והולך כבר יומיים,משונה ומעצבן)אני בעד לפתוח שרשור חדש

טיקיי

New member
אני שמח שאת שמחה.

השניים האחרים הם בחור בן 28 מהאייסיקיו ועוד ידידה שלי.

יאנה י

New member
נכון

הוא לא יכול לדיג'יגדול סתם , הוא צריך לגדול עם מטרה מסויימת. והוא צריך לירצות בזה כדי לעזור לאחרים לא בישביל להיות קול. משהו כזה . . . . . . . . .

Digi Lista

New member
גבירותיי ורבותיי-ביטלמון!...

יש לי כאבי ראש עצומים הבוקר אז אני אנסה לקצר קצת... קודם יובל-כול הכבוד על הבנת היפנית,הייתי בטוחה שאתה מתבלבל בשפות(כמוני...)אבל מסתבר שלא,כול הכבוד,הלוואי עליי!
קוג'י מופיע(ומדבר...)רק בפרקים הזוגיים לבינתיים,סטטיסטיקה מעניינת ביותר(או שלא...)... אהבתי את הגדילה המשולשת(טאקויה-זואי וטומי),זה מגניב שגודלים ביחד! אני תוהה לגביי סנימון(לא קראו לו בעונה הראשונה או השנייה 'סניימון'?בטח זאת רק אני שזוכרת דברים שלא היו...),אגונימון וקוממון לא הצליחו להביס אותו בעצמם(רק כשביטלמון הצטרף,זאת הייתה בטח הפואנטה),כלומר הוא התחזק או משהו?בעונות הקודמות הביסו אותו בצ'יק צ'ק,יש בזה משהו מצחיק כשבהתחלה בכול עונה(מלבד הראשונה שהיא באמת לא נחשבת כי לא היו עונות מלפניה...)נלחמים בדיג'ימונים שכבר נלחמו בהם וככה כאילו מראים את הגדילות החדשות אבל זה מעוות(לפחות אצלי)את הקנה מידה לגביי עוצמה,אגונימון נראה לי ממש חזק אבל הוא לא הצליח להביס סנימון אז או שסנימון מתחזק מעונה לעונה או שאגונימון חלש יחסית לבינתיים ופשוט חיפשו את מי ג'יי.פי יכסח לראשונה... נחמד שטאקויה מתחיל להתנהג יותר ויותר כמו נער משקפת,תמשיך ככה,אל תבייש אותי!!! אם אדון קוג'י היה מופיע יותר(כלומר כן,הוא היה כוכב הפרק היום אבל עדיין...)אולי הוא וטאקויה היו רבים כמו שאני רוצה(נער משקפת מול זאב בודד...),אבל גם ג'יי.פי וטאקויה זה בסדר,העיקר שיש קצת כיסוחים...כלומר קונפליקטים בין חברי הקבוצה(יופי לי,נהייתי לילו
...) השם ביטלמון('לוחם הרעם') לא מסתדר לי על הלשון,אותה טענה שטענתי על הקנדלמונים,זה לא מתאים,אני אפילו לא בטוחה שאני יודעת למה בדיוק אני מתכוונת(בואנה הפסיכולוג שלי בעתיד ירוויח המון
)זה לא מתגלגל לי על הלשון...את השם קוקווואמון אני אפילו לא אנסה להסביר מה מטריד אותי בו,הוא מטריד וחראם על מי שינסה לאמור(שגיאה מכוונת...)אותו עשר פעמים רצוף(ניסיתי אם תהיתם)... הגובלימונים פשוט מכוערים,אם כבר קופים אז כמו שרק אימפמון
שהוא ה
הבלתי מעורער,הגובלימונים נראים כמו הכלאה בין צב נינג'ה לקוף ולעוגיפלצת(שהוא הכי מתוק שיש!) ומוישה אופניק,מין משהו מעוות ביותר,לא אהבתי אותם בעונה שעברה וגם היום הם לגמרי לא הרשימו אותי,בבונים. ג'יי.פי הזכיר לי היום נורא את ג'ו, זה ישמע אולי מוזר אבל יש לי דז'ה וו רציני לג'ו מהעונה הראשונה,החוסר ביטחון שהציג היום ג'יי.פי,האכזבה שלו,הניסיון להיראות קשוח מצאו חן בעיניי,היום חיבבתי אותו במיוחד,עד עכשיו לא השתגעתי עליו אבל היום הצלחתי להבין אותו(אולי כי היום פשוט רציתי להבין אותו)כול כך רוצה את הנשמה,רוצה להיות כמו כולם,להרגיש שיש בו משהו(דיי דומה לטומי רק הפוך,טומי זה בגלל שהוא הכי קטן אצל ג'יי.פי זה כי הוא הכי גדול גם בגיל וגם בגודל ו...)ויש בו משהו נורא רגיש ופגיע(אני מרגישה שאני מתחברת רק לאנשים ברגעי חולשה,לכול המסכנים למיניהם,ככה התחברתי גם לאימפמון...לדעתי אותו פסיכולוג עתידי יוכל לממן עצמו לדורות...),מצד שני אתם יודעים איך זה עם כאבי ראש המציאות משתנה קצת...
מינומונים(לפני וורמון)מזכירים לי פירסומת לגרבר(נו,הג'יפה לתינוקות) ואני אימנע מלהרחיב עוד כי באמת יאשפזו אותי... אהבתי את את הריקוד של ביטלמון-ככה צריך!
הכי אהבתי את הקריינות בסיום:"אני לא יודעת מיזה אבל הוא מפחיד אותי,אולי נגלה זאת בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות" הצלחתי לחקות את טליה פלג ברקאי(
על החתונה...אני נהנית מהבדיחה הזאת,תתעלמו...)ואת המשפט הזה בצורה מדויקת,יש לי עתיד בנושא לדעתכם?(הלוואי),אבל כמה שאני מצליחה לחקות אותה עדיין מאיה מספר אחת(כי כאן זה אישי וכשזה אישי זה אישי...עמוק
)... ציטוטים(חלק כבר כתבתם ובטח עד שההודעה תישלח תיכתבו עוד אבל לא נורא...): לא זוכרת אם זה נימון או השני:"האוזניים שלי מלאות חול" והתגובה(לא זוכרת...):"והמוח שלך מלא באבנים"(אנשים זה רשמי,יש לנו את קאזו-קנטה הגירסה הדיג'ימונית
) טאקויה:"מי שממלא את הצלחת שלו אחרון הוא מלפפון חמוץ!"(|ראש משקפת| תמשיכו לדמיין את האטומיקון) ג'יי.פי:"טאקויה תביא לי מנה גדולה עם תוספת מכול דבר ואני מתכוון כול דבר"(...) טאקויה:"מה אני נראה לך?נער הפיצה-מון?"(אם כן אז אני רוצה ביס
) זואי:"מאורר ממש מכוער,כאילו אפור זה מזה אאוט!"(אני אימנע מלהגיב,נניח בגלל הכאבי ראש...) זואי:"אני חושבת שהעלבנו את מינומון" טאקויה:"יותר משהארוחה העליבה אותנו"(זואי,לחשוב כאילו זה מזה אאוט
,טאקויה
) ג'ייפי:"הייתה לי הרגשה שמשהו לא בסדר,הקיבה שלי אמרה לי" טאקויה:"יופי,עכשיו הקיבה שלך יודעת הכול"(אין כמו לסמוך על תחושות בטן...) טאקויה:"אם תצטרכו לברוח תברחו לנצח,אם תישארו ותילחמו תוכלו לנצח!"(זה המשפט הכי מדהים עד עכשיו!בדיוק הגישה שלי לחיים!) טאקויה:"עבודת הצוות היא עבודה מצוינת, בדיוק כמו שהייתי מצייר לחיילי הצעצוע,אבל הפעם זה אמיתי!"(
|ראש משקפת|
) ג'יי.פי:"אני לא אהיה דיג'ימון כי אני גדול,חמוד ויפה"(שכחת גם צנוע
...) קוקווואמון:"אתה חייב להאמין בעצמך אבל גם באחרים כשאתה לא יכול להילחם"(הינה המשפט השני שממש דיבר אליי,אבל איכשהו היה מתאים שיגידו אותו ליד קוג'י...בכול אופן משפט מדהים!) ג'יי.פי:"הדבר היחיד שאני רוצה לטעום הוא המבורגר עם צ'יפס מוגדל"(בשביל לטעום אפשר גם מנה מוקטנת...
) טוב,עד שכתבתי כאבי הראש התחילו לעבור קצת וזה מצויין

