הפרפר היפה שלי

super k

New member
הפרפר היפה שלי

איך הפרפרוש היפה הזה? לא הייתם אוכלים אותו בתיאבון...?

super k

New member
אוי אין לך מושג

עד כמה הוא באמת מתוק... וגם מאוד אמיץ... ניסו לפרוץ לנו לדירה בצהרי יום אחד בזמן שנחתי, הגיבור שלי בא אלי עם הזנב בין הרגליים, מבוהל ולא הבין מה קורה... הברחתי את הפורץ והזעקתי משטרה- וכל זה כשהוא מתחבא מאחורי עד שהסכנה חלפה... אח"כ הגיעה ניידת המשטרה, והגיבור שלי - פתאום קיבל אומץ והתחיל לנבוח, לא סתם את הפה לרגע עד שהמשטרה הלכה...

מאמוש

New member
../images/Emo12.gif יואו../images/Emo70.gif באמת אמיץ../images/Emo70.gif

מזל שזה הסתיים בטוב.. כל הכבוד לו
מה שמו
שכחתי לציין גם שהוא יפיוף

super k

New member
והנה עוד אחת מיומולדת של שנתיים

באוגוסט הוא יהיה בן 3

super k

New member
אוי שלום לכולכם ../images/Emo13.gif

אנחנו מאוד שמחים לקבל תשומת לב
יש כאן הרבה מאוד כשכושים בזנב... אז כמו שכבר רשמתי- היפיוף הזה שמו קיי ובאוגוסט הוא יהיה בן 3 היצור הכי מקסים עלי אדמות... !! אעדכן כאן תמונות מדי פעם, יש לו מיליון!! שמתי זכרון שתי ג'יגה בפלאפון רק כדי שאוכל לצלם את המפלץ הזה...

super k

New member
לגורה לא היתה יכולת להגיד כלום בנושא

עשינו לה בייביסיטר ולאחר שנלקחה כבר ע"י בעליה גילינו כי הגנב השמן שלנו החביא את הצעצוע בסלון, והוציא אותו רק כשהשטח היה פנוי... רק בן שנתיים וכבר התחיל לנהל חיי פשע...

מאמוש

New member
ברוכים הבאים../images/Emo70.gif

נעים להכיר.. אני ספיר, בת 12.5
הבעלים של טנגו (דלמטי מעורב עם פוינטר..)..
נשמח לעוד תמונות ועוד פרטים על החמוד שלך

super k

New member
אף אחד לא בא לקבל את פנינו

ועוד אחרי שהעלינו תמונות כל כך חמודות

good girl 21

New member
מאי שלי נדלקה עליו!!!!

הוא יפיפיהההה!!! הגזע שלהם לפעמים כל כך טוב... אני פוחדת שכשיגיע פורץ ( חס וחלילה) מאי תראה לו מה לגנוב ואיפה :)

super k

New member
חחח ../images/Emo13.gif החשש שלך מוצדק

המתוק שלי לא הצליח אפילו להבין שחתולי הרחוב אצלנו לא ממש מחבבים אותו וגב קמור ושיער סומר בחתול - זה לא בדיוק הזמנה להשתעשע יחדיו... הוא מת לשחק איתם ופשוט לא מבין את הרמז..

למעלה