shipper heart
New member
הפרקים של היום
טוב אני אתן לתרי לעשות את הסיכומים הרציניים רק רציתי להגיד כמה דברים- גאד בייבי הארם עם PH וPB זה דבר כל כך מושלם
חוצמזה שמג קרצייה מכוערת ומגיע לה שהיא כמעט מתה פעמים *חבל שרק כמעט* ואני משתגעת מזה שקוראים לה מג...אני כל הזמן אומרת מאק!! אוףףףף חח שלושת הפרקים הוכיחו ראויי צפייה בסופו של דבר...רק חבל שבקושי הצלחתי להירדם אחרי זה...
ד-ב-ר א-ח-ר-ו-ן! שמתם
איזה בלופר ע-נ-ק היה בין boot לsightings?! בפרק boot (שהיה הפרק הראשון) להארם יש כבר אוק ליף בצבע זהב כלומר הוא כבר אחרי פרומושן לLTCMDR וגם הרבה פעמים קראו לו שם קומנדר ואם תשימו לב הוא לא הקפיד על הsir לmajor אבל בתירגום כל הזמן קראו לו לוטננט חח...סגן (למרות שגם זה לא נכון כי הfull LT זה בכלל דרגת סרן). בsightings שזה פרק אחרי זה הארם לובש עוד פעם PD והפלא ופלא על המדים יש לו את הדרגה של full LT כמו שהיה לפני שני פרקים... העלו אותו דרגה ופרק אחרי זה הוא חזר half a stripe אחורה חיחיחיחי איזה בלופר בעריכה של העונה LOL תהנו מ721 *נדמה לי שזה defending his honor* אני אראה אותו בערב
טוב אני אתן לתרי לעשות את הסיכומים הרציניים רק רציתי להגיד כמה דברים- גאד בייבי הארם עם PH וPB זה דבר כל כך מושלם