הפרק הגדול
אבל הקצר, פרק 24 פרק לפני אחרון, מוקדש לאפצ'י, הנשמה הטובה תעלצו לחכות קצת לפרק 25 והאחרון, (אני מסיימת לפני מילי הלא כן? )
) ו...תהנו פרק 24 שילוב של כוחות הצדק הזוהר הלבן התפוגג מעט מאוד, ועדיין היה אור לבן ממשהו בשמיים, הפאטמונים והלומפמונים ישבו בהלם על האדמה, מקטוריסמון היה המום, והביט לכל הכיוונים, גופתו של נאייקי ניצבה ליד גופותיהן של ריאנה וטקואי אבל משהו ריחף מעליו, והביט למטה "זה אני נכון?" הוא אמר בשקט "מה...מה ל...איך??" שאל מקטוריסמון והביט בדיג'ימון האביר החדיש ומחודש שעמד מולו, ואז הביט ביד שלו, מלקולמון עוד היה שם, חי. "איך זה יתכן? הרי הוא עוד כאן!" "הוא גדל לבד" אמר הקול שדיבר אל נאייקי מהחשכה, וגם מתוך הגלאי שהוביל אותו לטירה, האישה שהפיצה את האור סביב ירדה מהשמיים ועמדה ליד נאייקי, קורנטמון. "איך!" צעק שוב מקטוריסמון, הכדור בדולח היה שבור, וטרוניאמון הייתה חופשייה "לעזאזל!!!" הוא צעק וזרק את מלקולמון לאוויר, קורנטמון תפס אותו, "אתה בסדר?" נאייקי שאל "בחיים לא הרגשתי יותר טוב... אבל נאייקי, איך גדלת בלי עזרתי?" שאל מלקולמון המבולבל "לא יודע, טרוניאמון אמרה לי שריאנה וטקואי עוד חיים, ושהם גדלו בלי עזרת דיג'ימונים, הייתי בטוח שגם אני יכול, והצלחתי" אמר נאייקי ונחת ליד טרוניאמון "אבל איפה הם?" טרוניאמון הרימה את ידה באוויר ויצרה כדור גדול ושחור, והוציא את רנטופימון וסאנפרטמון משם, יחד עם מייאנמון ופוקסנמון "זה הזמן שלכם ילדים, הזמן להביס את רוקטמון ולהביא את השלום לכוכב הדיג'ימונים!" היא אמרה "קדימה! אתם מוכנים?" שאל טקואי "מוכנים!" אמרו כולם יחד מייאנמון דיג'יגדל ל-----אנולימון! פוקסנמון דיג'יגדל ל----אוקסמון! מלקולמון דיג'יגדל ל----גרוטנמון! שישה דיג'ימונים חזקים נגד אחד, מתכוננים לקרב ענק בטירה של רוקטמון "זאב האמונה!" "זאב מוטונוגרמי!" "שועל הכסף!" "חרב שיוויון!" "אש שחורה!" "גלימת ההרס!" כל ההתקפות גם יחד, עברו אל טרוניאמון, שלקחה את כולן אל השרביט שלה "כדור לבן!" היא קראה וזרקהאת כל המתקפות בצורת כדור על מקטוריסמון, שצרח מכאב ומהלם "עשינו את זה!!!" אמר טקואי, וראה שרוקטמון חזר לעצמו, אך הוא עוד עומד "זהו זה, אני אשמיד את הכל!!" הוא צווח "פיצוץ חייתי!!!!!!" הוא צעק והתחיל לזהור באדום "אוי לא!" צעקה טרוניאמון "לא לאבד אמונה חברה! אנחנו נצליח!!!" אמרה ריאנה "כוחות החייה שלנו! תראו!!" אמר אוקסמון, שלושת החיות, הסוס הנמר והאייל עמדו שם וזהרו כל אחד בצבע שלו "הם באו לעזור" אמר קורנטמון "הוא עומד להתפוצץ!!!!" צעק גרוטנמון, ושלושת החיות התפוצצו גם הן, כמו שעשו בעבר, והעיפו את כל האזור, למקום בלתי ידוע.
אבל הקצר, פרק 24 פרק לפני אחרון, מוקדש לאפצ'י, הנשמה הטובה תעלצו לחכות קצת לפרק 25 והאחרון, (אני מסיימת לפני מילי הלא כן? )