הפרעת התנהגות

ננוצי

New member
הפרעת התנהגות

שלום רב
בעבר העלתי את הבעיה ואף עניתי כי התופעות הללו מוכרות כבר שנתיים שלוש ואף החריפו עם העלייה לכיתה א

לא עשינו אבחון עד כה ועל פי המלצה עלי להגיע לאבחון מעמיק אצל פסיכיאטר להלן התשובה שקיבלתי ,
אשמח אוכל לקבל המלצה על רופא פסיכיאטר מומחה לילדים שיעזור לנו לאבחן ילד עם הפרעת התנהגות בן כמעט 7

אנחנו נמצאים במרכז בקופח מכבי. קרובים לגבעתיים רמת גן תל אביב בני ברק ובכלל מוכנים להרחיק ואף לשלם באופן פרטי רק בכדי להגיע
לפסיכיאטר טוב.

זה התשובה שקיבלתי מכם....

- קודם כל אבחון- אצל פסיכיאטר. את לא יכולה לאבחן לפי רשימות מאפיינים ברשת- מי שצריך לעשות את זה זה רופא. ועם קשיים כאלו רצוי שיהיה פסיכיאטר מומחה לילדים.
ספרי לנו באיזה איזור אתם גרים- ולאיזו קופת חולים אתם שייכים- כדי שנוכל אולי להמליץ על רופא מוכר וטוב.
אני מחכה בקוצר רוח להמלצה
תודה ושבוע טוב.

במכבי שמעתי דברים טובים על ד"ר מושבה

מגבעתיים. אני לא מכיר אישית, אבל סומך על ההמלצה שקיבלתי.
הטובה ביותר בתחום היא איריס מנור במכון אניגמה....

המלצות על מאבחן

באזור המרכז יש את מכון אניגמה בראשותה של דר' איריס מנור שהיא המפקחת על הייעוץ הרפואי פה בפורום
אפשרות נוספת, בשבוע שעבר השתתפתי בכנס של דר' בועד רפופורט העומד בראש מרפאת קשר בגליל ים
הוא רופא להתפתחות הילד, שהתמחה בהפרעת קשב.
שמעתי הרצאה שלו בכנס בשבוע שעבר והתרשמתי ואני גם מכירה ילדה בת 9 שאובחנה על ידו

yuliyuli1

New member
לא ללכת לאניגמה אם יש חשש שלילד יש משהו נוסף

על ADHD.

האבחון שם מאוד חפיפניקי ושוללים שם הפרעות בעיות אחרות על סמך פגישה של כמה דקות (אצלנו שללו כך PDD למרות שהילד בהחלט בספקטרום, אבל מאובחן רק ע"י רופאים שמשקיעים קצת זמן באבחון)

למעלה