הפרקים השבועיים. מתחיל בערך מ-8:05

הפרקים השבועיים. מתחיל בערך מ-8:05

פרק 1: ככה זה בחיים - תספורת מהשטן קלאודיה מבקשת משון שייקח את הנרי להסתפר, אך השניים מאחרים למספרה ושון מחליט לקצץ בעצמו את שערותיו של בנו. התספורת החדשה היא אסון, ושון, החושש מאישתו, מנסה להטיל את האחריות על הספר ומאשים אותו בשכרות... פרק 2: ככה זה בחיים - מותו של אדי קלאודיה מנסה לנחם חברה, שבעלה בגד בה עם אחותה. אדי רוצה להתחיל עם הבחורה הפגועה, אך שון מנסה למנוע זאת ממנו בגלל זכרונותיו העגומים מעלילותיו הרומנטיות של אדי בעבר... פרק 3: ככה זה בחיים - לא תתפוס אותנו קלאודיה עורכת מסיבת רווקות ודואגת שכל הגברים יסתלקו מהבית. המסיבה נהרסת כאשר שון חוזר עם הבנים ממשחק בייסבול, כשהמון זועם של מעריצי היאנקיס רודף אחריהם... לא נראה לי שאנשים יראו [רק אני כי התעוררתי מוקדם ואני לא נרדמת].. תהנו הכל מקרה ואתם מוזמנים להגיב....

Beautiful SouI

New member
התעוררתי ב-9 וחצי../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

ידיד שלי לקח את השמיכה כל הלילה
לא קרה כלום
רילקס
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1101&msgid=71190766

Question markit

New member
שאלה...

אני רואה את העונה החמישית בימי שבת בשידור חוזר... ושמתי לב שהילד הקטן (בתמונה שיש בכניסה לפורום וגם בתמונות שמפרסמות את הסדרה) לא מופיע בסדרה... לאן הוא נעלם... או יותר נכון למה הוא לא מופיע בעונה החמישית? ובכלל בסדרה...

חחחחח בפעם המיליון

העיפו את השחקן מסיבה לא ידועה! הוא מוזכר בערך שם אבל פיזית הוא לא שם!!! פשוט כי הוא עיצבן אותי אז סידרו ככה שהוא יעוף

Question markit

New member
../images/Emo9.gifתודה

ועוד משהו... איך קוראים לסדרה באנגלית... (השם באנגלית..)

למעלה