הפרקים האהובים עלינו :)

svety

New member
הפרקים האהובים עלינו :)

היי, סורי אם אני ממחזרת נושא, אבל אתמול, כשצפיתי בפעם המי-סופר-כמה בפרק 13 של עונה 4, קלטתי שיש פרקים שאני מסוגלת לראות אותם שוב ושוב ושוב, ויש פרקים שראיתי פעם אחת ומיציתי. אז, תחלקו - איזה פרקים אתם יכולים למחזר, ואיזה פרקים ראיתם פעם אחת וזהו? האם אני המשוגעת היחידה, שצופה אינספור פעמים באותו הפרק?

elad218

New member
אפשר לפתוח פה בית משוגעים

אבל דווקא הפרק הזה? מה, בגלל המחווה הרומנטית בסיום? אני חשבתי שזה היה די טיפשי, למרות שהפרק די טוב... פרקים 2,3,4,6,7 מהעונה הראשונה הם פרקים שאף פעם לא ימאס לי לצפות בהם. פרקים 1-7 מהעונה הרביעית בהחלט שווים צפייה חוזרת, גם פרק 9 ופרק 10, את פרק 22 אני רואה מדי פעם רק בגלל הסוף המצויין שלו שאפשר כל כך להזדהות איתו. יש עוד אני מניח, אבל נסתפק בזה. אם אני צריך לבחור פרק שפעם אחת היא יותר מדי עבורו זה ללא ספק הפרק האחרון מהעונה הנוכחית, אני לא רואה שום סיבה לחזור ולצפות בו. פעם 'איך פגשתי' ידעו לשלב עצב, רגש והומור בצורה כל כך טבעית וזורמת (למשל, פרק 18 מהעונה הראשונה, פרק 6 מהעונה הרביעית), אני מתגעגע לזה. עוד פרק שאני בחיים לא אראה בפעם השנייה זה פרק 7 מעונה 5. לראות את רובין ובארני ככה היה פשוט... מדכא. מה גם שהוא לא היה מצחיק או מעניין. בכלל, להרבה פרקים (לרוב הפרקים, יותר נכון) מהעונה החמישית לא הייתי נותן הזדמנות שנייה, הייתה עונה חלשה מאוד. סדרה כל כך טובה שהשיא שלה מאחוריה, זה רק טבעי לחזור ולראות שוב פרקים מעונות קודמות... לא?

Twilight Girll

New member
וואו איך אתה יודע את המספרים של הפרקים!!

תגיד את השמות שלהם
.

Twilight Girll

New member
ואני דווקא אהבתי איך שהם שילבו

את העצב, הרגש וההומור בפרק האחרון. אני לא חושבת שאפשר להשוות אותו לפרק 18 בעונה הראשונה או לפרק 6 ברביעית, כי בשני הפרקים האלה ה"קטע העצוב" קורה בסופם. אז לשלב צחוק במהלך כל הפרק ואז בסוף לשים סצנה עצובה - זה לא בעיה. אבל לסדרה עדיין לא היו פרקים שממש כל הפרק מתעסק במשהו עצוב - כמו לוויה - ולדעתי הם התמודדו עם זה סבבה והיה פרק טוב:) אבל זו רק דעתי=]

elad218

New member
הדוגמא השנייה באמת לא טובה

אבל פרק 18 מהעונה הראשונה הוא לדעתי פרק עם עלילה יותר דרמטית מאשר קומית לכל אורכו (רובין מגלה שהיא נורא בודדה, טד בדילמה מוסרית קשה, סיום עצוב) ובכל זאת ההומור משולב בו בצורה נפלאה. לווייה היא כמובן סיטואציה שלא דומה בשום מובן לפרק שמוזכר כאן, אבל לדעתי מלכתחילה הם לא היו צריכים להביא את העלילה למקום כזה, ואם כבר הביאו, יש לי הרגשה שהרוח של העונות הראשונות הייתה מתמודדת עם זה יותר טוב. אבל בסדר, דעות שונות... על טעם ועל ריח...

tritone

New member
אני מבינה את מה שאתה אומר

לגבי זה שלא היו צריכים להביא את העלילה לשם, אבל מצד שני לעשות כל הזמן מצחיק זה הרבה יותר קל מבחינתם (כי הם בנו את הדמויות ככה שלא צריך עלילה מסובכת בשביל שזה יהיה מצחיק ויזכה לפופולריות). כל עוד לא הופכים את כל העלילה לגמרי, אני ממש בעד גיחות כאלה מדי פעם
זה מרענן ולא מוגזם, והופך את כל העלילה לעמוקה יותר.

