הפרעת קשב ADHD

• פותח הנושא li43
  • פורסם בתאריך

li43

New member
הפרעת קשב ADHD

שלום אנו זוג הורים +2 ילדים כאשר הילד הבכור בן ה12 הובחן כלקוי למידה ADHD אנו די מיואשים מכיון שאנו מנסים להתמודד איתו כול יום בהכנת שיעורי בית וכן התכוננות למבחנים אולם אם לא נשב איתו כול הזמן הוא לא יהיה מסוגל לעשות את הדברים לבד. אנו מבקשים עצה איך להתמודד עם זה ועד מתי אנו צריכים לשבת איתו כך? אנו מאוד מתוסכלים והרבה אנו מוצאים כעסנו עליו שלא אולי באשמתו נשמח לקבל עזרה מאנשים שיש להם ניסיון בפורום

ורד 34

New member
אישית ורק אישית מציע רטלין

לקח לי שנה לעשות את זה אבל בסוף עשיתי את זה ואני שמחה הרטלין מאוד עזר לבן שלי. הוא לומד ומיתקדם והעצבים שאת תיארת היו לי בשנה הקודמת. ואני כל כך מיצטערת שעשיתי לו את זה השיעורים היו סיוט מיתמשך וחסר תקנה כל פעם ששמעתי שיש שיעורים ניכנסתי לדיכאון עד כדי ויתור ההכנה. ומאז שהוא עם הרטלין כיף לנו לשבת ביחד מודה ליפעמים זה קצת קשה כי הרטלין הוא ל שעות בית הספר אבל הוא כל כך מישתדל וכל ךכ גאה בעצמו שזה פשוט כיף. מקווה שקיבלת עיצה ויעוץ לכיוון מסוים

05 מיכל

New member
האם הילד מטופל?

בעיקרו, הטיפול בהפרעת קשב מבוסס על שילוב של טיפול תרופתי עם טיפול התנהגותי (אם יש צורך). מומלץ לפנות לרופא מומחה (נוירולוג או פסיכיאטר ילדים שהתמחו בהפרעות קשב) ולהתייעץ לגבי טיפול תרופתי, ואחר כך לבחון אם יש צורך גם בטיפול התנהגותי או בתוכנית לעיצוב התנהגות. אני מצרפת קישור לספריית הקישורים שלנו. בהצלחה, ונשמח להתעדכן ולעזור אם נוכל!

למעלה