הפרקים של היום

harmless

New member
הפרקים של היום

אין ושוב אני חוזרת אין פרקים כמו של העונה השניה. רשמית- זאת העונה הכי אהובה עליי! כל פרק יותר טוב מהשני והכי חשוב אין סיפורי משנה ואם הם קיימים אז הם קשורים לסיפור הראשי! ולמי שרואה פרקים מתקדמים יודע כמה תענוג זה לראות רק סיפור אחד בכל פעם ולא צירוף של 2 סיפורים או אפילו 3 שלא הכי מעניינים! הפרקים האלה כל כך טובים שהדבר היחיד זה מפריע לי (ועל זה צריך לפטר את המלבישה והספר של הסט) - שוב מה זה החתול על הראש של מאק? אומנם הוא יותר מסורק מפעם שעברה , אבל חתול זה עדיין חתול! שלא לדבר איזה בגדים דוחים נותנים לה- חחחחחח נראה לי שמשקיעים את כל הכסף בבגדים של הארם ונאשר רק חליפת משבצות בשביל מאק! ושוב אין סיבה להשקיע בבגדים של הארם- מצידי שילך גם בלי בגדים! אין לי שום בעיה עם העניין! מאק הזאת שובבה- בכוונה חטפה כדור (אני עליתי עלייך מאק!
) אכל אפשר להבין מי מאיתנו לא הייתה חוטפת כדור בשביל לבלות לילה שלם עם הארם תחת כיפת השמיים, חולקים חום גוף , מכוסים רק בכמה עלים
, נתונים לטיפולו המסור של הארם שלובש - כובע ומעיל!!!!! גל נכון שזה אחד הפרקים הכי מגניבים שיש????????????? היה לה ממש נחמד שם- יושבים, עושים קומזיץ, מעשנים סיגר, מספרים סיפורים! ג-ם א-נ-י ר-ו-צ-ה!!! קלטתם איזה קרוב הם ישנו ושהיד שלו הייתה עליה??? ומאק הזאת כל כך דלוקה עליו- איזה קנאה כשהיא שמעה ששרה עדיין בחיים! איזה אנחת רווחה כשהיא הבינה שזאת סבתא שלו! מעניין אם הוא יודע בשלב הזה כמה השפעה יש לו עליה??? בכל אופן אין כמו הפרקים של עונה 2!

ל ו ג י ת

New member
אני כבר מתה לראות את הפרקים

הקלטתי הפעם בינתיםם הספקתי לראות את הפרק הראשון ובאמת מה זה התספורת הזו של מאק
ושלא נדבר על הבגדים והארמי כמובן כמו תמיד
תרי עשית לי חשק לראות את הפרק הזה שהיא נורתה בו והקומזיץ נשמע ממש שיפרי.....

אכן את צודקת בהחלט

הפרק הוא אחד הטובים בלי עוררין. ולא יצא לי לראות אותו אף פעם עד לאתמול ראיתי את כולו וואלה היה נהדר (תמיד יצא לי לראות רק קטעים מהפרק אבל לא את כולו). כל הקטע מראה עד כמה הארם ומאק מתחילים להתקרב במיוחד, כל הקטע עם הסיפורים על החיים (עם אביו ועם הסיפור על איך היא הגיעה לצבא ואיך איבדה את החבר וכו'). תענוג יפה ה היה לכל הדעות. אבל מה הקטע עם התסרוקת מאק תגווני או תסתפרי כמו תמיד בכל מקרה אני נהנתי מאוד. וכך בעצם התחיל הרצף עם החברים המתים. ולסיום אחלה פרק.
אוי כמה יפה לראות אותם מתחילים את הסיפור ביניהם. כ"כ יפה וכ"כ נוגע.

shipper heart

New member
לא ראיתי *אני אצל דודים שלי....אני

לא אהיה בבית עד יום חמישי נדמה לי* אבל שמתי את הטיימר אצל סבתא כדי להקליט חח.... אני אראה את זה כשאני אחזור
בכל מקרה- אוווווווווו פול אינגייג'מנט! הארם!!
והארם עם מעיל!
והארם עם כובע ומעיל!
ואיכס מאק והשיער חח... והעיגולים השחורים מתחת לעיניים LOLOL איזה עוד פרקים היו??!

harmless

New member
טריניטי וגוסטס נראה לי

אבל בתכלס פול איגייג'מנט הכי טוב

ל ו ג י ת

New member
תרי גל קראתן את הפיק של וירטואל*?

