הפרק האחרון...

הפרק האחרון...

תמיד נורא עיניין אותי איך יהיה הפרק האחרון של הספרים...אז אני וחברה שלי כתבנו לאחרונה אולי 20 פרקים אחרונים אפשריים...הנה סוף ממש מגניב שראיתי שהציעו בפנדום, בתרגום לעברית (כבר כתבתי אותו פה די מזמן-) *** הארי הביט בוולדמורט שעיניו נצנצו, והיו לחות מהרגיל.``הארי, אני חייב להודות לך על שהצלת את הכלבלב שלי, סקיפי``. ``אוו, זה שום דבר,`` אמר הארי, מסמיק. ``הארי-ראיתי את השגיאות שעשיתי`` אמר וולדמורט והשפיל את ראשו. ``אני מבקש ממך לסלוח לי,`` הארי נאנח. ``הו, זה ממש שום דבר``...``הארי,`` אמר וולדמורט, ``לימדת אותי את המשמעות האניתית של ידידות, אני אסיר תודה. אתה הראית לי את הדרך הנכונה...`` -``או, וולדמורט-`` -``תקרא לי טומי,`` הארי צחק, הוא הרגיש כל כך מאושר. הם שילבו ידיים ויחד צעדו לעבר השקיעה.... *** סוף נורא נחמד :) כמובן שעיוותתי קצת...אותו אחד שכתב את זה, כתב עוד סוף, הרבה יותר מעצבן-בתגובה להודעה הזו אני ארשום את זה... -ליאת- What would Scooby Doo?

והסוף השני-

הארי נכנס לאולם הגדול. הוא היה מלוכלך ופצוע, אבל זה לא הפריע לו, הוא היה מאושר. דמבלדור התקרב אליו ונתן לו גביע על תרומה יוצאת דופן לבית הספר. הארי הסמיק, ומאחור ראה את רון, הרמיוני ושאר בית הספר מריע לו. סנייפ נתן לו צ`אפחה (סליחה! לא היתה לי מילה אחרת כדי לתרגם את זה! אני לא סובלת את המילה הזו...) אוהדת וחייך להארי בהוקרה. הארי גם תפס בעינו את מבטו של מאלפוי שמיד אחר כך רץ אליו כדי להתנצל לפניו עשרות אלפי פעמים. כולם נראו שמחים ומאושרים, רק האגריד לא אמר שום דבר. רק בסוף המסיבה הוא בא אליו ואמר לו: ``באמת, למה לא יכלת להיות קצת יותר מסודר כמו בן דודך??`` -``מה?!`` השיב הארי בפליאה, ואז נשמעה צעקה...שניה לאחר מכן, הארי מצא את עצמו במקום סגור. ``מה ז-זה?`` פתאום היה אור-מישהו פתח את הדלת במקום הסגור והחשוך. רק אז הוא הבין ש...הוא נמצא בתוך ארון. קולה של פטוניה נשמע מרחוק-``הארי, קום כבר, אתה צריך ללכת לעבודה!`` *** בררר, אני שונאת את הסוף הזה! אני מקווה שהכל לא יתברר באמת כחלום בסוף, כי זה יהיה מעצבן! -ליאת- What if the hokey pokey really IS what it`s all about?

דוד דב

New member
חבל לה על הזמן

אם זה מתברר הכל כחלום אני אישית רוצח את רולינג זה מבעס את כל הספר

לא נראה לי שזה יהיה חלום...

כי אין חלומות כאלה מפורטים, או שנמתחים על 7 שנים...מה דעתכם על העיוות הזה- ``למה אתה לא כמו הבן דוד שלך, דאדלי?`` נשמעה צרחה והארי מצא את עצמו על מיטה עם מצעים לבנים. הוא הסתכל סביבו וראה את פטוניה וורנון. ``הוא התעורר סוף סוף,`` אמר ורנון. ``מה זה? לחלום על בית ספר לקוסמים...תמיד ידעתי שהוא וכל המשפחה הזו שלו משוגעים...`` --- ואני אומרת: לאאאאא! אבל זה יותר הגיוני, מצד שני...

חמוד

למרות שאהבתי יותר את הסוף הראשון... מה אתם חושבים, הארי ימות? לדעתי זה יהיה סיום עלוב אם היא תהרוג אותו, או שהכל יהיה רק חלום, מה דעתכם? תמר דינור

רחלי!

New member
אוווו

יותר מדי מלחמת הכוכבים... לדעתי סוף הספר חייב להית מפתיע, כאילו, לא נראה לי שהארי יתחתן עם צ`ו, רון עם הרמיוני, וולדמורט ימות סופית וכולם יהיו שמחים ומאושרים. לדעתי כמעט בטוח שדמבלדור ימות (לא שאני רוצה, להפך. חשבתי על זה קצת דווקא, והשערתי שאולי בסוף יגלו שכאילו הארי היה במכונת מציאות מדומה או משהו שג`יימס לקח את הארי אליה, והכל טוב. (מצטערת...) אבל באמת, אם הכל בעצם חלום אני לא יודעת מה אני אעשה!

יותר מידי מלחמת הכוכבים?

גם אחותי אחרי שהיא קראה את הרביעי אמרה משהו על הקשר בינהם ועל זה שלא ראיתי שום סרט של מלחמת הכוכבים זה חור בהשכלה ובושה למשפחה. אני חייבת לראות את זה... ומשהו מצחיק, אח שלי יום שבת הזה גמר לקרוא את הרביעי, אז הוא שואל אותי, מה קרה? לספר אין סוף! אז אני אומרת, יש לו סוף! נגמרה השנה, זה הסוף! אז הוא אומר לי, כן, אבל זה לא סוף טוב! אז אני אומרת זה שזה סוף רע, זה עדיין סוף... הצחיק אותי איך שהוא אמר את כל זה... תמר דינור

רחלי!

New member
.

לא ראיתי בעצמי שום מלחמת הכוכבים, אבל כולם יודעים שבסוף כל הסדרה יש קטע שמישהו אומר: Luke, i`m your father ו``משום מה`` זה הזכיר לי את Harry, i`m your father

Prongs

New member
הסופים המושלמים לדעתי:

א) דמבלדור וול מתים. ב) וול מת אבל לא סופית ג) הארי מת (הכי טוב. אני רציני לגמרי!!!!!) ד) הצלקת נעלמת. Professor Prongs J. Potter .D.A.L. J.P.P אני היחיד שמופיעות לו פרסומות מעצבנות של פה! על המסך?

למעלה