עונה
סורי, רק עכישו היה לי זמן...
עונה ראשונה: אני מניחה שהפרק הראשון My First Day. זה פרק מעולה וגאוני ואני כל-כך אוהבת אותו. הוא כל-כך טוב בשיבל פרק ראשון של סדרה וזה ממש יפה לראות את הניצנים של הדמויות ומערכות היחסים שלהם כבר בפרק הזה ואיך זה מתפתח משם.
: עונה שנייה: My Overkill שזה כנראה הפרק של סקראבס שראיתי הכי הרבה והוא גאוני, My Monster עם הסוף האדיר ו-My Luck או איך שלא קוראים לפרק הזה, כשג'ידי ודר' קוקס עובדים על שני חולים עם אותם ספטומיןם ושל ג'ידי מת ושל דר' קוקס לא. אני ממש אוהבת את הפרק הזה. וגם אני ממש אוהת את His Story שזה פשוט גאונות חחח.
עונה שלישית: המממ... מישומה זה היה לי הכי קשה לחשוב. My Screw Up גדול והוא שם למעלה. אני לא מצליחה לחשוב על עוד אחד שאני אוהבת כמוהו בעונה הזאת אז אותו אני הכי אוהבת בעונה הזאת נראה לי.
עונה רביעית: לא ראיתי את העונה הזאת עדיין חוץ מאיזה 2-3 פרקים אבל עדיין My Cake ו-My Unicorn הם שניים מהפרקים האוהבים שלי.
עונה חמישית: My Day at the Races. היו הרבה פרקים טובים בעונה הזאת, אבל אני מניהח שאני יכולה להגיד שזה האהוב עלי.
עונה שישית: My Musical. לא הייתה עונה משהו, אבל גם בלי קשר זה פרק מדהים ו-Mind blowing.