הפרק בחוק וסדר.... צולם בזמן העונה ה3 של הכי גאים -שיש .ואי אפשר לזהות אותו שם.
מ מ י ה2 New member 29/8/05 #1 הפרק בחוק וסדר.... צולם בזמן העונה ה3 של הכי גאים -שיש .ואי אפשר לזהות אותו שם.
G G I L R IV New member 30/8/05 #3 מיה רואים אותו מהרגע שהוא במדרגו -יורד במדרגות - אבל בפרק הזה הוא ג'נג'י כזה בסגנון מנתח בחדר ניתוח אבל שם הוא גם חתיך פגז תראי את זה הטלוויזיה בצורה נרמלית -אז בטח הורידי את הצסנה " בתוכנה
מיה רואים אותו מהרגע שהוא במדרגו -יורד במדרגות - אבל בפרק הזה הוא ג'נג'י כזה בסגנון מנתח בחדר ניתוח אבל שם הוא גם חתיך פגז תראי את זה הטלוויזיה בצורה נרמלית -אז בטח הורידי את הצסנה " בתוכנה
G G I L R IV New member 2/9/05 #5 ? בסוף הפרק האחרון -של LAW AND ORDER עונה הרביעית -אני רואה אני יכתוב פרקים מעוד מעניינים גייל ארולד כרופא פלסטיק {מתוך חוק וסדר CVU
? בסוף הפרק האחרון -של LAW AND ORDER עונה הרביעית -אני רואה אני יכתוב פרקים מעוד מעניינים גייל ארולד כרופא פלסטיק {מתוך חוק וסדר CVU
G G I L R IV New member 2/9/05 #6 חכי בטלוויזיה אבל צילמו תמונות איתו שהוא מכוסה במסכה ? זה קצת לא טוב חכי שהפרק הנא"ל ישודר בטלוויזיה פרק מהמם והוא שחקן רציני -תראי למה התכוונתי שתראו כולם גם ,
חכי בטלוויזיה אבל צילמו תמונות איתו שהוא מכוסה במסכה ? זה קצת לא טוב חכי שהפרק הנא"ל ישודר בטלוויזיה פרק מהמם והוא שחקן רציני -תראי למה התכוונתי שתראו כולם גם ,