הפרק החמישי

שיר m

Well-known member
הפרק החמישי../images/Emo58.gif

דקסטר קצת מרושל פה. הכפפות בכיס, לא לוודא שלומן עולה על המטוס, כמובן הבחור שהוא כמעט רצח... זה לא דקסטר שאנחנו מכירים. מסוקה ודב משעשעים:) בפרומו לפרק הבא נראה שדברים מתחילים לקרות... (פתאום חשבתי, הם הולכים להרוג את דב העונה. וזהו חלפה המחשבה)

liron co

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד אבל הרבה לא קרה.. כמה קטעים מצחיקים עם דברה ומסוקה, היה ברור שברגע האחרון דקסטר יעצור אותה והיא לא תהרוג אותו ושהיא תשאר במיאמי, קווין עלה שלב עם החקירה שלו, והריסון כזה מתוק!! יש לי הרגשה שלומן תעשה לדקס הרבה בעיות, במיוחד כשהיא יודעת את השם המלא שלו.. הפרומו לפרק הבא נראה מאוד מעניין..

bboyoren

New member
וואו

המשטרה תופסת על חם את דקסטר לוכד את אחד מקורבנותיו שהצליח לברוח מהמיטה כולו מלופף בניילונים. אם הקורבן הספיק לראות את פניו של דקסטר לפני שהוא קיבל את הזריקה לצוואר אז הוא יפליל את דקסטר...

יצורה

New member
הלו הלו! ../images/Emo58.gif מעליי

יש אנשים שלא ראו את הפרומו, מבחירה. בבקשה לסמן ספוילרים.

bboyoren

New member
שאלה:

מי היה הבנאדם שקווין דיבר איתו בפאב בסוף הפרק? ומה הוא מצפה לקבל בתמורה לכך שיעזור לקווין לברר פרטים על דקסטר?

einat162

New member
גם לי לא הסתדר כ"כ -

ראו אותו מקודם, אזוק, כשהוא הופלל ע"י לגווארטה בעסקת סמים. ההפללה היתה אמורה להיות של שוטר מושחת (ככה לגווארטה אמרה לבטיסטה כשהוא הסתער פנימה): - אם האדם הוא שוטר מושחת, ועצרו אותו (לא רק שהוא היה אזוק, גם הקימו אותו והתייחסו אליו כמו לאסיר)- איך הוא השתחרר אח"כ וישב עם קווין בבר? - ואם הוא "רק" סוחר סמים - כנ"ל עוד יותר? אני צירכה לחזור לצפות בקטע, אבל אני חושבת שהוא הציע לו עזרה בלהוריד את חקירות הפנים או את לגווארטה מהגב שלו- תמורת החקירה על דקסטר. * נ.ב - רק אני משתעשעת ברעיון שלומן צריכה להיות שומרת הראש של הריסון (אחרי הכשרה מדקסטר)?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifאני ממש נהנית מהעונה..../images/Emo9.gif

היי, חדשה בפורום. אוהבת דקסטר ממש. אני ממש מרוצה מהדמות של לומן, היה צפוי שהיא לא תטוס ותעזוב בכזאת קלות!! מסוקה ממש משעשע!!
חס וחלילה להרוג את דב.
ועוד עונה אחרי ריטה?
ודקסטר בכלל off his game מאז מותה של ריטה.. הרצח של בויד היה מרושל, הרצח הלא מתוכנן היה ממש מרושל!! אבל לפחות נטול עדים וגם עכשיו עם הכמעט רצח של האדם הלא נכון, הכפפות וכו'..וגם לומן שיודעת את השם המלא שלו!! ד"א בחתימה יש קישור לבלוג שלי, כתבתי שם פוסט על הפרק אם אתם רוצים לקרוא.

חייבת לומר

שאם יהרגו את דב אחרי ריטה, זה יתחיל להזכיר את העונה החמישית של 24 בה חוסלו דמויות זו אחר זו. מבחינתי, זה יהיה הסימן שאין לתסריטאים דרך אחרת מתוחכמת יותר לזעזע את הצופים. אגב, מאוד נהניתי מהפוסט על הפרק בפרט ומהבלוג שלך בכלל, אשמח אם תעלי גם לכאן את הפוסטים הבאים על דקסטר

שיר m

Well-known member
../images/Emo45.gif

איזה כיך לקרוא פוסט שלם על דקסטר:) יש לך אחלה בלוג:)

o0Invisible0o

New member
תודה רבה לשתיכן..../images/Emo13.gif

ואשמח לעלות לכאן את הפוסטים הבאים שאני מפרסמת על דקסטר.

מוצארט

New member
בעקבות התגובות של הנ"ל מעלייך

גם אני נכנסתי לבלוג שלך. בהחלט כתיבה טובה ומעניינת

באמת נראה שדברים מתחילים לקרות ../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שהחקירה של קווין לא תוביל למותו אלא שימצאו דרך להפוך את קו העלילה הזה לשונה ממה שהיה עם דוקס. אני מאמינה שגם יצליחו, כי שתי הדמויות שלהם שונות מיסודן.

יש לי הרגשה של מיחזור

אני מקווה שאני טועה... אבל ישבתי לראות את הפרק וכל הזמן הייתה לי מחשבה ש"פה כבר היינו" כולם פה כבר דיברו על הדימיון לעונה השנייה. גם דוקס וגם קווין חושדים בדקסטר ומתעסקים בלעקוב ולחקור אותו. אבל יש גם קו עלילה שני שכבר היה לנו. בעונה השלישית היה את מיגל, התובע המחוזי. הוא תפס את דקסטר בשעת מעשה וניסה לחבור לדקסטר ולרצוח ביחד איתו. דקסטר מצדו ניסה לגרום למיגל לוותר על הרעיון, וזאת הייתה העלילה מרכזית באותה עונה. עד כה, זה גם מה שקורה עם לומן. אני מקווה שאני טועה ושמהפרק הבא הם ייקחו אותנו לכיוונים שונים.

האמת? קצת

יש פה מעיין מיש-מש של קווי עלילה מהעונות הקודמות, אבל כמו שכתבתי בהודעה אחרת בשרשור הזה - אני מקוה שיקחו את קווי העלילה האלה למקומות אחרים.

למעלה