הפרק האחרון של XMen-Evolution.

FokaFoka

New member
הפרק האחרון של XMen-Evolution.

חברי פורום אקס-מן שלום. בזמן שהעונה הראשונה של XMen-Evolution שודרה בערוץ 6 הורדתי את המשך הסדרה עד סוף העונה ששודרה אז באמריקה(התעלות ב', אני חושב). כרגע שודר הפרק בערוץ 6 ואני מחפש לי את העונה החמישית. היא קיימת בכלל? יש למה לחפש? הסדרה נפסקה בעונה הרביעית? אם הסדרה עדיין קיימת אשמח אם תוכלו בבקשה לכתוב לי את שם הפרק הראשון בעונה החמישית. בתודה מראש,

fay valentine

New member
;_; לצערי זה הסוף

זו הייתה העונה האחרונה ויש לה רק 10 פרקים (או משהו כזה). וזה הסוף. חוץ מזה - היה את כל הקטע הקיטשי הזה של מה שיהיה בעתיד (שלהם). אז כן, עם כמה שזה עצוס, זה היה הסוף. the bitter end

FokaFoka

New member
תודה רבה.

יש במקרה עוד סדרות טלוויזיה חוץ מעונות האקס-מן ששודרו בערוץ 1 לפני שנים וXMen-Evolution?

vegeta2

New member
יש שמועות ש...

מתכוונים לעשות סדרה על הקומיקס ''וולברין'' אבל זה רק שמועות...

fay valentine

New member
זה נשמע הגיוני.

הרי יש כבר משחק פליישטיישן רק שלו. אבל אני לא חושבת שזה יהיה כל כך כיף. הרי כל הכיף זה שכל האקס-מן ביחד. מצד שני, זה יהיה קצת מסובך כי לפי הסוף של אקס-מן אבולושן כולם מתאחדים ונשארים ביחד. one big happy family.

vegeta2

New member
ואומרים שאם יעשו את הסדרה הזו

היא תהיה אנימציה כמו סדרת הספיידרמן החדשה, שאם אני לא טועה, הסדרת אנימציה החדשה של ספיידרמן נגמרה כמו אקסמן אוולושן

Evil Beast

New member
לא, מתכננים עונה שניה לספיידרמן

וד"א אומרים שהיוצרים של אקסמן אבולושן מתכננים סדרה חדשה, ההשערות אומרות שזה סדרת אקסמן שמתרחשת בעתיד הלא רחוק כשהם מבוגרים אבל זה רק שמועות, לך תדע..

דווקא את הפרק האחרון...

(יחד עם קצת מהפרק הלפני אחרון) לא ממש אהבתי. איזה פרקים הכי אהבתם מכל העונות? לי קשה לזכור כי אני לא זוכר כבר את העונות 1, 2 וקצת מהשלישית אבל אני זוכר כמה פרקים בהחלט אהובים מהעונה הרביעית. בא לי לראות את כל הסדרה. כמה פרקים יש בכל הסדרה?

למעלה