הפרק הגרוע ביותר

TRIPLEfnH

New member
הפרק הגרוע ביותר

רב הפרקים היו מעולים, כמה מיהם ממש קלאסיים, אבל היו גם שני פרקים שאפילו לא העלו חיוך על שפתיי הראשון היה פרק 201 "not withoutmy anus" שהוקדש לטארנס ופיליפס. והשני היה פרק 405"great expectins" שהוקדש כולו לפיפ. הבחירה קשה, אבל אני חושב ש405 היה הגרוע מכולם. מה דעתכם ?

richter

New member
דעתי

את פרק 201 אף על פי שהיו יותר מצחיקים ממנו הוא לא ממש פרק "גרוע לדעתי" כך גם לגבי פרק 405 אשר לא הכי אהבתי למרות ההומור המונטי-פייטוני שבו אבל שני אלה הם בהחלט לא מוגדרים על ידי ב-"פרקים הכי גרועים של סאות'-פארק. לעומת זאת הפרק האחרון בעונה השנייה (איש הקרח) הוא נראה לי הפרק שהכי שנאתי וגם זה לא ממש. בפרק הזה כל הסיפור עם איש הקרח לא העלה חיוך על שפתי אפילו פעם אחת לדעתי. לפחות היה את הקטעים עם הקרוקודייל-האנטר וקרטמן שכן היו מצחיקים אז זה איכשהו כיפר על החלקים הגרועים של הפרק. אם אני אזכר בעוד פרקים שלא אהבתי אני אספר לכם

30על30

New member
כל הפרקים האלה של מר ניגובי

עם השירים האלה, זה הכל קקה!!!

אני חולק עליך לגבי טרנס ופיליפ...

הכול עניין של טעם אבל לדעתי הפרק של טרנס ופיליפ הוא הכול רק לא פרק גרוע להפך אחד הפרקים המשובחים, ההומור המפגר שלהם והבדיחות על הקנדים קרעו אותי... לגבי הפרק של פיפ, מט וטריי ניסו לעשות פה משהו אחר זה נכון, אני גם לא אהבתי את זה כל כך אבל הרעיון שלעצמו מעניין. פרקים נוספים שלא אהבתי: - הפרק הכפול על הדת, Do The Handicapped people go to hell ו Probably פרקים מעצבנים כאלה... לא יודע איך להסביר... - פה ההפתעה הגדולה: לא יודע מה אבל הפרק של סטארוין מרווין בחלל לא עשה לי את זה בכלל... ואני יודע שמלא מתלהבים ממנו. - הפרק עם הרומניות בינוני - הפרק שקני מת סופית לכאורה חלש לדעתי

elcool

New member
לדעתי...

הפרק הכי גרוע הוא VOLCANO (הר געש) כל העניין של סקאזלבאט לא היה משו... ודרך אגב, אם מתרגמים mr hankey להיברו, רושמי מר האנקי

orioriori

New member
הממ...

בואו נראה: cow days לדעתי היה פרק בינוני, הדבר היחידי שבאמת הצחיק בו זה שקרטמן הוא מינג לי ומנסה למשוך לקוחות. Jarred has aides הוא לדעתי פרק לא ממש מצחיק, לעתים אפילו מגעיל(שאיבת השומן של באטרס, באטרס אוכל את הקיא של עצמו) ואפילו כל הקטע של האיידס הופך למצחיק לא הצחיק אותי. אני אנסה להזכר בעוד...

y s h

New member
אין פרקים גרועים של סאות פארק

חוץ מהפרק של הכוש.. סליחה, שחורים העשירים וגם הפרק עם הילדים שלומדים בבית

Yadun

New member
מה?!?

here comes the neighborhood זה פרק גאוני!! אם יש פרקים שלא אהבתי זה jewbilee והפרק עם הצפרדע מסרי לנקה כבר לא זוכר..

omer789

New member
הפרק עם הכוש...

