הפרק בעיניי...
אביב ובן בן ואביב, שמישהו יסביר לי לעזאזאל!! נכון, בן מטומטם, היציאות שלו הרבה יותא מצחיקות מאשר עניניות, אני לא יודת למה כולם סוגדים פה לאביב? נכון הוא חתיך הורס, נכון הוא עובר מסך מהמם, נכון הוא כובש כזה והאכל נכון, אבל למה לעזאזאל הוא לא ניסה לעשות כלום? מה זה ההתבודדות הזו שהוא החליט עליה? יש פה התמסכנות, אין לי ספק, השאלה היא מה יותר חורה? ההתמסכנות של אביב, או היציאות המטומטמות של בן
היה פרק יותר מצחיק מאשר כואב, לי אישית כמעט כל הדחה כואבת... לא הרגשתי רע בשביל מוראל שהודחה, זה הגיעה לה ללא צל של ספק, החידוד הזה של גיא במועצה על זה שמוראל לא עשתה את המשימה, מה זה היה בדיוק? ניסיון ללקח את האש סביבה? להזכיר לכולם:"תצביעו מוראל?" לא יודעת פרק לא משו, לא ראיתי פה אסטרטגיה גב, זכית ברמז לאליל, מה אתה מטומטם? ללכת על סיכון של או אין כלום או יש משהו לכל השבט? דביל... דאג לעצמך קודם! אתה שורד פה לעצמךך! - אם היתה אישה במקומך, מילא, אבל אתה גבר, אז תישן עם גשם מה קרה? חננה! לא היה חייב לומר להם את האופציה של הרמז מול פרס כללי, לא נורא יהיה טוב, אוליי
מצפה לפרקים מעניינים יותר....
אביב ובן בן ואביב, שמישהו יסביר לי לעזאזאל!! נכון, בן מטומטם, היציאות שלו הרבה יותא מצחיקות מאשר עניניות, אני לא יודת למה כולם סוגדים פה לאביב? נכון הוא חתיך הורס, נכון הוא עובר מסך מהמם, נכון הוא כובש כזה והאכל נכון, אבל למה לעזאזאל הוא לא ניסה לעשות כלום? מה זה ההתבודדות הזו שהוא החליט עליה? יש פה התמסכנות, אין לי ספק, השאלה היא מה יותר חורה? ההתמסכנות של אביב, או היציאות המטומטמות של בן