הפרעות שינה

1שמוקי

New member
הפרעות שינה

הצילו! בעיות שינה כבר כמה שבועות.
יש לכם המלצה טבעית שעוזרת?

תודה מראש!

0 אור 0

New member
רק טבעי

הטיפול הטבעי ממתחיל בבדיקה מה קרה בשבועות האחרונים שגורם לחוסר השינה,
לפעמים זה דברים פשוטים כמו יתושים שמפריעים או אכילה בערב, ולפעמים זה משהו מורכב יותר שדורש אבחון והעמקה כדי להבין מה קרה,
בהתאם לבעיה יש פתרונות יפים ויעילים רבים שבאים משיטות שונות של רפואה משלימה.

Kobienergy

New member
אתה צריך פגישה עם מטפל טבעי ולא המלצה

שלום וברכה,

אני מניח שבעיות השינה שפוקדות אותך מלוות במספר תסמינים של נדודי שינה, יקצות מרובת במהלך השינה, וכן חוסר יכולת להרדם, טיפלתי בהרבה מקרים של בעיות שינה בדרכים טבעיות עם הצלחות מרשימות חשוב לי להעביר את המסר שלפני שפונים לרופא המשפחה לקבל את הכדור הכימי חשוב מאוד להפגש עם מטפל בתחום הרפואה הטבעית שיסתכל על מכלול הדברים שהביאו אותך למצב של שינה לקויה, כתבתי מאמר באתר שלי על הפרעות שינה עם פירוט ומספר עצות

רפואה שלמה

באופן הכי טבעי שאפשר,

לגשת למטפל שיידע לאבחן את הסיבה/סיבות להפרעות שינה
והקשת לכך רחבה.

בהצלחה...

טיפול בהפרעות שינה

ישנה שיטת טיפול ייחודית להפרעות שינה (אינסומניה) בסו ג'וק.
וכן פורמולה סינית מדור שלישי שמאוד עוזרת במקרים כאלה.

לבריאות

יוסי

0 אור 0

New member
לדעתי

גם ברפואה הסינית נוהגים לבדוק את הגורם לבעיה לפני שמציעים פורמולה.
אני למשל סובלת מהפרעות שינה ממש קשות בזמן האחרון, אבל שום פורמולה סינית לא תעזור לי, אם היא לא תתמודד עם הגורם האמיתי שאלו היתושים שאיכשהו חדרו לבית וממררים את חיי.

Besomet

New member
דחיית יתושות באמצעות ארומתרפיה

אני מאוד מבין לליבך, כי מספיק זמזום אחד שיחלוף ליד האוזן שלי והלילה הופך מיד ללבן.

אני רוקח תכשיר המבוסס על תמציות ארומטיות ואלכוהול, ומרסס אותו על ארבעת פאות המזרן (הצדדים ולא החלק העליון שעליו שוכבים).

לעומת תכשירים רבים אחרים, הנעזרים בתמצית ארומטית או שתיים, אני משתמש בסינרגיה של כ-12 תמציות ארומטיות שונות.
עד כה, לא נמצאה יתושה שעמידה לתכשיר (טפו טפו טפו :).

יש תמציות ארומטיות רבות שידועות בכך שהן דוחות חרקים בכלל ויתושות בפרט (גרניום, אקליפטוס, ציטרונלה, מנטה חריפה, אורן ועוד רבות אחרות).

אשמח לשמוע איך הלך.

בהצלחה!

0 אור 0

New member
התערובת שלי מצויינת אבל רק ל 4 שעות

בעקבות טיפ קודם שלך ניסיתי להוסיף גם אלכוהול לתערובת,
ניסיתי גם על הסדין - בפינות המזרון עוד לא ניסיתי,
קניתי גם אלטרסוני מסוג אחד, עכשיו הזמנתי את השני,
שורה תחתונה: כל כלי הנקיון הפכו אצלי ל"עזרי יתושים" וכבר לילה שלישי שאני במקום לישון רודפת יתושים עם המטאטא, שואב האבק (זה עובד טוב אם מתקרבים אליהם), מגבת, כרית ושאר אמצעי תקיפה נגדית שמנסים להבטיח שבשעה החמישית כשהריח יפוג, לא יהיו יתושים בחדר שיתקפו אותי

Besomet

New member
טיפ לשיפור

מדברייך אני מניח שהסירגיה שלך מכילה בעיקר Top notes (התרכובות בעלות המולקולות הקטנות ביותר ועל כן הנדיפות ביותר). כדי להאריך את משך ההשפעה, אני מציע לך להוסיף יותר תמציות ארומטיות דוחות יתושות בעלות Middle note ו- Base note.

