הפרק האהוב עליכם

KfirWolfson

New member
הפרק האהוב עליכם

שלום
אני חדש כאן וסביר להניח שהדיון הזה כבר נפתח בעבר..בכל מקרה,הנושא אומר הכל : מה הפרק האהוב עליכם בסקראבס?

Roncha87

New member
אחלה שאלה.

לא שאלו אותי אף פעם ואם כך, אז זה בסדר, אני מאשרת. אולי נעשה את זה ככה- פרק אהוב אחד מכל עונה? זה יותר פשוט והרבה יותר מעניין לא?

Angelus

New member
זה יהיה יותר קל

התחלתי לחשוב על זה אתמול, ועדין לא הגעתי לתשובה חד משמעית. נזכרתי פתאום בעוד כמה פרקים שממש אהבתי.

Roncha87

New member
אני חושבת על זה

וזה ממש קשה אבל מצאתי כמה פרקים אהובים. ברגע שיהיה מכל עונה אכתוב פה.

steelwater

New member
עונה

סורי, רק עכישו היה לי זמן...
עונה ראשונה: אני מניחה שהפרק הראשון My First Day. זה פרק מעולה וגאוני ואני כל-כך אוהבת אותו. הוא כל-כך טוב בשיבל פרק ראשון של סדרה וזה ממש יפה לראות את הניצנים של הדמויות ומערכות היחסים שלהם כבר בפרק הזה ואיך זה מתפתח משם.
: עונה שנייה: My Overkill שזה כנראה הפרק של סקראבס שראיתי הכי הרבה והוא גאוני, My Monster עם הסוף האדיר ו-My Luck או איך שלא קוראים לפרק הזה, כשג'ידי ודר' קוקס עובדים על שני חולים עם אותם ספטומיןם ושל ג'ידי מת ושל דר' קוקס לא. אני ממש אוהבת את הפרק הזה. וגם אני ממש אוהת את His Story שזה פשוט גאונות חחח.
עונה שלישית: המממ... מישומה זה היה לי הכי קשה לחשוב. My Screw Up גדול והוא שם למעלה. אני לא מצליחה לחשוב על עוד אחד שאני אוהבת כמוהו בעונה הזאת אז אותו אני הכי אוהבת בעונה הזאת נראה לי.
עונה רביעית: לא ראיתי את העונה הזאת עדיין חוץ מאיזה 2-3 פרקים אבל עדיין My Cake ו-My Unicorn הם שניים מהפרקים האוהבים שלי.
עונה חמישית: My Day at the Races. היו הרבה פרקים טובים בעונה הזאת, אבל אני מניהח שאני יכולה להגיד שזה האהוב עלי.
עונה שישית: My Musical. לא הייתה עונה משהו, אבל גם בלי קשר זה פרק מדהים ו-Mind blowing.

steelwater

New member
אני לא יודעת

זו שאלה ממש קשה, עוד לא החלטתי מה הפרק האהוב עלי, באמת הפרקים כל-כך ברמה שממש קשה!

אני מצטערת לומר

אבל ממש קשה לי לבחור כי יש לי מין בלאק אאוט! אני חייבת לעשות רצף שוב של כל העונות אני פשוט בושה. |בוכה|

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהמיוזיקל../images/Emo6.gif

חחח סתם יש בטח עוד הרבה.... פשוט לא עולה לי לראש כרגע

Ch3nf3l

New member
הכי טוב מכל עונה

מעונה ראשונה - התלבטות בין My Occurence לבין My Old Lady מעונה שניה - My Philosophy או My T.C.W (ועוד הרבה פרקים בעונה המעולה הזאת) מעונה שלישית - My Screw Up, לייק דה!! מעונה רביעית - My Life In Four Cameras או My Best Laid Plans המעולה מעונה חמישית - My Way Home, כמובן ש-My Lunch נמצא במקום גבוה, אבל הבעיה עם הפרק שחוץ מהסוף שלו הוא היה מעפן לכל אורכו, ולא מצחיק. מעונה שישית - My Musical, מן הסתם. למרות שגם My Long Goodbye היה מעולה.

Roncha87

New member
הרשימה הלא סופית בכלל שלי:, הרשימה הלא סופית

עונה ראשונה: My student או My last day עונה שנייה: My dream job [דה קנדי מאן קאן!!
] עונה שלישית: My Catalyst וכמובןןן My screw up עונה רביעית: My life in four cameras או My unicorn עונה חמישית: [כ-ל העונה מעולה] My way home או My Intern's Eyes עונה שישית: [לבינתיים] Mt musical ואי זה היה ממש קשה
וזה ממש לא בחירה סופית. היה יותר קל לשאול אילו פרקים הכי לא אהבתי כי הם כל כך מעטים.., עונה ראשונה: My student או My last day עונה שנייה: My dream job [דה קנדי מאן קאן!!
] עונה שלישית: My Catalyst וכמובןןן My screw up עונה רביעית: My life in four cameras או My unicorn עונה חמישית: [כ-ל העונה מעולה] My way home או My Intern's Eyes עונה שישית: [לבינתיים] Mt musical ואי זה היה ממש קשה
וזה ממש לא בחירה סופית. היה יותר קל לשאול אילו פרקים הכי לא אהבתי כי הם כל כך מעטים..

Roncha87

New member
אוי ואבוי למה זה יצא כפול?!../images/Emo12.gif

מה עשיתי לך תפוז רע?

Roncha87

New member
אני תמיד עושה תגובה מהירה

וזה פעם ראשונה שזה קורה לי חחח

hodown

New member
../images/Emo6.gif את פשוט כל כך אוהבת את הסדרה שהחלטת

לבטא פעמיים את רגשותייך- להעצים את האהבה. אני צריכה להפסיק לדבר