הפרק החדש (1712)

AlBundy

New member
הפרק החדש (1712) ../images/Emo58.gif

אין לי הרבה מה להגיד עליו. בסה"כ ממשיך את הרמה של העונה הזאת, כשכבר רואים שהם מגרדים את תחתית החבית של הרעיונות. בכל פרק יש כאילו שינוי גדול, ובסוף הכל חוזר לנורמלי. אין עלילה של ממש, חוץ מהשינוי הזה. למרות זאת, הם מצליחים לדחוף לכל פרק כמה בדיחות מציקות. אני מתגעגע לעונות הקודמות. למה יש כ"כ מעט פרקים שלא ראיתי?! ד"א, אם ביקשתם, הנה הפרקים שעוד לא ראיתי: Bart Gets Hit by a Car (#7F10) Oh Brother, Where Art Thou? (#7F16) Bart's Dog Gets an F (#7F14) The War of the Simpsons (#7F20) When Flanders Failed (#7F23) Homer Defined (#8F04) Bart's Friend Falls In Love (#8F22) A Streetcar Named Marge (#8F18) Brawl in the Family (#DABF01 / SI-1301) Weekend at Burnsie's (DABF11 / SI-1311) Poppa's Got a Brand New Badge (DABF17 / SI-1317) 11 פרקים. מה אני אעשה אחרי זה?

AlBundy

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

הרעיון של פרק על ווילי הוא נחמד. גם כמה קטעים איתו נחמדים ביותר. אבל הרעיון של להפוך אותו לג'נטלמן הוא לא משהו. יכלו לעשות עם ווילי משהו יותר טוב. תיקון קטן להודעה הקודמת: כשכתבתי "בדיחות מציקות", התכוונתי ל"מצחיקות". איזה הבדל עושה אות אחת...

דוקודור

New member
למה...../images/Emo58.gif 1712

היה פרק נחמד מאוד אפילו מצחיק מאוד.. הקטע שהראו את ווילי כשהוא נולד וכל זה היה נחמד... אבל אל אהבתי את הקטעי שירה..... גם היה מצחיק כשהפכו את המורה של ליסה לנגינה לבקתת השרת... חחח זה היה אדיר. ובכלל היה נחמד .

selotape

New member
חה

Brawl in the Family (#DABF01 / SI-1301) חה, ראיתי! When Flanders Failed (#7F23) חה, ראיתי! Weekend at Burnsie's (DABF11 / SI-1311) חה, ראיתי! אני לא רואה את הפרקים החדשים אז אין לי ממש מה לומר...

Evil Beast

New member
פרק חביב.

לא יותר מזה. שלושת הפרקים שציינת מהעונה ה13, הם פרקים ענקיים, במיוחד וויקנד אט ברנזי'ז, מצחיק בטירוף.

יונתן1988

New member
לא אהבתי, ובדרך כלל אני דווקא

אוהב את ווילי. לא יודע, לא הצחיק. חוץ מהקטעים של הומר עם הבלו פאנס
הפרק שווילי הכי הפיל אותו פה היה : the sprinfield files , כשמגלים שהחייזר זה מיסטר ברנז, כשהוא עשה כזה: "haaa, its mister burns... kill him, kill him!!!"

juanitom

New member
ל AL BUNDY

את רוב הפרקים שעוד לא ראית יש לי על המחשב, אז אם תחשוק נפשך...

למעלה