הפרקים בארץ....

הפרקים בארץ....

כל הסיפור עם אנטוני ומרקוס כתוב כל כך גרוע...כל הנתונים שמרקוס שינן על נהיגה ושליחת SMS נשמעו כאילו הוא מקריא מהדף....
התגובה ההזוייה של אנטוני ממש לא מתאימה לדמות....
הופ רואה "במקרה" אתת הסרט,נו באמת....והתגובה שלה הייתה כמו מישהו שהשטן נכנס בה....רק היה חסר שהראש שלה יסתובב חחח
איך קראו לסרט אימה הזה שהראש של הילדה מסתובב????

בשנה האחרונה אני מרגישה כאילו התוכנית מנסה להיות יותר ממה שהיא:אופרת סבון.
היא כל פעם בוחרת נושא(חסרי בית, סרטן,נהיגה וSMS ובטח היו עוד...) ועושה עליו כמה פרקים שבד"כ נמשכים יותר מידי...

מסכים

אבל זה די קשור לזה שמרקוס הוא לא שחקן טוב. הוא לא גרוע כמו סטפי למשל, אבל גם הוא לא נמנה בין השחקנים הטובים של הסדרה.

בכל אופן הסטוריליין הזה היה איפשהו שינוי מרענן מהמשולש הופ-ליאם-סטפי, אז לי פחות הפריע כל העניין.

danra

New member
מה??

סטפי אחת הכי טובות שם....!
שחקנים גרועים זה ליאם האנמי, הופ המטורללת וקרוליין התלושה.

מסכים לגבי ליאם

שמשום מה התסריטאים הפכו אותו לרידג' הבא של הסדרה שאין אפילו דמיון קל, הן מבחינת הכריזמה והן מבחינת המשחק הגרוע של ליאם, וזה שלא שרידג' הוא שחקן למופת.
ליאם חייב לעזוב את הסדרה במיידי.

לגבי הופ אני חולק עלייך לגמרי. בהתחלה היא הייתה באמת גרועה, אבל בזמן שהיא שם היא מאוד השתפרה, והתמודדה עם סיפורים יותר מורכבים מהרבה דמויות אחרות בסדרה. אמנם מאסתי במשולש הבלתי נגמר, אבל אני חושב שלהופ יש הרבה מה להציע כדמות מעבר לזה, וזה לא משהו שאפשר להגיד על ליאם למשל.

לגבי קרוליין, עדיין לא מספיק הכרתי את הדמות שלה. עד עכשיו דווקא חיבבתי אותה, אבל אני מסכים שיש לה הבעות פנים מעצבנות כמו שפעם ציינו כאן. לגבי המשחק לא שמתי לב למשהו מיוחד, אבל אולי בהמשך שהיא תזכה ליותר התייחסות אוכל לשים לב לכך יותר.

לגבי סטפי, נסכים שלא להסכים. בעיני היא דמות נוראית ושחקנית איומה שכמו ליאם חייבת לעוף מהסדרה.

היא עדיין בפתיח אבל המון זמן לא ראו אותה

וגם נאמר כאן קודם שהיא עזבה, לצערי הרב.

אבל מי יודע, אם היא נשארה בפתיח אולי עוד יחזירו אותה מתישהו.

Shiri from the block

Active member
כן זה סתם מעיק אבל לא ישאר לעוד הרבה זמן... ואז חוזרים למשולש סטפי-ליאם-הופ..

danra

New member
לגמרי!

והניסיונות האלו עם הסיפורים "החינוכיים" כבר ממש מוגזמים.

למעלה