elad218

New member
אני לא נגד

אפילו בעד, כל עוד הביצוע טוב. אבל חשבתי שהוא היה רע מאוד (מסתבר שלא מסכימים איתי כאן, אז אולי זה רק אני). כשראיתי את הפרק הוא אישש את החשש שהיה לי מאז שנגמר הפרק שלפניו - שהסדרה ב"כושר" הנוכחי שלה (מינוח אידיוטי, אני יודע, תנסי להבין בכל זאת למה אני מתכוון) פשוט לא מסוגלת לתעל את הסיטואציה למשהו טוב.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאמממ

למחזר *הפרק של ההמבורגר (עונה 4) *הפרק של הבראנץ' (2) *את הפרק הראשון, כי זה הפרק הראשון
*הפרק עם האננס בעונה הראשונה *הפרק הראשון של רוביןספארקלס, ובכלל כל פרקי הסלאספגיבינג למיניהם. :) וזה מה שעולה לי בראש עכשיו, אבל בכללי לא חסר
וכמובן שאת לא המשוגעת היחידה.

or19951

New member
האמת? לא יצא לי לראות פרקים פעמיים

אבל אני בטוח אחזור לפרק של ההמבורגר ולפלייבוק

האמת

שאני אוכל לראות כל פרק כמה פעמים ובכל פעם מחדש אתלהב מכמה שהוא גאוני. הגעתי למסקנה הזו כי ההורים שלי רואים הימימ בפעם הראשונה כבר כמה זמן, ובסופי השבוע כשאני פה אני רואה איתם קצת. בהתחלה חשבתי שבמקרה באחת הצפיות המשותפות שלנו יצא רצף של כמה פרקים ממש גאוניים, אבל עכשיו אני פשוט מבינה שכל הפרקים גאוניים וכשאני חוזרת ורואה אותם בפעם השניה (כן, ראיתי רק פעם אחת
), אני מתלהבת ונדהמת מחדש. רק מהפרק עם הסיגריות טיפה נמאס לי. איכשהו יצא שלפחות פעמיים בהן הייתי אצל חברים עם יס, זיפזפנו והיה הימימ - וזה היה הפרק הזה. אתמול או שלשום ראיתי אותו עם ההורים בפעם ה3 או ה4 שלי. P:

IkMfNiY

New member
פרקים למיחזור.. ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הפרק של האננס! [עונה 1 פרק 10] כשמרשל ולילי חוזרים (שזה גם סוורלי!) [עונה 2 פרק 7] פרק הסלאפ באט הראשון [עונה 2 פרק 9] הפרק שטד מפספס טיסה חשובה [עונה 2 פרק 15] החתונה של מארשלילי [עונה 2 פרקים 21-22] סלאפסגיבינג [עונה 3 פרק 9] התערבות [עונה 4 פרק 4] הפרק שבו טד עושה דברים של זקנים ובארני של צעירים [עונה 4 פרק 19] חוק שלושת הימים [עונה 4 פרק 21] מרשלילי מזמינים את בארני ורובין לדייט [עונה 5 פרק 4] כשהם מנסים להפריד את בארני ורובין [עונה 5 פרק 7] הפלייבוק [עונה 5 פרק 8] בחורות מול חליפות [עונה 5 פרק 12] על אש קרה.. [עונה 5 פרק 16] בארני לא מצטלם רע.. [עונה 5 פרק 18] the wedding bride [עונה 5 פרק 23] חפרתי.. בכל מקרה, פרקים שבא לי לראות הם כאלו שקרה בהם משהו משמעותי, או שהם מצחיקים, או שהם בנויים בצורה ממש מגניבה או הכל ביחד... יעל

Ayelet 363

New member
אני חייבת לראות שוב את הפרק עם האננס

ואת הפרק שבו טד עושה דברים של זקנים וברני של צעירים ואת על אש קרה... אבל כולם

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כל פרקי בראנמן ורובאין

D: ובצורה ספציפית יותר, הכי טוב זה The leap אחריו בסדר הזה יש את: The playbook Robin 101 The sexless inkeeper Definitions ומלבדם יש גם את: The slutty pumpkin Okay awesome Sorry bro Slapgiving (Robin sparkles I) Robin Sparkles II Glitter (
) ופרקים שאני לא יודעת את שמם כגון: הפרק הראשון של טד וויקטוריה (טד! טד! טד! תראה טד! אתה לא מבין טד! טוב, נדבר אחרכך טד! טד! טד!... אז... אני טד.) מרטאו ליסט
(דיי בטוחה שזה גם שם הפרק אבל לא סגורה על זה) טד עושה שירד גשם בשביל רובין סיום עונה 2+תחילת עונה שלוש (Something Blue - Something borrowed - Wait for it) ועוד ועוד ועוד...

or19951

New member
הנה, עכשיו ראיתי

הפרק עם רובין ספארקלס 1 הוא עונה 2 פרק 9, ונקרא SlapsBet פרק ענק! שכחתי שהוא היה כזה טוב. ובקליפ של LETS GO TO THE MALL רואים את הרובוט שהופיע ברובין ספארקלס 3

למעלה