הפרק האחרון

הפרק האחרון../images/Emo60.gif../images/Emo80.gif

היי! טוב,גם הזיכרון שלי לא משו,אבל בפרק האחרון המנהל של רורי והיועצת אמרו לה שהיא צריכה להשתלב יותר מבחינה חברתית וכשלורלי הלכה לדבר עם המנהל הוא עשה לה רגשות אשמת שהיא לא מתערבת מספיק (אם בכלל) בועדות של ההורים ושכל זה עלול לגרום לבית הספר לא להמליץ על רור לאוניברסיטה (או משו כזה) אז רורי הלכת בהפסקה וביקשה לשבת ליד שולחן והבנות שיבו בשולחן הסכימו ודווקא רורי מצאה חן בעיניהם,אחר כך התברר (ע"י פאריס) שהשולחן היה של איזה אחווה סודית בבית ספר - הפחזניות,ושכל המשפחה של פאריס הייתה שם והיא ממש רוצה להתקבל והיא מתחנפת אליהן,והיא ביקשה מרורי לא להגיד דברים רעים אליה,ויום אחר כך הבנות שישבו בשולחן ניגשו לרורי וביקשו שהיא תשב איתן ואז היא הלכת לשבת אין ואמרה כמה פאריס נחמדה,ומצחיקה וכאלה ושפאריס שוקלת להצטרף לאחווה אחרת ואז הבנות נלחצו וקראו לפאריס לשבת איתן!! ולורלי הצטרפה לאיזה ועדה שלהאמהות והן רצו לעשות תצוגת אופנה והכסף שייתרם ילך לבית ספר או משו,ולורלי הציעה שזה יעשה במלון שהיא מנהלת ושקוקי תהייה הקיטרינג!!! והן ממש התלהבו מזה ואז התברר שהאמהות צריכות לדגמן אז לורלי התקשרה לאמא שלה אמן אילצה אותה לדגמן (בטענה שזה יעזור לרורי) ואז הן דיגמנו ביחד (בסט של בגדים של אם ובת) ודי נהנו מזה!!! ובערב... כשרורי חזרה הביתה לורלי אמרה לה ללבוש את הפיג´מה הכי יפה ולשים גלוס ולהסתרק כי יבואו מהפחזניות ל"חטוף" אותה באמצע הלילה,ואז היא הייתה מוכנה וכששמעה שהן באות הלכה למיטה ועשתה את עצמה ישנה,הן עשו את אותו דבר לפאריס רק שהיא לא ידעה על זה והיא נראתה זוועה!! הן לקחו עוד כל מני בנות והביאו את כולן לחדר של המנהל שם עשו להן טקס שהן צריכות להישבע ולצלצ בפעמון וכשרורי צילצלה אז המנהל הגיע וצעק עליהן ורצה להשעות אותן!! ואז רורי כמה וצעקה עליו שהוא הכריח אותה להשתלב ועכשיו כשהיא שמעה לו והשתלבה הוא רוצה להשעות אותה,ואז האוהתקשר לכל ההורים ואמר לבנות ללכת חוץ מרורי ואז הוא אמר לה שלא ישעה אותה,ואז לורלי באה לקחת אותה!! וזה מה שאני זוכרת מקווה שעזרתי..... טל ג´קסון

HaMsTeR

New member
זה התסריט השלישי או הרביעי שכתבו

לפרק? אבל לא נורא, היה חלק אחד בפרק שלא ראיתי, והשלמתם לי אותו!

למעלה