הפרקים של השבוע

Shiri from the block

Active member
הפרקים של השבוע אני רואה שלא פתחתם כבר איזה שלושה ימים.. אז אני אפתח בכללי כי רק היום ראיתי את מה שאמא הקליטה.. הדונה הזאת קורעת!../images/Emo6.gif והדו-שיח בינה לבין ניק כזה מצחיק!../images/Emo6.gif ניק: טוב אז אני אלך דונה: שמעתי שמאוד נחמד באנטרטיקה בתקופה הזאת. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וההבעות פנים של ברוק מזה קורעות כל השבוע../images/Emo6.gif איך שניק אמר שדונה נראית טוב בתחתונים והיא עשתה פרצוף מצחיק כזה, חח הם קרעו אותי!! היה ממש קומדיה השבוע!

Indiman1

New member
כן היה מצחיק הקטעים עם דונה שבהם היא הציקה ומנג'סת לברוק על רידג'. הרג רותי הקטע שברוק אמרה לה "איך זה ששתינו באנו מאותה משפחה ויש לנו תחת שונה ?"../images/Emo6.gif

S c a r l e t t

New member
חחח../images/Emo6.gif בדיוק עכשיו סיימתי לראות את הפרקים האלה... עם כל הירידות בין ניק ודונה הייתי משדכת אותם ביחד, זה יכול להית מצחיק. האמת שהיה צפוי שיקרה משהו בינה לבין רידג' אבל היא די מגעילה, שניה לפני שהיא מנשקת אותו היא עוד מנסה לדחוף אותו לזרועותיה של ברוק, טוב מה אני מתפלאת, זה עובר במשפחה... ברידג'ט ממש מעצבנת! מי היא חושבת שהיא? שתפסיק לשחק בדנטה כבר ותחליט מה היא רוצה, ושהוא ימצא את חוט השדרה שלו ויזרוק אותה לעזאזל. תורן כזה חמוד, ממש כאב לי הלב עליו, כשהוא וטיילור סיפרו לאלכסנדריה../images/Emo7.gif

למעלה