הפרק החדש (1711)

AlBundy

New member
הפרק החדש (1711) ../images/Emo58.gif

לדעתי, אחד הפרקים היותר טובים שהיו העונה. למרות הסוף הקטוע משהו, עדיין פרק טוב. עוד כמה דברים: -הם די נהנו מהקטע של מה שאפשר לעשות עם האדים. יכול להיות שהיה קצת יותר מדי בנושא. -הפרק די שונה מהתיאורים שהופיעו לפני השידור באינטרנט. -הרעיון של לשלוח את בארט לאנשהו אחרי תעלול שהוא עשה בבי"ס נחרש כבר, אבל עדיין מפיקים ממנו חומר לא רע. -הומר כבר היה בלאס וגאס. זה לא נגמר טוב (Viva Ned Flanders). -מאיפה הביאו את המזכירה של סקינר? זה די לא מתאים לתדמית של הבי"ס בתור עני ועלוב ושל סקינר בתור לוזר. עדיין, טוב יחסית לרמה של העונה הזאת.

twist1

New member
../images/Emo26.gif

כן, מה זה הסוף הקטוע הזה? כאילו חתכו את הפרק באמצע (ואפילו לא שמתי לב שזה נערך 21 דקות כרגיל)

mekapetz

New member
זה כל הקטע

להשאיר אותך עם מאנץ' עצבני לעוד, ולא רק עוד, אלא עוד כל כך מופרך שקשה להעלות על הדעת מה הם היו עושים עם ההתפתחות העלילתית הזו. היה פרק ממש על הכיפאק. זה והפרק הקודם עם אבא של הומר הם הפרקים הטובים של העונה, והלוואי שהרמה הזו תשמר עד סופה.

twist1

New member
רגע..

אז יהיה לזה פרק המשך? ולמה לא שמו את הסיום עם הכתוביות? גם באמריקה זה נעצר פתאום? אני אוהבת את הסימפסונ'ס בכל הזמנים ובכל העונות ולדעתי גם היום הם עושים פרקים מצויינים ומצליחים להפתיע.

AlBundy

New member
גם אצלי זה נעצר ככה

כנראה ששלחו לנו את אותה קלטת... הפרק הבא אמור להיות רגיל, כמו בד"כ, Everything is back to normal.

GK_FF

New member
אני חושב......

שהפסיקו לשדר כתוביות סיום בארה"ב, באמריקן דד אין, אולי גם בסימפסונס הפסיקו. אני לא חושב שזה קשור לקבוצת אינטרנט שמוציאה... אבל..... who knows........

AdiHen

New member
רגע.....

כל פעם שולחים לכם קלטת חדשה? בכל קלטת יש פרק אחד?.... זה לא בזבוז...?

יונתן1988

New member
חח. אם אתם רומזים שהורדתם

בדקתי לפני כמה ימים, ועדיין לא "פורסם" להורדה.
אבל גם לא התכוונתי להוריד בכל מקרה, אסור מה... *תמים*

AlBundy

New member
להוריד? חס וחלילה!

זה אסור וזה רע
. ד"א, תוך כמה ימים אפשר להעלות הרבה דברים לאינטרנט.

kobi 23

New member
חחחחחחחחחחה

בוא נגיד ככה,ממש אבל ממש לא לוקח כמה ימים להעלות תוכניות לאינטרט.לוקח כמה שעות

יונתן1988

New member
אוקיי, נשלחה הקלטת../images/Emo3.gif

לא התלהבתי יותר מדיי... הומר היה צריך להגיע לוגאס, בארט היה צריך לסבול טיפה בקמפ. אכזבה.

למעלה