הפרקים/עונות הדרמטיים של סקראבס

yetush

New member
הפרקים/עונות הדרמטיים של סקראבס

מה דעתכם? חשוב שיהיו? מורידים מערך הסדרה הקומית/שטותניקית? או אולי האיכותיים ביותר? זכורה עונה 3 שרובה היה דרמטי, ופרקים מתוך עונה 5 . (ואולי גם בעונות מתקדמות שעדיין לא יצא לי לראות). מה דעתכם? אשמח לשמוע..

Angelus

New member
למען האמת קשה לענות על זה

על נקלה, היות וישנם פרקים שאתה צופה בהם ולרגע שוכח שמדובר בסדרת קומדיה, ופשוט מרותק לקו עלילה. (לדוגמא, הפרק המפורסם עם בן), אבל מאידך, ישנם פרקים שהם מנסים להיות רצינים, וזה נורא מביך כי הם לפתע עושים את זה במעבר נורא חד ולא אמין. אני די קרוע בנושא. אני אשמח לשמוע עוד דעות (רונה, יעל.. אתן המומחיות בנושא). אולי תוכלו לעזור לי לגבש דעה.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifשאלה טובה

ואני אענה עליה רק בהקשר של עונות 1-4 (כי כבר סוכם פה שאלו ה-עונות). לדעתי, הייחודיות של הסדרה היא בדיוק זה, השילוב המצויין הזה בין דרמה לקומדיה בהפרש של שניות. אני לא ראיתי אף פעם סדרה שעושה את זה כל כך טוב (שוב, עונות 1-4). העניין הוא גם שכל המעבר החד הזה (שכן בעונות יותר מתקדמות נראה ממש מגוחך, מביך ומתאמץ) נעשה בצורה כל כך יפה על ידי השימוש במוזיקה. המוזיקה בסדרה מוסיפה נופח דרמטי כל כך טוב שזה פשוט לא מביך. אני חושבת שהרגעים הדרמטיים או הפרקים האלה חשובים כל כך לסדרה הזאת, אחרת היא לא הייתה מה שהיא (בנוסף לעוד כמה דברים). איפה תמצא שילוב כל כך 'הרמוני'-אני קוראת לזה- של דרמה משובחת והומור מצוין?

jess r

New member
לרוב הדרמה במקום

עם הסתייגות - סקראבס היא קודם כל קומדיה, ומה שאני ממש אוהבת בה זה שהיא לוקחת את הדרמה ועושה אותה קומית, במן איזון כזה. אבל לפעמים הרגעים האובר-דרמטיים (ויש מעט מאוד כאלו) קצת זורקים אותי החוצה.

למעלה