Besomet

New member
כמה דוגמאות לתמציות שציינתי

ארז, וטיבר, לבנדר ועץ התה.
תמציות ארומטיות אלו מאופיינות כבעלות Middle note או Base Note וניחנות בכושר נדיפות נמוך יותר מחברותיהן ה-Top notes (אקליפטוס, ציטרונלה, עשב לימון...).

שימוש בריכוזים גבוהים יותר של תמציות ארומטיות בעלות נדיפות נמוכה בסינרגיה שלך, יגרום לריחה והשפעתה ״לשרוד״ זמן ממושך יותר.

0 אור 0

New member
תודה

אני תמיד מוסיפה לבנדר,
עץ התה לפעמים כן ולפעמים לא (וגם מרווה או מנטה או נענע שלא קבועים במתכון)

freearth10

New member
אולי כדאי לך

במקום להפנות את כל האנרגיה שלך למקור אחד, לראות מה עוד את יכולה לעשות, כדי להבטיח לך לילה של מנוחה.
במפגש שלי עם חרקים למדתי שזה אף פעם לא הם, אלא האנרגיה שהם משדרים, אנרגיה שרוצה לשקף לי עוד משהו בחיים.
מאיה

0 אור 0

New member
ולפעמים עמוד הוא רק עמוד :)

סוף סוף שני לילות שקטים בלי יתושים, וחזרתי למנוחה ולנחלה ,
לשקט של בית שאפשר לחיות בו בלי להיות תחת התקפה.
מי שלא רגיש לעקיצות מצד אחד ומושך יתושים מצד שני, פשוט לא מסוגל להבין על מה מדובר

freearth10

New member
עמוד הוא רק עמוד

ועקיצה היא רק עקיצה וחתך מזכוכית הוא רק חתך מזכוכית... ובכל זאת לכל דבר יש סיבה, כל מה שקורה בחיינו זה מסר בעבורנו.
היתה תקופה שבקייץ היו אצלי בבית המון נמלים. זה היה בקייץ אחד ובזה שלאחריו ובזה שלאחריו. ניסיתי להבין למה וכשנפל לי האסימון מבלי שתקפתי אותן, הן כך סתם נעלמו לבלי שוב. ואז הגיעו התיקנים ושוב אותו הסיפור, כשהבנתי למה הם באו להתארח אצלי - הם פשוט נעלמו. לאחריהם באו לבקר אותי היתושים - וכשאלה עשו את מלאכתם - גם הם נעלמו. השנה החליטו הפרעושים והקרציות לתת לי את השיעור שלי. איתם דווקא כן נלחמתי, למרות שברור לי לגמרי, שזו לא הדרך ועד שלא אבין מה הן רוצות ממני - הן יחזרו שוב ושוב. וואו - תודה! תוך כדי כתיבה הבנתי!

מאיה

יעל ND

New member
לא, לא ניתן להמליץ בצורה גורפת שום דבר

אבל כן ניתן להמליץ על טיפול טבעי, ויש כמה וכמה דרכים לעזור לך.
לכן המלצתי החמה - תפנה לייעוץ טבעי באופן מסודר, בטוחני שימצא פתרון טוב עבורך.

הפרעות שינה

שלום. הרבה פרטים החסרת כגון: גיל, עיסוק, אזור מגורים ועוד פרטים שכל מטפל מקצועי היה שואל אותך.
בנוסף להמלצות שקבלת הייתי ממליצה לך שיטות הרגעה כמו מדיטציה של 1/2 שעה להשיל ממך את טרדות היום.
שינה רגועה ושלווה, לילה טוב .

למעלה