הפרק בביפ היום!!

Idomania

New member
הפרק בביפ היום!!

למי שלא ראה זהו הפרק שהרוחות של הקורבונות של אנגל רודפים אחריו ומראים לו שהוא אכזר.. בקיצור 2 דברים! 1. אוז שואל את וילו אם היא אי פעם חלמה שהיא עולה להצגה והיא לאיודעת את העלילה ושהיא עוד לא מוכנה או משהו כזה וזה מה שהיא חלמה בפרק באחרון של העונה הרביעית!!! לא נראה לי שמשהו התייחס לזה בכל הפירושים לפרק.. או שכן.. 2. הסוף היה פשוט יפה! אוקיי זוהי דעתי תגידו לי מה אתם חושבים נכון אלה ששיגעו את אנג´ל היה רוע שקיים לפני השדים והאדם אז לדעתי מה שגרם לשמש לא לזרוח באותו היום היה הוא בעצם הטוב שקיים בעולם שלא רצה שאנג´ל ימות .. זו רק דעתי תגידו לי מה אתם חושבים!

ד י י ז י

New member
הפרק

היי אני חדשה פה! בכל מקרה רציתי לומר שאני לא רואה הרבה זמן את הסדרה (חודשים בערך) אבל זה אחד הפרקים שהכי אהבתי!!

mscooter

New member
פרק יפה

1. נכון אבל שם זה היה אופרה והיא לא ידעה מה לשיר... ובכלל לאוז ווילו יש את הדבר החמוד הזה שהם אומרים מה הם עושים, כמו שהם רבו בספריה (בויכוח שהם גילו שאנג´ל חזר) ואז אוז קם ואמר לוילו "אני יוצא, אני יודע שזה דרמתי אבל אני חייב לעשות את זה.." (או משהו דומה). 2.איזה קטע! באותו רגע חשבתי בדיוק אותו דבר, בדיוק עבר לי בראש שכמו שיש רוע מוחלט חייב להיות טוב מוחלט כדי לאזן, וזה הוא שהביא שלג... ועוד משהו - זה רק אני או כשהמצלמה היתרחקה מהם זה ניראה כאילו יש שלג רק עליהם? (כמו בסרטים המצויירים שיש ענן גשם רק על מישהו), ובצדדים שלהם לא היה שלג..

Buffybot

New member
וילו

1. (אם כבר מספרים) לי הקטע הזה דווקא הזכיר לי את החלום שלה ב"חסרי מנוחה", שיש הצגה, כל ההורים כבר שם והאולם מלא והיא אפילו לא יודעת את המילים. זה יותר הזכיר לי מאשר את האופרה ב"סיוטים". 2. (-&quot
לא שמתי לב אם השלג רק עליהם בכל הפעמים שראיתי את הפרק הזה, אבל לא נראה לי. כי השלג יורד על כל העיר. זה מתחיל בהם כי הם על גבעה או משהו למעלה. אבל ברור שהשלג בא כדי לעצור את כל "הרוע המוחלט" שמתפרץ מרגע לרגע ואפילו יכול להיות שזה ה"טוב המוחלט". תיאוריה נחמדה. או שמצד שני לא היה לג´וס (הוא כתב את הפרק?) לא היה איך לסיים את הפרק וברור שהיה צריך לעשות סוף שמח וזה בדיוק מה שהוא הצליח לעשות. אבל אני אתמוך בתיאוריה הראשונה, לא נראה לי שג´וס צריך הרבה התלבטות כאן..

solace

New member
לי נראה...

שמה שגרם לשלג אלו ה-POWERS THAT BE (שמוזכרים יותר בסידרה של אנג´ל)- אחרי הכל, הרי יש לו ייעוד בעולם (ולא, היעוד הוא לא להיות אכזרי ולהרוג את הקוטלת...) לגבי השלג עצמו- גם אני שמתי לב לפיזור הלא ממש אחיד שלו בסצנה הזו- על באפי ואנג´ל הוא היה כבד, ופתאום בצדדים- בקושי כמה פתיתים בודדים...כניראה עניין טכני

blackwolf

New member
נו, כן...

הרי כל הקטע הוא שהשמפט הלפני אחרון שלה הוא "אם אני לא יכולה לשכנע אותך שאתה צריך לחיות, אז אני לא יודעת מה יכול" ואז אנחנו רואים שמתחיל לרדת שלג, אבל הם עדיין לא שמים לב והיא ממשיכה "אבל אל תצפה שאני אתאבל עליך ואל תצפה ש..." ומפסיקה לדבר באמצע המשפט כי שניהם רואים שהתחיל לרדת שלג. והם מסתכלים בפליאה ובהבנה שהנה הרמז שלהם. ואז אנחנו שומעים את איש מזג האויר אומר ש"חזית קרה הגיעה
משום מקום
ושלא תהיה שמש כל היום. הם רומזים לנו בדרך הכי ברורה שיש.

למעלה