הפרקים של היום

shipper heart

New member
הפרקים של היום

טוב אני אתן לתרי לעשות את הסיכומים הרציניים רק רציתי להגיד כמה דברים- גאד בייבי הארם עם PH וPB זה דבר כל כך מושלם
חוצמזה שמג קרצייה מכוערת ומגיע לה שהיא כמעט מתה פעמים *חבל שרק כמעט* ואני משתגעת מזה שקוראים לה מג...אני כל הזמן אומרת מאק!! אוףףףף חח שלושת הפרקים הוכיחו ראויי צפייה בסופו של דבר...רק חבל שבקושי הצלחתי להירדם אחרי זה...
ד-ב-ר א-ח-ר-ו-ן! שמתם
איזה בלופר ע-נ-ק היה בין boot לsightings?! בפרק boot (שהיה הפרק הראשון) להארם יש כבר אוק ליף בצבע זהב כלומר הוא כבר אחרי פרומושן לLTCMDR וגם הרבה פעמים קראו לו שם קומנדר ואם תשימו לב הוא לא הקפיד על הsir לmajor אבל בתירגום כל הזמן קראו לו לוטננט חח...סגן (למרות שגם זה לא נכון כי הfull LT זה בכלל דרגת סרן). בsightings שזה פרק אחרי זה הארם לובש עוד פעם PD והפלא ופלא על המדים יש לו את הדרגה של full LT כמו שהיה לפני שני פרקים... העלו אותו דרגה ופרק אחרי זה הוא חזר half a stripe אחורה חיחיחיחי איזה בלופר בעריכה של העונה LOL תהנו מ721 *נדמה לי שזה defending his honor* אני אראה אותו בערב

harmless

New member
האמת הפרקים האלה לא דורשים

סיכומים רציניים! לא ממש יש לי מה להוסיף. בקשר לדרגות כן הייתה להם פאשלה רצינית שם- הוא מועלה בדרגה רק בפרק הבא נראה לי. הם פשוט קצת הרבה שינו את סדר הפרקים. בקשר ל- defending his honor עכשיו יותר מתמיד אני רוצה שסברינג יהיה הג'אג הבא! וואי זה יהיה ממש מגניב! יש לי שאלה- if a guy asks a girl out for dinner and pays for it. Is it a date??????????????????????????? I say YES! what do you think?

shipper heart

New member
אההההההההההה ../images/Emo58.gif עונה 10!!!

קודם כל...אההההההההההההההההההההההההההההההההההה דבר שני- זה ג'אג קומפני והם כמעט תמיד צודקים.... דבר שלישי- תר ההערכות שלך היו נכונות...אוףףףףף איתם... *The new JAG will be a 2 star Marine. *He may not appear until the 4th episode of the season. "
אז זה לא יהיה סברינג....בעעע אבל אולי העובדה שלא נראה את הג'אג החדש בפרקים הראשונים היא טובה כי אולי נקבל יותר פירוט על המצב של מאק​

shipper heart

New member
סורי.JAG&COMPANY אני בקושי רואה

על העיניים חח.... בכל אופן אני לקחתי את זה מהHB...

harmless

New member
מישהו חדש שלא נכיר!

וזה הגיוני שהג'אג החדש לא יהיה בפרק הראשון- צריכה להיות בכל זאת תקופת מעבר כלשהי. גם הגיוני שהג'אג יהיה מארין בגלל שהקודם היה נייבי ועוד seal . נקווה שהם יתחילו מאותה הנקודה- אבל עדיין נראה לי שתהיה קפיצה כלשהי- אולי לא משהו רציני אולי קפיצה של שעה אפילו - אבל הקפיצה עדיין מספיקה בשביל לא להגיד לנו ישר מה הבעיה של מאק. אולי יגידו בסוף הפרק אבל לא נראה לי שעל התתחלה אבל אני בעד שהם ימשיכו מאותה נקודה- הארם יקח את מאק הביתה כי הרי היא באה במונית, הם ישבו על כוס קפה, ידברו עוד, יגיעו למסקנות הנכונות בתקווה..... אני כבר לא יכולה לחכות- יאלה כבר שתגיעה עונה 10 אבל שהתאריך ישאר התאריך של היום!

harmless

New member
למה שהתמונה הזאת תהיה רק ב- HB?

