הפרעות שינה

הפרעות שינה

כבר שנתיים שאני לא ישן כמו שצריך, כל תקופה עם התופעה שלה. התקופה הזאת (מעל 8 חודשים) אני נירדם מצויין (בשעה 22:30 קבוע בכל יום) אבל מתעורר קבוע באמצע הלילה בשעה 2:00 \ 3:00 ולא מצליח להרדם או שאני נירדם אבל לא מרגיש שנירדמתי. החלטתי להתחיל לנסות כדורים כדי לעזור לי למצב המתסכל הזה. על איזה כדור טבעי הכי טוב וחזק, אתם ממליצים? אני באופן אישי מכיר רק את רגיעון של הדס מהפרסומות, האם מישהו ניסה משהו אחר? ועוד משהו, לאמא שלי יש כדור בשם לוריבן , האם זה כדור שינה? חשוב להדגיש שאני עוסק בספורט בצורה טובענית מאוד והחוסר שינה פוגע משמעותית בהשגים ובהרגשת העייפות. בתודה מראש.

חמד1

New member
נראה לי שאתה לא בכיוון הנכון...

חשוב לדעת מה גילך,כי בגילאים מבוגרים מתחילות בעיות שינה לא רגילות,אלא בעיות הקשורות למחסומי נשימה בעת השינה. יתכן והבעיה היא לא הקושי להירדם מחדש כאשר אתה מתעורר,אלא עצם בעית ההתעוררות כל כמה שעות. כתוב יותר פרטים על עצמך-גיל,תחום עבודה,כמה פעמים אתה מתעורר מהשינה,מה אתה מרגיש שאתה מתעורר וכו'.

תשובות

גיל 33 עבודה לא מלחיצה מתעורר קבוע האזור השעה 2:00 בבוקר, שכאשר אני מתעורר אנני מרגיש עייפות אבל מאחר והשעה מוקדמת מאוד אני בלחץ מאחר ואני יודע שלא אצליח להרדם .

חמד1

New member
למיטב ידיעתי קשיים בהרדמות לאחר

יקיצה יכולים לנבוע מתחושות לחץ נפשי ו/או דאגות מטרידות,וגם היקיצות יכולות לנבוע מחלומות. בעיות נשימה בלילה - יש לך?האם אפך או חלק מנחיריך סתומים?האם אתה נוחר? -אלה דברים שצריך לדעת ולברר. חזור עם תשובות,ואז נמשיך. ד.א. אתה יכל לפנות לאתרי בריאות באינטרנט- רופאים בתחומים שונים יתנו לך מענה.אך נראה לי ע"פ קליטתי אותך שלא חשבת כלל על גורמים וסיבות למצבך וגם לא חשבת שיש עניין רפואי שקשור לכך או פסיכולוגי. אולי בעקבות תשובותיך לשאלותי כעת אוכל לכוונך יותר.

למעלה