הוא נהדר. גם הפרק עם סקאזלבט יפה. חוץ מהפרק של פיפ אין פרקים גרועים...

30על30

New member
מה עובר עליכם אנשים? כל הפרקים האלה

אחלה של פרקים! הפרק היחיד שלא היה משהו זה הפרק "קני מת", זה אשכרה תת פרק לתת עונה!

כרמל 1

New member
אני לא יודע מה אתכם..

אבל אני - כל פרק קרע אותי... {אין כמו להגיע מעוד יום בבית הספר, לזרוק את השיעורים לפח [סתם בצחוק, אין לי שיעורים] ולראות פרק חדש של סאות'פארק...
... [חבל שלא כל יום היה כזה (כמובן שיום שבת זה משהו אחר..)]}

TRIPLEfnH

New member
טוב נו...

כנראה שיש פה כמה דעות ממש מנוגדות, כי אני כמעט נרדמתי בפרק שהוקדש לפיפ, וגם הפרק של טראנס ופיליפס לא ממש הצחיק אותי. מישהו פה אמר ש COW DAYS היה לא משהו, ושהפרק עם הצפרדע והמלחמה ברייטינג בין התכנית של ג'ימבו לשל ישו לא משהו, שני אלו פרקים מעולים לדעתי. גם הפרק עם האיש הפרה-היסטורי והפרק עם האיידס לא היו רעים לדעתי. הפרקים הטובים ביותר לדעתי הם: 1) CHINPOKOMON 2) THE RETURN OF THE FELLOWSHIP OF THE RING TO THE TWO TOWERS 3) A LADDER TO HEAVEN 4) CARTMEN JOINS NAMBLA 5) COW DAYS

Towelie™

New member
אממממממממממממ

אני מסכימה עם כל מי שאמר שהפרק של פיפ משעמם! טוב, זה פרק חמוד והכול.. אבל היו פרקים טובים יותר... אני, אישית, לא ממש אוהבת את מר האנקי... זה פשוט מטומטם לאללה! אבל די מצחיק... אני נורא אהבתי את towelie (כמובן! מישהו פה לא אהב את הפרק עם טאולי?!), וגם את COW DAYS, חח.. פשוט אדיר! עם ההתאבדות ההמונית של הפרות.. וגם אהבתי את הפרקים עם סדאם... you like it don't you bitch?

The Pain

New member
לפי דעתי..

להגיד לכם את האמת העונה הראשונה והשנייה לפי דעתי היו די משעממות זה התחיל להיות מצחיק בטירוף מהחמישית אני מסכים שלג'רד יש איידס זה חלש ועם הקוסם ששוטף להם את המוח היה חלש אבל הפרק שקני מת באמת נגע לי ללב ומאד אהבתי אותו אני גם על כל פרק עם סדאם עכשיו.. אני לא יודע מה המדיניות שלכם לגבי ספויילרים, אז אני לא אכתוב, אבל אני רק אגיד שאם כל פרק בעונה השביעית יהיה כמו הראשון שהיה בה, זו הולכת להיות העונה הכי מצחיקה אי פעם הפרק הראשון בעונה השביעית ששודר בארה"ב לפני שבועיים זה לפי דעתי הפרק הכי טוב שעשו בסאות' פארק, זה והפרק הראשון שעשו עם טאולי

Kid Vicious

New member
הפרק של פיפ באמת משעמם.. אבל

פרק שלא אהבתי זה .. אני לא זוכרת את השם שלו אבל זה עם ראסל קרואו שכל הזמן הולך מכות.. כלומר, הפרק נחמד, אבל כל הקטע עם ראסל קרואו גרם לי לרצות להתאבד
ובגלל זה אני עכשיו לא סובלת אותו

wanna get high

New member
אני מסכים ש...

הפרק של פיפ משעמם ואני גם לא אהבתי את הפרק של סקוט טנרמן למרות שאני יודע שאתם מתים עליו...

למעלה