יאקומו

New member
ווי! נכון!

עד עכשיו לא שמתי לב, אבל הקטנים האלו באמת דומים לחצי המוח השלם שלנו!!! אי הכי אוהבת את זה בלי העיניים! (טוב, הוא לא ממש בלי עיניים, הוא פשוט כמו... כמו סיני! אבל כשהוא נבהל או משהו, העיניי שלו נפתחות! ממש נפתחות!)

טיקיי

New member
אני לא יודע כמעט מילה ביפנית...

סתם התלהבתי וגרמתי לזה להישמע ככה. אני הבנתי רק בזכות התמונות... הדבר היחיד שאני יודע ביפנית, זה אריגטו שזה תודה ובאקה שזה אידיוט... היה לי משהו להגיב לך קודם ושכחתי אותו עד שסיימתי לקרוא את ההודעה שלך... סניליות מוגזמת.

Digi Lista

New member
אתה יודע יותר ממני...../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שבאקה זה כלבה אבל כנראה שאין לי מושג ביפנית(יכולתי להגיד את זה כבר קודם)...גם אני מבינה דברים מתמונות,אני ממציאה לעצמי מה בערך הולך... לפחות קראת את ההודעה שלי יחסית לקלקול שמתרחש בך מיום ליום ויאקומו שקראה והסכימה עם מה שכתבתי(וכמובן שטאקויה שלי
)...

למעלה