למרות שאין קטעים שיפרים נקראתי מצחוק
...איך שמאק ומתי עבדו עליו עם השמלה ואיך שהוא עבד עליהן בחזרה ..הייתי בטוחה שאחרי שהוא תפס את מאק זה יתפתח למשהו שיפרי...אבל לא היה כלום
גם במסיבה הכותב לא דיבר בכלל על התגובה של הארם למה שמאק לבשה ובכלל לא היה דגש על מה שהיא לבשה או איזושהי התקרבות בין שניהם מתי כבר נקרא פיק שגורם לכסיסת ציפורניים
ולהעלת הדופק
מרוב מתח והתרגשות
ולמה אין עדכון של AMCG?????
כבר שכחתי את הפרק הקודם

harmless

New member
קראתי- אבל בתור עונה וירטואלית

חסר להם באופן רציני אקשן, חקירות, עלילה!!! לדעתי הפרק הזה לא צריך לבוא בתור פרק לכשעצמו אלא בתור חלק מפרק נוסף בעל עלילה! קראתי את העונה הוירטואלית של 2002 - ושם כל פרק יש בו חקירה כלשהי וככה בדיוק צריכה להיות העונה הוירטואלית השנה אבל זה לא ממש ככה. אבל צריך להיות עוד פרק מאירוגירל ומדיינאר אז יהיו פרקים טובים בהמשך! כן המניאק הזה הגיע הזמן שיספק את הסחורה הוא לא יכול להשאיר אותנו בלי פרק לשבועיים כל פעם! או כמה שלא יקח לו הפעם! צריך לעשות עליו לינץ'

ל ו ג י ת

New member
תרי נו מה את אומרת מה עם הלינץ?

הוא פשוט הגזים הפעם הRR הזה ברגע שנותנים להם קצת כוח תופסים תחת
מה הבעיה שלו למה הוא לא מעדכן???

harmless

New member
אני אומרת שנלך על זה!

זה בדיוק כמו שאמרתי לגל- אוהבים את המוצר, נותנים להם קצת כח והשתן עולה להם לראש! בדיוק כמו שדונלד עושה. כותבי הפיקים חושבים שהם יותר טובים . מצד אחד הם מעוצבנים על דונלד שהוא לא נותן לנו מה שאנחנו רוצים, שהם כותבים יותר מדי angst ומצד שני הם עושים את אותו הדבר! או שפשוט מתחילים משהו ואז לוקח להם מאה שנה לסיים! כבר עדיף שלא יפרסמו פיקים שעוד לא סיימו לכתוב מההתחלה במקום לעצבן אותנו בהמשך! אבל מה שהכי מעצבן זה שאנחנו מכורים ואין כל כך מה לעשות בקשר לזה! אנחנו נשב בשקט ונקבל את ה"מוצר" מתי ואיך שיתנו לנו אותו. לפחות זה לא עולה לנו כסף- חצי נחמה

ל ו ג י ת

New member
לצערי את צודקת אוין הרבה מה לעשות

בנידון,אי אפשר לעשות חרם עליהם הרי אנחנו מכורים

ל ו ג י ת

New member
תרי ראית קראת?../images/Emo2.gif

מה הוא חושב לעצמו? באיזה מתח הוא משאיר אותנו! ומה זה ה10 שורות המסקנות האלה זה כל מה שהוא הספיק לכתוב בשבועיים האלו??????

שיריק2

New member
אני הייתי מסיימת לחלוטין אחרת

את הפרק הזה.....שרה זה גם השם שהוא נתן למטוס שלו לא? וזה כל הפוינט בעצם...לא?

למעלה