הפרק החדש!

elcool

New member
הפרק החדש! ../images/Emo58.gif

Episode 812: Stupid Spoiled Whore Video Playset All the fourth grade girls idolize a rich, famous and spoiled socialite. They even have her brand new toy set that comes complete with video camera, night vision filter, play money and losable cell phone. In an effort to impress their idol, the girls pursue the boys to make their own videos. ובעברית: פרק 812: משחק הווידאו של "זונה מטומטמת ומפונקת" כל בנות כיתה ד' סוגדות לסוציאליסטית מפונקת מפורסמת ועשירה. יש להן אפילו את הצעצוע החדש שבא עם מצלמת ווידאו, פילטר לראיית לילה, כסף משחק וטלפון סלולארי. במאמץ להדהים את האלילה שלהן, הבנות רודפות אחרי הבנים שיעשו להן סרטי ווידאו משלהן.
 

TRIPLEfnH

New member
סוציאליסטית ?? haha

SOCIALITE הכוונה למישהו שמרבה להופיע בחברה לא לסוציאליסט (הדוגל במשטר סוציאליסטי I.E. יוסי שריד). הכוונה, כמו שכולם בטח הבינו, היא לפאריס הילטון ואני צופה פרק היסטרי.
 

wanna get high

New member
ולזה שלא מזמן...

פירסמתי פה כתבה על כך שפאריס הילטון תופיע ב-SP אין שום קשר כמובן להבנה המזעזעת הזו...
 

elcool

New member
בעעע.... לא ידעתי איך לתרגם את זה..

אז השארתי סוציאליסטית
 

Or Jacob

New member
התרגום הנכון הוא "אשת חברה"

הכוונה לנשים מחוג הסילון שהולכות למפגשים ונשפים של בעלי הון מכל העולם.
 

TRIPLEfnH

New member
סוציאליסטית ?? haha

SOCIALITE הכוונה למישהו שמרבה להופיע בחברה לא לסוציאליסט (הדוגל במשטר סוציאליסטי I.E. יוסי שריד). הכוונה, כמו שכולם בטח הבינו, היא לפאריס הילטון ואני צופה פרק היסטרי.
 

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי מאז שקרטמן התחיל לנסות שיראו אותו הפרק נהיה יותר ויותר קורע!! זה פי 10 יותר מצחיק ממה שחשבתי שזה יהיה וזה מה שאני אוהב בסאותפארק!!!
 

Or Jacob

New member
נכון ! הפרק הכי טוב של סאות'פארק

שראיתי בזמן האחרון פשוט מעולה אבל הם טיפה נסחפו עם הוולגאריות איך נותנים להם לשדר את זה? ולמה לא היה כבר את למיווינקס? זה היה ממש מתאים בסוף.
 

todd2000

New member
awsom!../images/Emo58.gif

i loved all the episode!!! and the part they didnt invited cartmen,and the part likr lmivings
 
חמוד ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

הקטע שהם יורקים את השוקו הכי קרע אותי, ואזכור הלמיווינקס בסוף, בכלל.... וכמובן, קרט-מן!!!
 
למעלה