הפרק האהוב עליכם

Viva Me Raza1

New member
הפרק האהוב עליכם

במשך שנים שאתם צופים במשפ' סימפסון הנפלאה והמצחיקה, זה הזמן לשאול איזה פרק הכי אהבתם לצפות בו.. אני אתחיל, הפרק שהכי אהבתי זה "הומר בניו יורק" כשבארני, מסתבר, החנה את המכונית של הומר ליד בנייני התאומים אז

sideshow

New member
קייפ פיר (סיידשואו בוב 3)

הפרק שבו בוב משתחרר מהכלא ונשבע לנקום בבארט. כתוצאה מכך המשפחה נאלצת לעבור למקום מגורים אחר ("אגם האימה"). פרק עם הרבה מתח והרבה מאוד צחוק.

אוי אני נזכר בפרק הזה עכשיו

כ"כ טוב, עם המוכר מחנות הקומיקס (איך קוראים לו?) שגולש באתרי פורנו ונכנס לmr x... או כשבראט נכנס לקוויק אי מארט, ולאפו יש אגד על הפה ובארט מתחיל לקרוא חוברת קומיקס אז אפו מתחיל לצעוק משהו, וכשבארט משחרר אותו הוא אומר לו "this is not a libary!". או הבלון שאמור לעצור את הומר בבריחה מהאי, כשהדוקטור שואל את הבחורה ההיא למה היא חשבה שבלון גדול ימנע מאנשים לברוח, "shut up! thats why!" והגרמני בסוף... זה פשוט גדול. בכל אופן, אני חושב שזה לא הוגן ככה, אני ממליץ לתת את העשרה פרקים הגדולים, לא לפי סדר מחייב. שלי: 1. mr x 2. who shot mr burns 3. lisa the treehugger 4. lisa the vegetarian 5. japan 6. tomacco 7. homer joins the navy 8. helter shelter 9. homr 10. tennis, anyone? אני חושב שכמעט כולם מאותה עונה או מאותן שתי עונות רצופות, איפשהו בין 12 ל14.

GOrwell

New member
אממממ ואו זה שאלה קשה

אני חושבת שהפרק הזה שהומר הלך למות עפ הפוגו..... והיום כשסידירתי את הקלטות שלי נזכרתי במשפט הזה שהומר בא עם חולצה ורודה לעבודה והיה צריך לענות ע הטופס ההוא ואמר.. write your name??! ohhhh בקול מעורר רחמים...חה חה חה חה הח קורע מצחוק

shmill

New member
החלטה קשה/בלתי אפשרית

יש תפרק תיקים באפילה , תפרק עם ניו יורק , תפרק עם הכליות של אבא של הומר , תפרק עם שרי בובינס ... ויש עוד המון שהיו לא פחות טובים מהם. בלתי אפשרי

GOrwell

New member
ואו איך שכחתי את תיקים????

זה פרק שאני ממש ממש אוהבת....מלא פרודיות!!1

red mosquito

New member
אווחח פרק קשה מנשוא...

במיוחד כשהוא היה צריך לשירותים , איך פחדתי בשבילו שהשוטר יבוא חחח (קשה מנשוא במובן הטוב של המילה, כן?

GOrwell

New member
ואי גם פרק ענק של בארט נגד אוסטרליה

היה םפרק ענק וגיליתי משו.....אחרי שראיתי תפרק ושטפתי כלים באותו יום בדקתי בכיור של המטבח ואי אפשר לבדוק שם זרימת כיוון המים אפשר רק באסלה ובאמבטיה...

GOrwell

New member
אני יודעת..זה קצת מצחיק איך שהם ציי

ציירו את הזרימה של המיים....חה חה חה

demoloc

New member
אממ...

בארט נגד ליסה נגד כיתה ג' (THIRD GRADE) The President Wore Pearls . (המחזמר) מיסטר X. וDAS BUS

GOrwell

New member
חי חי תשובה קצת מצחיקה...

ארבל סבבה...אתמול נזכרית בעוד פרק שאני אוהבת הפרק שהומר הולך לקולג' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פרק ע-נ-ק למרות שפעם לא ממש אהתבי אותו אפילו די שנאתי אותו ואז לא ראיתי אותו איזה חודשים ועכשיו שראיתי אותו אמרתי לעצמי..מה?! איך יכולתי בכלל לשנוא את הפרק הגדול הזה..:)

Viva Me Raza1

New member
הנושא שפתחתי חזק ביותר

אנשים תמשיכו להזרים דעותיכם! מהו הפרק הצהוב האהוב עליכם ביותר??

yoka333

New member
לא מבין למה אוהבים כ"כ את בארט נגד

אוסט.. אמנם ראיותו "רק" פעמיים(בניגוד לרוב הפרקים-4-3),אך דעתי שזה פרט טוב,ולא יותר מזה...ההתחלה הייתה מעולה,ההמשך הרבה פחות

למעלה