ברור שהיא צריכה להיות גם פה. אגב רק אני חושבת שזה מגניב שמתחילים להגיע ספוילרים??????? חודש הבא הם כבר מתחילים לצלם אז בטח בקרוב נדע עוד! אלא אם כן הם יהיו סודיים כמו בפיינל( נקווה שלא)

Nushi G

New member
כואב כמה שהוא יפה...../images/Emo14.gif../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif

shipper heart

New member
חחחח כבר שמרתי את התמונה הזאת

*i'm a lurker so?! sue me
* אני אשתגע אם הם יהיו סודיים כמו לפני H&F! אני אמות!! איזה היי חטפתי מספוילר אחד קטן מה אני אעשה בלי זה?! אה ודרך אגב- אני לא זוכרת שראינו איזה מארין טו סטאר ובטח שלא מהג'אג קור(פס...אז מה אם לא מבטאים את זה?!) אז סביר להניח שזה יהיה מישו חדש לגמרי.. דרך אגב התמונה זה מ611...כשהארמי הלך לוול אחרי שאמרו שסרגיי MIA... זה היה פרק כריסמס ממש לא כריסמסי אבל הארמי עם אף אדום זה הדבר הכי מתוק שקיים!
*וואו איזה הבדל שעתיים שינה עושות חח...* דרך אגב- כמה עצוב זה שאתמול תוך 10 דקות הצבעתי 4 פעמים להארמי?! חיחיחי

Nushi G

New member
איזה ביטוי לא אופייני לי.אמן ואמן?!

what the fuck?!?!?!? לא ברור לי מאיפה זה הגיע....

harmless

New member
עוד שאלה בקשר לפרק

הארייט עושה משהו בכלל חוץ מלתכתב עם באד כל היום??????. איך לעזאזל עדיין לא העיפו אותה מהנייבי (כמובן נכון לתקופה ההיא) ואם אני כבר פה שאלה נוספת- איך הארייט הצליחה להחזיק מעמד במשך כל כך הרבה פרקים בלי להכניס לסינגר בוקס??????

harmless

New member
שיט שכחתי שאלה

באד לא היה יכול לבהות קצת יותר בג'ן?????? טוב שהוא לא הפשיט אותה וזהו!! (למרות שאני בטוחה שזה בדיוק מה שהוא עשה) טוב נו אני מניחה שאם הארייט יכולה לקלקל לעצמה את המקרר רק בשביל לבהות בהארם אז גם באד יכול. אבל שיעשה את זה בקצת יותר טאקט! אבל עדיין זה ממש מוזר לי שהוא בוהה בה כל הזמן משום מה זה כל כך לא מתאים לו

Nushi G

New member
גם לי זה הפריע....../images/Emo58.gif

מה נסגר איתו?! הוא אמור להיות st.Budd לא? אניוויז, פרק חביב, לא יותר מזה. לגבי סינגר- זה מדהים לאיזה שיאים חדשים של עצבים היא מצליחה להביא אותי.. האמת שאני ממש מתפלאת שמאק עוד לא דפקה לה איזה כאפה מצלצלת...
אניוויז, הדבר היחיד שהציל את הפרק הזה זה הסוף שלו. המחמאות למאק ולהארם, ה"ציפייה" של סיברינג לראות את מאק מולו בבית משפט (חחחח..
קטעים איתו!) וזה שהארם הזמין את מאק לארוחת ערב..
ותרי, כן, לפני שתשאלי-לדעתי זה בהחלט נקרא דייט:)

למעלה